Bu ne kadar drop bolluğu böyle :D

SilverHanD

Üye
Drop oranları gerçekten saçma. Tatmin edici veya sabit bir oranı geçtim. Sürekli zarar ettiriyor. Premium potlara verilen para bile çıkmıyor. Bir oyuncu olarak eleştirme hakkımı kullanıp. Mage sınıfının rangelerinin okçudan çok olmasıda ayrı saçma. Neyin nereden çıktığını veya ne düştüğünü bilen yok neden yok drop yerleri değiştiriliyor artık eminiz clan olarak bu konuda :D Bir slota gidiyorsun a bu drop varmış diyorsun 2 gün sonra gidip saatlerce değil günlerce uğrasıp çıkaramıyorsun. okçu skillerinin oyunun yoğunluğunda damage atmaması , sürekli casting failed vermesi vs birçok konu ama siz makroyla uğrasın boşverin. önemli olan makro diger sorunları büyütmeye gerek yok. ( yazımdaki ironileri anlayacak %3 lük kısıma sesleniyorum. saygılar )

henks

Üye
Drop oranları gerçekten saçma. Tatmin edici veya sabit bir oranı geçtim. Sürekli zarar ettiriyor. Premium potlara verilen para bile çıkmıyor. Bir oyuncu olarak eleştirme hakkımı kullanıp. Mage sınıfının rangelerinin okçudan çok olmasıda ayrı saçma. Neyin nereden çıktığını veya ne düştüğünü bilen yok neden yok drop yerleri değiştiriliyor artık eminiz clan olarak bu konuda :D Bir slota gidiyorsun a bu drop varmış diyorsun 2 gün sonra gidip saatlerce değil günlerce uğrasıp çıkaramıyorsun. okçu skillerinin oyunun yoğunluğunda damage atmaması , sürekli casting failed vermesi vs birçok konu ama siz makroyla uğrasın boşverin. önemli olan makro diger sorunları büyütmeye gerek yok. ( yazımdaki ironileri anlayacak %3 lük kısıma sesleniyorum. saygılar )
Sanki sadece mageler oynasın dıye yapılmıs gıbı oyun. Sebebı de buyuk mage guıldlerını oyunda tutup tatmın etmek

X A

Üye
Drop yerlerinin değişmesi güzel ama tekelleşme mafyalaşma olmaz.

Şarapçıoğlu

Üye
Drop oranları gayet iyi, hatta daha da düşürülebilir. HP/MP pot sürekli çıkıyor zaten grupla oynarsanız birikiyor bile. Dolayısıyla elit eşyaların drop oranı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur bu sistemde. Yoksa nadirin nadirliği kalmaz, epik eşyanın epikliği kalmaz. Her yer epik doldu musluğu daha da kısmaları lazım.

Renma

Üye
Drop oranları gayet iyi, hatta daha da düşürülebilir. HP/MP pot sürekli çıkıyor zaten grupla oynarsanız birikiyor bile. Dolayısıyla elit eşyaların drop oranı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur bu sistemde. Yoksa nadirin nadirliği kalmaz, epik eşyanın epikliği kalmaz. Her yer epik doldu musluğu daha da kısmaları lazım.
Sen Hangi Dünyada Yasıyorsun bilmiyorum ama yakında solo olarak oynarsın bu kafala

ADİGE

Üye
Okuduğum en iyi durum tespitlerinden biri. (anlayana)

SoloFarmer51

Üye
Mino farm yapmak istiyorum ama boş slot bulamıyorum. Boş slot bulsam bile ks ye geliyorlar. Bunun çözümü yok dimi bu böyle gider?

Dreamwalker

Üye
Ender olmayan eşyaların ne değeri olur ? Kolay elde edilseydi isimleri epik eşya olmazdı. Armut piş ağzıma düş yok burda :)

X A

Üye
Drop yerlerinin değişmesi nasıl güzel oluyor tam olarak ? özellikle de şeffaf bir şekilde bilgilendirme yapılmıyorken
Sabit drop olursa bir kaç işsiz toplanıp kendi aralarında millete saat verip o slota çöreklenirler ve o slottan çıkan itemleride istedikleri fiyata satarlar o zamanda bu oyun biter.

Delucia

Üye
Drop yerleri tabiki sabit değil ve olmamalı o zaman tekelleşme ve belirli clan ların elinde oluyor basın gidin başka oyuna bunlar ne biçim istekler siz oyunu tek başına bi clan mı ele alsın istiyorsunuz dropların yerleri bilinmemeli ve değişmeye devam etmeli

Toxic

Üye
Dropların değiştiği doğru bi kaç gündür böyle hatta belki 2 gündür :) veya sizinle bizim kestiğimiz mobfarklıdır ve belki birisinin yeri diğerinden daha önce değiştirilmiştir dropları yani anladınız siz :D ama yine de oynamaya devam kanka biraz da farklı mob kesmek sorun olmaz bence

Gensuke

Üye
droplar en başından beri bu şekilde düşük olmalıydı ama coin dropları pot masraflarını karşılayacak şekilde arttırılmalı

SessizCogunlugunSesi

Üye
Dropların değiştiği doğru bi kaç gündür böyle hatta belki 2 gündür :) veya sizinle bizim kestiğimiz mobfarklıdır ve belki birisinin yeri diğerinden daha önce değiştirilmiştir dropları yani anladınız siz :D ama yine de oynamaya devam kanka biraz da farklı mob kesmek sorun olmaz bence

Oyunda drop oranlarırıyla oynanıyormu?Oynanmıyormu,dropların yerleri değişiyormu?Değişmiyormu belli değil.Oyunun bi mantığı,
çerçevesi olması lazım ,zamanla tecrübelerimizle bazı şeyleri biliyor kestirebiliyor olmalıyız ama hiç bir gün diğer bi günü tutmuyor benzemiyor bile. Bu konunnun oyuncularla paylaşıması gerekir.Drop oranlarıyla özellikle çok oynanmamalı.Oyun kolay olsun demiyoruz ama her bir yaratığı keserken ortalama 2-3 mana pot 2-3 can potu harcamakda çok saçma üstelik buf'lu iken,neredeyse her gün pot çekiyorum pot parası premium parasının kat be kat fazlası oluyor. İkincisi oyun gerçekten magerler oynasın diye yapılmış gibi kısmına kesinlikle katılıyorum okçudan daha fazla rangeleri var ve atakları diğer karakterlere göre çok yüksek.Diyeceksiniz zaten öyle olmalı def yok ama arada uçurum var .

csa21

Üye
Keşke drop yerleri aktif ve sistematik şekilde değişse hem slot bilinmez piyasada fazla item olmaz hemde şu slotları esir alan oyuncu kitlesinin işi zorlaşır oyun tekelleşmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt