Bu İtem Kiliti Ne Zaman Kaldıracaksınız 2 Haftadır Bir Şey Satamıyoruz Pazarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UNDERT0KER

Üye
Pazarda 2 Haftadır Hiç Bir Şey Satamadım. Arada Bir Kaç Sc Gitti Sadece Bu İtem Kilit Muhabbeti Yüzünden Kimse İtem Basmıyor Çünkü Bassa da Satamayacak Biliyor. İtemler Pazarda Birikti Kaldı Birde Oto Atak Getirdiniz Bari Şu İtem Kiliti Kaldırın da Pazar Canlansın Millet Eline İstediğini Takıp Çıkarsın. Şu Oyunu Oynayan Gm Yok Mu Görmüyor musunuz Durumu Hiç Pazar Kuran Yok Mu Aranızda. Oyuncuyu Anlamak İçin Oyuncu Gibi Oyunu Oynayacak Elemanlar Bulundurun Yanınızda Yok Biz Buna Maaş Veremeyiz Derseniz Bari Oyuncuları Dinleyin Bu Bound İşi Saçma Diye Aylardır Yazıyor Herkes.

SweetDreams_

Üye
Pazarda 2 Haftadır Hiç Bir Şey Satamadım. Arada Bir Kaç Sc Gitti Sadece Bu İtem Kilit Muhabbeti Yüzünden Kimse İtem Basmıyor Çünkü Bassa da Satamayacak Biliyor. İtemler Pazarda Birikti Kaldı Birde Oto Atak Getirdiniz Bari Şu İtem Kiliti Kaldırın da Pazar Canlansın Millet Eline İstediğini Takıp Çıkarsın. Şu Oyunu Oynayan Gm Yok Mu Görmüyor musunuz Durumu Hiç Pazar Kuran Yok Mu Aranızda. Oyuncuyu Anlamak İçin Oyuncu Gibi Oyunu Oynayacak Elemanlar Bulundurun Yanınızda Yok Biz Buna Maaş Veremeyiz Derseniz Bari Oyuncuları Dinleyin Bu Bound İşi Saçma Diye Aylardır Yazıyor Herkes.
soulbond sisteminin artılarından çok eksileri var malesef ben dahil çoğu arkadaşım daha iyi item almak için arch 7 mino 7 vs almadık e paramiz gb de duruyo gb düşüyo derken tl ye cevirenler oldu oyundan cikan para da kolay kolay geri dönmüyor tl tatlı geliyor haliyle demem o ki bu gidişat çok kötü gidişat efendim pazar piyasası nanay

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Soulbound'un belli sınırlandırmalarla kaldırılabilmesi için yönetim ile görüşülecek. Belli etkinliklerle soulbound kaldırma metaryeli kazanılabilecek gibi. Yada yine belli bir ihtimal ile düşebilecek bir metaryel belirlenecek 20 adet toplandığında bir soulbound eşyanın soulboundu kaldırılabilecek gibi. Adeti ve kaldırma sistemini örnek olarak verdim. Yine son karar yönetimin

Dilefruz

Üye
Rise Online kuralları gereği bazı eşyalar belirli bir seviyeden sonra kilitleniyor. (SoulBound özelliği devreye giriyor.) Justice daha önce bildirmişti. Etkinlikler'den elde edilebilen soulbound kilidini açmak için gerekli eşyayı kazanabileceksiniz. Bunların haricinde Soulbound özelliğini kaldırmak için bir çalışmamız bulunmuyor malesef.

Archantos

Üye
Rise Online kuralları gereği bazı eşyalar belirli bir seviyeden sonra kilitleniyor. (SoulBound özelliği devreye giriyor.) Justice daha önce bildirmişti. Etkinlikler'den elde edilebilen soulbound kilidini açmak için gerekli eşyayı kazanabileceksiniz. Bunların haricinde Soulbound özelliğini kaldırmak için bir çalışmamız bulunmuyor malesef.
Bence birbirinizle iletişim halinde olmanız gerekiyor , böyle bir şey söylendi ama kesinliği yok dediler daha sonra.Lütfen takım olarak çalışmaya özen gösteriniz

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bence birbirinizle iletişim halinde olmanız gerekiyor , böyle bir şey söylendi ama kesinliği yok dediler daha sonra.Lütfen takım olarak çalışmaya özen gösteriniz

Bu bilgi henüz KESİNLİK kazanmadı. Soulbound sistemi şu an için bu şekildedir, eşyaların bağlanmasını kabul ederek giyiyorsunuz. Şu an için değişmeyecek.
Farklı sistemler getirilip değişiklik olursa duyuru yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt