Aga her yamada oyun baya bir ileri atlıyor. Mesela son zamanda lag olayını çözdüler, seçili objenin can barı efekli falan iniyor, oyunun vuruş hissiyatıylada oynamışlar biraz düzelmiş gibi. Bence hiç fena değiller çalıştıklarına eminim. Çok ayrıntılı bir oyun. Oyunun ilk açıldığı günle bu gün arasındaki evrimi göremiyormusunuz? Haksızlık etme. Hatta 3 4 gün önce bu lagı çözemezler diye dedikodu çıkmıştı. Çözdüler yani. Dahada iyi olur elbet.Bence artık kimse güncelleme gelcek diye heyecanlanmiyor.
Sene 2022 hocam 2004 değilAga her yamada oyun baya bir ileri atlıyor. Mesela son zamanda lag olayını çözdüler, seçili objenin can barı efekli falan iniyor, oyunun vuruş hissiyatıylada oynamışlar biraz düzelmiş gibi. Bence hiç fena değiller çalıştıklarına eminim. Çok ayrıntılı bir oyun. Oyunun ilk açıldığı günle bu gün arasındaki evrimi göremiyormusunuz? Haksızlık etme. Hatta 3 4 gün önce bu lagı çözemezler diye dedikodu çıkmıştı. Çözdüler yani. Dahada iyi olur elbet.
Ama aga şöyle düşün. Türkiyede bu tarz bir oyun daha önce üretildimi? Hayır. Tecrübe varmı ? Hayır. Hatta ben yabancı çalışan bile görmedim. Bir zamanlar aselsanlada dalge geçiyorlardı bugun geldiği nokta belli yani. Dahada gider. İlkler zordur ilkler çilelidir zahmetlidir. Hiç olmasa bu oyun yarın patlasa burada çalışan insanlar yeni bir projeye girseler tecrübe sahibi olarak başlayacaklar. Kıt kanaat yatırımsız başlanmış bir oyun. Siteler milyonlar yağdırmadı en fazla pc falan almışlardır. Sermayeleri bizleriz. Ben hiç acımıyorum cash e feda olsun. Milli mi milli... yıl 2022 olmuş ilk defa böyle bir oyun yapıyoruz. Bide böyle düşün çok vahim değilmi ve bu insanlar çok cesaretli değilmi linç yiyorlar bazen ben dahil saldırıyorum bazen. Ama haklı tarafımız yok. Oyun olgunlaşıp yeni sw açtıklarında dünyaya açıldıklarında turizm bakanlığına bağlasan olur yani yabancılarda oynayacak oyunu ülkeye para girecek ama az ama çok. Koca devletimiz daha bi tank yapamadı kısa donla geziyordum tank yapıcaz dediler yaş 33 oldu hala yapacaklar. Togg arabasıda buna örnek. Devletin çapı bir tanka kıyasladığında 3 5 yürekli insanın çapıda mmorpg ye kıyasladığında denk düşer bence başardılar başarıyorlarda dahada ileri gidecek bu iş.Sene 2022 hocam 2004 değilOffical MMORPG adı altında açıldı ve lag ? Optimizasyon bugları ? Bunlar hiç normal konular değil , hepsine kolay gelsin amacım köstek olmak değil ama gönderilen mesajlara gelen otomatik cevaplardan anlayacağımız üzere oyuna yeteri kadar ilgi gösterilmiyor .
Bu nasıl bi şakşakçılıktır arkadaşAga her yamada oyun baya bir ileri atlıyor. Mesela son zamanda lag olayını çözdüler, seçili objenin can barı efekli falan iniyor, oyunun vuruş hissiyatıylada oynamışlar biraz düzelmiş gibi. Bence hiç fena değiller çalıştıklarına eminim. Çok ayrıntılı bir oyun. Oyunun ilk açıldığı günle bu gün arasındaki evrimi göremiyormusunuz? Haksızlık etme. Hatta 3 4 gün önce bu lagı çözemezler diye dedikodu çıkmıştı. Çözdüler yani. Dahada iyi olur elbet.
Seninde yorumuna saygı duyarak şunlara değinmek isterim ;Ama aga şöyle düşün. Türkiyede bu tarz bir oyun daha önce üretildimi? Hayır. Tecrübe varmı ? Hayır. Hatta ben yabancı çalışan bile görmedim. Bir zamanlar aselsanlada dalge geçiyorlardı bugun geldiği nokta belli yani. Dahada gider. İlkler zordur ilkler çilelidir zahmetlidir. Hiç olmasa bu oyun yarın patlasa burada çalışan insanlar yeni bir projeye girseler tecrübe sahibi olarak başlayacaklar. Kıt kanaat yatırımsız başlanmış bir oyun. Siteler milyonlar yağdırmadı en fazla pc falan almışlardır. Sermayeleri bizleriz. Ben hiç acımıyorum cash e feda olsun. Milli mi milli... yıl 2022 olmuş ilk defa böyle bir oyun yapıyoruz. Bide böyle düşün çok vahim değilmi ve bu insanlar çok cesaretli değilmi linç yiyorlar bazen ben dahil saldırıyorum bazen. Ama haklı tarafımız yok. Oyun olgunlaşıp yeni sw açtıklarında dünyaya açıldıklarında turizm bakanlığına bağlasan olur yani yabancılarda oynayacak oyunu ülkeye para girecek ama az ama çok. Koca devletimiz daha bi tank yapamadı kısa donla geziyordum tank yapıcaz dediler yaş 33 oldu hala yapacaklar. Togg arabasıda buna örnek. Devletin çapı bir tanka kıyasladığında 3 5 yürekli insanın çapıda mmorpg ye kıyasladığında denk düşer bence başardılar başarıyorlarda dahada ileri gidecek bu iş.
Baba tamamda mesela araba yapıyor audi napıyor ya bmw ya mercedesi kopyalıyor grafikleri değişik özellik aynı, bütün mmorpg ler aynı 3 aşağı 5 yukarı. En iyisini koyalarsın yanına 2 3 de kendinden katarsın dünya böyle değilmi ama.Seninde yorumuna saygı duyarak şunlara değinmek isterim ;
Yerli ve Milli olarak üretilen herşeye saygım ve desteğim sonsuz ama gel gelelim bu oyuna diğer oyunun çakması be kardeşim ama zaten bu yüzden oynuyoruz çok trajikomik burada bir üretim yok tuş kombinasyonları bile aynı ama yine de diğer pvpler den farklı olarak grafik falan canavar isimleri birşeyler yapılmaya çalışılmış ellerine sağlık arkadaşların ama silah range olayı sürekli oyundan atması ne bileyim lag problemi yok cidden olacak işler değil zaten ufak ufak yaprak dökümü başlıyor oyunda hayırlısı olsun zevk alıp oynayan varsa da adamın keyfi kimseyi ilgilendirmez ama cash e para verdik şöyle destek olalım böyle yapalım diyeceğimiz bir olay malesef ben göremiyorum çünkü orijinallik yok üstat
@Justice sevindirici haber yokmu![]()
Heyecanlanacak bir durum kalmadı ki. 5 saatlik güncelleme geliyor 10 madde değişmiş. İstenilen şeyler eklenmemiş. Değişen bazı şeyleri listeye koymaya tenezzül edilmemiş. Çok vasat bir yönetim var o kısımda.Bence artık kimse güncelleme gelcek diye heyecanlanmiyor.
Clan sistemi hakkında çok merak ediyorum ben, clan sistemi olan Sıra Tabanlı Browser ve MMORPG oyunların neredeyse tamamını tatmış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum, esMeslekleri bayram öncesine yetiştirmeye çalışıyoruz. Ardından klan çalışmaları yapılacak. Klan bina sistemi onay aldı. Bunu sevindirici bir haber olarak verebilirim. Böylece meslekler de daha anlamlı ve değerli olacak.