Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

samilyen1

Üye
Dün bu yüzden bende konu açmıştım, kendi adıma yazıyorum maalesef şuan için harcanan zamana, paraya yazık oluyor. Ne zaman sorunlar biter bir şans daha verebilirim denemek için onun haricinde oyunun Türk yapımı olması sorunları görmezden gelmek adına gelmiyor benim için. Beklentiyi kim karşılarsa ben orada olurum.

Exp haksızlığı için defalarca konu açtım, silindi.
Gb için defalarca konu açtım, silindi.
Anlaşmalı olan yayıncılar gb alım satım yaptı videoları gösterildi cevap vermediler sormak suç oldu.
Canlı yayın yaptılar sormak istediğiniz soruları yöneltin dediler hemen hemen herkes gb? Yazdı soruyu görmezden gelip bıyık altından güldüler.

Gb için sadece yetkili birisinin açıklama yapmasını istedim sağolsun bir yetkili bana yazdı biraz daha bu konu hakkında yazarsan yasak alacaksın diye ikazda bulundu. Be mübarek ben yetkiliden bir açıklama isterken beni tehdit etsin diye açıklama beklemedim. Sizin satışlar yasak olacak, kanıtlarsanız işlem yapacağız dediğiniz için ben ve bir çok insan kanıt sunduğunda hemen sustuğunuz için yetkiliden açıklama istedik.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Hala bekliyorum verilen sözler, yapılan açıklamalar ne oldu? Hoş bizler bir çok sözün ve açıklamaların mergen tarafından yapılanları okuduk, dinledik adamda görevinden ayrıldı yada atıldı ne olduysa artık. Ki oyun daha açılalı 3 gün 5 gün olmuş adam yıllarca beklemiş emek vermiş çalışmış sonra hadi bana eyvallah buda çok garip, ters giden neyse bizede söyleyinde paramızdan ve zamanızdan olmayalım.

Türk yapımı oyun, milli oyun kavramlarını sizlerde benimsiyorsanız Türk oyuncularının istedikleri sordukları soruları ciddiye alıp cevaplarsınız. Türk ancak bir Türk e zarar verir, düşman olur bunuda unutmayın.

Açıkcası bu zamana kadar verilen sözlerin, vaatlerin hiç birini yerine getirmediniz. Diğer duygusal oyuncuların desteği ile milli oyun türk yapımı oyun gibi söylemler karın doyurmaz.

Oyunda macrosuz kimse kalmadı gibi düzgün oynayanlarda macroculara karşı geri kalacakları için onlarda macro kullanmak zorunda kalacaklar.

Gb satışına engel olmadığınız için boslardan düşen itemlere kadar herşey şuan TL ile satılıyor bir çok anlaşma yaptınız siteler üzerinden 1 gb 1.000 TL fiyatı var.

Amaçsızca oyunu savunan arkadaşlar lütfen konu altından alakasız yorumlar yapmasın, ben destek olsun diye daha oyun açılmadan 1.000 TL cash çektim bunu yöneticilerde görebilir amacım karalamak değil.

Ben yeni açılan bir oyunda bunları yazmak değide, etkinlikleri kutlamaları zindandan düşürdüğün itemleri yazmak isterdim ama maalesef olmadı yazdıklarım hep sorunlar ile alakalı zaten sorunlarıda yazmasam geriye sadece kalıyor umarım anlamışsınızdır.

Bize farklı olduğumuzu hissettirin verilen sözleri tutun, yoksa biz neden burada olalım zaten bu sorunlarla baş ettiğimiz bir oyun vardı.

Milli, şöyle güzel böyle güzel diyenlern çoğu premium dahi almayacak olan insandır emin olun.

Arkadaşlar bir şey kötüyse bunu belirtin, kötüye iyi demek kötüyü düzeltmez kötüye kötü derseniz güzel olmak için daha çok uğraşır.

Oyun açıldıkdan 1 hafta sonra zindanlar ve offline pazar gelecekti bunun için bir açıklama yapabilecek yetkili var mı? Etkinlikler, kutlamalar ne zaman?

Yazık, insanlar açıklama bekliyor oyun içinden kimse bişey yazamıyor çünkü en önemli iletişim dediğimiz chat düzgün çalışmıyor haklısınız bende kalkıp zindan soruyorum etkinlik soruyorum
Bana kalırsa daha haftasını doldurmamış bir oyun için gereksiz yorumlar ve gereksiz bir isyan olmuş. Daha güncelleme bile gelmedi dünde bu konuda yorum yazdım bu insanlar 24 kişilik bir ekiple çalışıyor ve problemleri önem sırasına göre çözümlemekten başka şansları yok ve şuan için en önemli sorun oyundan atmalar ve lagların çözümü olacaktır gb fiyatları satışlar gibi sorunlara oyunu oynanabilir hale getirdikten sonra bakacaklardır zaten haftasını doldurmadan sanki yıllardır böyleymiş gibi uzun uzun isyan etmeleri biraz şımarıklık olarak görüyorumm.

Toxic

Üye
Bana kalırsa daha haftasını doldurmamış bir oyun için gereksiz yorumlar ve gereksiz bir isyan olmuş. Daha güncelleme bile gelmedi dünde bu konuda yorum yazdım bu insanlar 24 kişilik bir ekiple çalışıyor ve problemleri önem sırasına göre çözümlemekten başka şansları yok ve şuan için en önemli sorun oyundan atmalar ve lagların çözümü olacaktır gb fiyatları satışlar gibi sorunlara oyunu oynanabilir hale getirdikten sonra bakacaklardır zaten haftasını doldurmadan sanki yıllardır böyleymiş gibi uzun uzun isyan etmeleri biraz şımarıklık olarak görüyorumm.
En sonunda yapıcı ve gerekli bir yorum

Grady

Üye
Benimsediğimiz oyunumuzun hedef kitlesi ne sen nede seninle aynı fikirde olanlar artık,geçmişe özlen duyan eski KO kitlesi de değil.
Şuan KO nasılsa o duruma bürünecek sadece mağası öyle olmayacak belki.
Oyun açılmadan epin siteleri gb item alıs satıs bölümlerini açtı,RMT her oyunda yasak olması gereken birseyken anlaşmalı yayıncılar reklam yapıyor ne yazık ki.

Hata yapiyorsunuz BİLEREK veya bilmeyerek...

gs09gs09

Üye
ben oyuna girer girmez beğenmedim zaten bi oyun motoru bu kadar kötü olabilir yada bu kadar kötü kullanılır bu işin babası wowdur adamların oyun motoru bence daha başarılı :D hatta ko nun oyun motoru bile bundan iyidir

yada yapamamışlar yani olmamış oran orantı yok moblar hasar yemio bişi olmuyor 3 kişi bir araya gelsen oyun çöküyor :D mekaniklerini hiç beğenmedim zaten o ayrı konu

Darkbjk

Üye
Arkadaşlar ben bu sorunu dile getirdim. Fakat yazılımcılar, zaman verin şuan yorumlara discord bakıcak haleri yok biraz yardımcı olun bu yazıyı 4 ay veya 5 ay sonra yazsan anlarım daha yeni sorunları bula bula çöze çöze gidiliyor sen oyun ile birşeyler yazmışım eywallah millet oyuna giremiyor oyun optimize ayarlamak o kadar useri biryerde barındırmak server ler Vs. Kolay değil haklısın Ewt ama erken usta

tunahan473

Üye
Yapılacak şey çok basitti aslında premium özellikleri arttırılıp herkes almaya teşvik edilecek, bir nevi aylık ödeme sistemi gibi olacaktı. Haftalık tradeden gold alış satış sınırı olacaktı. Örnek veriyorum biri trade ile aylık en fazla 100m gönderebilecek ya da alabilecekti. Şu an itemler arası fark az ama +7 +8 açıldıktan sonra asıl p2w o zaman başlayacak maalesef. Yüksek değerli itemler kolayca elde edilebilecek ve direkt trade edilemez olacaktı, asıl farkı yaratan kozmetik görüntüsü olacaktı. Birinin birinden üstünlüğü item ya da zırh görüntüsü ile sağlanacaktı. Oyun içi direkt gold cashe çevirme seçeneği olacak oyun kendi içerisinde goldu absorde edecek bu siteler gibi 3. kişilerin manipülasyonunun direkt önüne geçilmiş olacaktı. Yine alım satım olurdu ama bu kadar net olmazdı. Evet scler vs ucuz, premium ucuz, şuan görev itemleri ile çoğu item aynı gibi ama yeni itemler çıktıkça bu fark açılacak. İddaa malum oyuna benzememekse bunlar yapılmalıydı. Millet +6 itemleri çeşitli sitelere 5-6 bine koymuş. Hele bismillah oyun açılalı hafta dolmadı yahu!

Exp konusu solo oyuncular için çok sıkıntılı, makro kullanmayan %1. Abartmıyorum %1. Arkadaşın da dediği gibi lag sorunu optimizasyon sorunu vs çözülür. Ama ben bir oyun için binlerce lira vermeyi mantıksız bulan normal bir oyuncuyum. Gidişat o ki maalesef benzer kaderler görülecek.

Evet +7 ve üstü itemler giyince 1 sene soulbound olacak ama ben pk da tek yedikten sonra ister olsun ister olmasın. O adam parasını basıp alacak, ben ise para vermek mantıksız olacak diye vermeyeceğim ve yine hezeyan.

Toxic

Üye
Bu ekibin tamamen arkasındayım kalkıştıkları işin zorluğu düşünülürse tek yapmamız gereken yapıcı bir şekilde destek olmak iyi forumlar iyi oyunlar

drajan

Üye
ya bakmayın siz gb yasak olacak falan denildiğine. gb satışının olması işlerine gelir. çünkü belirli kitle bu yüzden oynayacak oyunu. ko daki durumda böyleydi. sözde yasak ama icraatte serbest.

emrebzk

Üye
ben yıllardır ko oyuncusuyum rise online yeni olduğu için hem destek amaçlı 1100 cash çektim biraz oynadım ama ne yalan söyleyeyim sarmadı.. ama eminim günün birinde rayına oturacak bu oyun. kendi kitlesi olacak. gb satışı konusuna gelecek olursanız ko'da el altından gmler item basıp satmadımı ne oldu işten çıkarıldı o gmler ve oyuna reset atıldı itemler silindi neler neler yaşandı ufak tefek sıkıntılar eksikliklerden dolayı o kadar emeği karalamaya ve oyuna çöp muamelesi yapmaya gerek yok arkadaşlar. herkese iyi oyunlar ve iyi eğlenceler dilerim.

sipir

Üye
yıllardır beklediğimiz oyun hüsran çıktı. unreal engine fps ler için güzel ama mmo için rezalet. ayrıca petler binekler ücretli. mir4 bile daha zevkli malesef. 2004 te ko ya başladım 2008 de bıraktım. insanlar kutu toplamaktan sürekli exp kasıp tuş basmaktan zevk almıyor. birazda oyunun tadını çııkarmak istiyor. sırf bu kutu toplama ve bineklerin ücretli olmasından dolayı bırakıyorum. grafikleri bugları vs söylemiyorum.

Burtto

Üye
yıllardır beklediğimiz oyun hüsran çıktı. unreal engine fps ler için güzel ama mmo için rezalet. ayrıca petler binekler ücretli. mir4 bile daha zevkli malesef. 2004 te ko ya başladım 2008 de bıraktım. insanlar kutu toplamaktan sürekli exp kasıp tuş basmaktan zevk almıyor. birazda oyunun tadını çııkarmak istiyor. sırf bu kutu toplama ve bineklerin ücretli olmasından dolayı bırakıyorum. grafikleri bugları vs söylemiyorum.
Bb

neferkar

Üye
seninle ne yazık ki hem fikir değilim. lag server olayı basit. ucuzu kiralanırsa böyle olur. server trafiği kaldıramaz ve patlar. basit yani. diğer teknik sorunlarda beta da görüldü ama düzgün bir raporlama sistemi yerine oyuncuların forumdan yazması istendi. ne yazık ki bir çok şeyi yanlış yapıyorlar. eleştirileri dinlemiyorlar. ben premium aldım ama yenilemeyeceğim. kopyaladıkları oyundan bile bir çok alanda gerideler. oyuncu kitlesini bir kaç aya kaçıracaklar. bunu göremiyor olmaları üzücü

samilyen1

Üye
seninle ne yazık ki hem fikir değilim. lag server olayı basit. ucuzu kiralanırsa böyle olur. server trafiği kaldıramaz ve patlar. basit yani. diğer teknik sorunlarda beta da görüldü ama düzgün bir raporlama sistemi yerine oyuncuların forumdan yazması istendi. ne yazık ki bir çok şeyi yanlış yapıyorlar. eleştirileri dinlemiyorlar. ben premium aldım ama yenilemeyeceğim. kopyaladıkları oyundan bile bir çok alanda gerideler. oyuncu kitlesini bir kaç aya kaçıracaklar. bunu göremiyor olmaları üzücü
okey oynama o zaman

DeathlyDaggers

Üye
Arkadaş gayet mantıklı konuşmuş. Yazını beğendim. Açıkcası şahsımda hata düzeltmeleri, iyileştirmeler olmadığını görürsem bu oyunu oynamayı bırakıcam. Emeğime, parama ve zamanıma yazık. Çok güzel vakit geçirebileceğim yaşantım var, yaşantımdan vakit ayırıp oynuyorsam yetkililerde artık oyunculara bir şeyler vermeli. Hani serverda ne iyileştirme yapıldı bunlar paylaşılsa çok güzel olur. İyi ki discord'da #tr-sohbet kısmını kapandı, yoksa orada bir çok yazılı şikayet görecektiniz.

RajBhera

Üye
ya kardeşim sen neyden bahsediyorsun ben bu oyunu önceliğim para kazanmak için oynuyorum sonra zevk senin önceliğin zevk olabilir ama herşeyin bir değeri vardır tabiki gb para ile satılcak satılmazsa sorun olur asıl birileri para yatırcak birileride para kazancak sistem bu şekilde döner iyi o zaman kimse para harcamasın herkes zevk alsın kardeşim zaman = para dır biz zamanımızı veriyorsak paramızıda isteriz sen zevkine oyna o beni ilgilendirmez

Otchiwa

Üye
Anlamadığınız şey şu dostlar, insana verilen haklar suistimale açıktır. bugün her oyunda benzer şeyler var.

iki dk valorant oynayayım dedim hile hurda var. bize düşen bol bol ticket açmak. ben macro görünce uyarıyorum. pk atarken de onlar oynayamıyor zaten alışmış macroya.

MrJacues

Üye
Selam,

25.04.2022 saat 09:28 güncel ya adam bölge+hepsi üzerinden 1M 7TL'den satıyor hahaha. Süpersiniz RoW ekibi oyun içi denetim son hız devam. Kusura bakmayan eleştiriyorum çünkü emek veriyoruz, ya bu deveyi güdelim ya bu diyardan gidelim misali artık sıkıldı topluluk. Lütfen mesajlarımızı dikkate alacak ve ivedilikle inceleme başlatıcak Co-Moderatörler atayın ve problem takibini bizlere hissettirin.

Teşekkürler,
Saygılarımla.
gb.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt