Başlıkta da belirttiğim gibi bütün açılan konular pus zammı cfw dengesizliği zindan süreleri vs hakkında. Peki bu oyunda günde 4 defa girilen mount race etkinliği var (NFT etkinliği demek daha doğru etkinlik bile denmezde). Bu son güncellemeden önce bu yarışa giren çoğu oyuncu zaten NFT lerden müzdaripti ve açılan bir kaç konuda şikayetçi olanlara karşılık yönetim NFT'ler çoook hızlı değil biraz hızlı bu etkinlik düz koşu değil parkurlar yer değiştirme dondurma yavaşlatma vs. akıl gerektiren yetenekler ve taktiklerle kazanılabilir demişlerdi. Tabi bunu yazan arkadaş herhalde hiç NFT ile yarışmamış oyun içerisinde aldığımız speed spelli ile anca kafa kafaya geliyoruz kaldı ki attığım ice lr işlemiyor denecek kadar az etki gösteriyor bunda oyunun %90ı hem fikir geriye kalanlarda zaten NFT ile girenler neyse gelelim yeni güncelleme. Yeni güncellemede herkesin dediği gibi tıkırında işleyen ya da şimdilik çalışıyor gittiği yere kadar iyi dediği sistemlerin çoğu bozuldu bunların içinde Mount Race etkinliği var. Koca güncellemede 2 kalem yenilik yapılmış ama o da bizim gibi normal oyuncular için değil paralı oyuncular için keşke parantez içinde ayırsaydınız bu yarış için yaptığınız 2 güncellemeyi. 1.si artık herkes eşit binekle yarışmak yerine eşit kullanıcı adına sahip (ne kadar lazım bir güncellemeydi anlatamam) 2.si de oyun içerisinde elde ettiğimiz spellerin artık çantadan 3-4 dakika içerisnde kayboluyor olması (çantanızda üzerine gelip baktıysanız bitiş süresi 4 saat sonrayı gösteriyor ama 4 dakika içerinde kayboluyor) hal böyle olunca max 2-3 parkur içerisinde aldığınız spelleri kullanmanız gerekiyor. Ee son düzlüğe gelirken max 2 adet spell alma noktası var bunlardan ilkini alanlar diyelim NFT ye kullandı 3 saniye stun 3 saniye slow yedi yemiyorda yedi diyelim. Son spellin alındığı noktaya gelene kadar son düzlükte diyebiliriz zaten nft bitiş çizgisine 2 adım kalmış oluyor. Şimdi zaten bu zamana kadar NFT ler bineklerinin parasını çıkardılar üstüne yatırım yapmaya başladılar kenara ama yönetim ekibi tam besleyemediğini düşündüğü için heralde bu arkadaşlara biraz daha avans vermiş ( çünkü hala labirent yolunu bilmeyen nftler 2.-3. oluyorlardı artık E ye basmaları yeterli oluyor etkinlik süresince.