Bu Macro Değil Ötesinde Birşey Yada Rise Koxp Çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shmzqame

Üye
Bakın Bu Adamı Slotunda 1 Kere Yatırdım.
Sebebine Gelince Adam Çok Seri Slot Dönüyor. Afk Bırakıp Gidiyor Yanında 5 - 10 Dakika Durdum Ve Ara ara Takıldım Bu Çocuga Gidip geldim.
Başka Moba Z Yapmıyor Yapsada Gitmiyor.
Moba Giderken yolda Bile Skill Atmaya Çalışıyor.
Uzakdaki Moba Z Alıyor Ama Gitmiyor.

Şüphe Degil Eminim. Yıllarımız Var Malum Oyundan Kaynaklı....
Afedersiniz Götümüz Çatladı LwL Görev Yapcaz Diye.
Nick Taner33

Dilefruz

Üye
Sebebine Gelince Adam Çok Seri Slot Dönüyor. Afk Bırakıp Gidiyor Yanında 5 - 10 Dakika Durdum Ve Ara ara Takıldım Bu Çocuga Gidip geldim.

Nick Taner33
Merhaba,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili buradan hizmet veremiyoruz. Lütfen oyuncuyu oyun içi destek sistemi üzerinden video kaydı ile bildiriniz.
ticket.jpg

Son düzenleme:

shmzqame

Üye
Mağdur Edilmek İstemiyorum. Oradan Destek Talebinde Bulundum Ek olarak Forumdanda Bulundum ne kadar Hızlı Olursanız O Kadar İyi Olur. Bu Konu İçin Haklıysam Tabikide Ki Bence Haklıyım

Tanerrr

Üye
Ben bu kisidan sikayetciyim. Oyunumu oynarken tek amaci baskalarini rahatsiz etmek olan bu insana ceza verilmeli. Gerekli tum incelemeleri yapablrsniz bilgisayarima kadar girin bakin hicbir illegal program vb. Yok. Emegimle oyunu oynamaya calisiyorm fakat bu insanlar engel oluyorlar mob keserken ticaret atip exp olduruyorlar . Acilen bi ceza verilmeli diye dusunuyorm

Exe

Üye

Nick Taner33
bu videoda ne koxp ne macro belirtisi mevcut. adam sana chatten cevap yazmış konuşmuş :D bir de gidip forumda ve youtube 'da "rise online koxp" gibi saçma saçma başlıklar açıp insanları yanıltıyorsunuz. ne adamlar var ya

Tanerrr

Üye
Bu adam hem emegimle kastigim exp yi kaybetmeme sebep veriyor hem rise online world oyununu kotuluyor koxp diye. Oyunda ben daha koxp gormedm arkadas bu oyunu baska oyunlarla karistirdi galiba. Gereken ceza verilmeli ve boyle adamlar bu oyundan uzaklastirilmali. Milletin emegiyle kastigi exp bu adamlar yuzunden gitmemeli ve insanlari oyundan sogutmamalilar. Partye girmedm diyr bu adam bana musallat oldu ve beni surekli rahatsiz etti zaten kendiside soyledigi gibi benim exp kaybetmeme sebep verdi

Deasis

Üye
Macrolara karşı sessiz kalındığını düşünmüyorum. Kimi macrodan rapor ettiysem geri dönüş aldım

fasver

Üye
Videoyu izledim, tek suçlu sensin gibi gözüküyor. Adamda bir belirti yok elle kasıyor olabilir, fakat sen gidip trade atman seni suçlu gösteriyor.

Tanerrr

Üye
Videoyu izledim, tek suçlu sensin gibi gözüküyor. Adamda bir belirti yok elle kasıyor olabilir, fakat sen gidip trade atman seni suçlu gösteriyor.
Partysine girmedigim icin yarim saat boyunca musallst oldu surekli ticaret yolladi. Boyle insanlarin olmasi uzucu . Macro vb illegal program kullanmiyorm ki zaten gerekli cevabi chatte yazdm yan slotta bos olmasina ragmen kendisine yediremedi party kabul etmedigim icin

ManWithNoName

Üye

Nick Taner33
Oh koxpumuz çıkmış hayırlı olsun ne diyelim :D

fasver

Üye
Partysine girmedigim icin yarim saat boyunca musallst oldu surekli ticaret yolladi. Boyle insanlarin olmasi uzucu . Macro vb illegal program kullanmiyorm ki zaten gerekli cevabi chatte yazdm yan slotta bos olmasina ragmen kendisine yediremedi party kabul etmedigim icin
Oyunda sıkıntılar var adamlar onları çözmeye çalişirken birde bunlarla uğraşıyor işte :)

Arhedain

Üye
Görüntülerde video başlığı dışında koxpla ilgili bir şey göremedim.

NetworkPeace

Üye
Oha adam havada yürüyor :)

Tam olarak neresinden emin oldun koxp olduğunun, videoda gayet güzel kasan bir priest görüyorum ben.

Arlina

Üye
Slotu alamayınca legal playerı koxp diyerek suçluyor ve oyunda koxp-hile var algısı yaratarak oyuna zarar veriyor.

Tanerrr

Üye
Ya Abi Ben Bu İti Yatırmadan Önce Videoya Alacaktımda İşte Hata Bende Ayıktırarak Aldım. Logları İncelesinler Gariplik Yoksa Çharı Siler Giderim.
Char silmene gerek yok kardes insan ol yeter. Bir de neyin ne oldugunu anlayip bilmeden insanlari karalama bu mubarek ayda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt