Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Kenshin

Üye
Selam,

25.04.2022 saat 09:28 güncel ya adam bölge+hepsi üzerinden 1M 7TL'den satıyor hahaha. Süpersiniz RoW ekibi oyun içi denetim son hız devam. Kusura bakmayan eleştiriyorum çünkü emek veriyoruz, ya bu deveyi güdelim ya bu diyardan gidelim misali artık sıkıldı topluluk. Lütfen mesajlarımızı dikkate alacak ve ivedilikle inceleme başlatıcak Co-Moderatörler atayın ve problem takibini bizlere hissettirin.

Teşekkürler,
Saygılarımla.
Ekli dosyayı görüntüle 5812
GM ekibine iletildi.

Zonta

Üye
Açıkçası baya hevesim vardı oynamak için. Ama açıldığının ilk saatlerinde exp oranlarının fazla olmasıyla farkı açanlar ilk canımı sıkan olay olmuştu. Sonra düzeltildi kasan kastı. Neyse sonuçta düzeltildi farkı da kapatırız dedik. Kasmaya devam ettik, pardon edemedik. Çünkü slotlar makrocular tarafından tutulmuş. Makro dolu oyun ilgilenin diyoruz bakan yok. Neyse dv gidelim orada kasalım dedik, askıda kalmalar sürekli kapanan kamplar. Sonra mağazadaki potların 8m e npc ye satışını duyduk. Yok artık yalandır dedik fakat açıklama dahi gelmedi. İşin özü oyun oynamak için çok erken. Erken erişim bittikten sonraki açılacak olan serverda sanırım kanser olmadan oynarız.

samess

Üye
Ben bu oyunu para kazanmak için oynuyorum diyen dangalaklari lütfen uzaklaştırır şu oyundan, oyun zevk için oynanır nasıl ki onca oyun firması sadece skin-battle pass- expansion- etkinlik vs ile para kazaniyorsa siz de bu mantıkla kazanın Amerikayi yeniden keşfetmeye gerek yok tutan oyunların hiçbirinde bu tarz aptallıklar yok, lütfen GB satış işini ve macro işini sonlandırın kalanı zaten gelir, biz 32 yaşında 20 adam zevk için buna başlıyorsak demek ki şu an doğru yoldasınız ama lütfen şu dangalak para hırsı olan tipleri eleyin ki devamlılık olsun yoksa 2 ay sonra bu kan emici tiplerle siz devam edebildiğiniz kadar edersiniz biz de eglenebildigimiz oyunlara devam ederiz.

RajBhera

Üye
Selam,

25.04.2022 saat 09:28 güncel ya adam bölge+hepsi üzerinden 1M 7TL'den satıyor hahaha. Süpersiniz RoW ekibi oyun içi denetim son hız devam. Kusura bakmayan eleştiriyorum çünkü emek veriyoruz, ya bu deveyi güdelim ya bu diyardan gidelim misali artık sıkıldı topluluk. Lütfen mesajlarımızı dikkate alacak ve ivedilikle inceleme başlatıcak Co-Moderatörler atayın ve problem takibini bizlere hissettirin.

Teşekkürler,
Saygılarımla.
Ekli dosyayı görüntüle 5812
e satacak tabi kardeşim bunun neresi abest adam emek vermiş para kasmış hile hurda yapmamış bence normal hatta ucuz satıyor

Papoy

Üye
bu düşünce yapısına sahip oyunda binlerce kişi var. demekki bir yerde bir problem var. oyun yöneticileri bazı şeylerin farkında fakat oyunculara karşı o istenilen yaptırımlar yapılmıyor yayıncılara ayrımcılık yapılıyor banlanan adamlar geri açılıyor. bu şekilde kimse kalmaz bu oyunda row ekibi anca kendinizi eğlendirirsiniz.

neferkar

Üye
ya kardeşim sen neyden bahsediyorsun ben bu oyunu önceliğim para kazanmak için oynuyorum sonra zevk senin önceliğin zevk olabilir ama herşeyin bir değeri vardır tabiki gb para ile satılcak satılmazsa sorun olur asıl birileri para yatırcak birileride para kazancak sistem bu şekilde döner iyi o zaman kimse para harcamasın herkes zevk alsın kardeşim zaman = para dır biz zamanımızı veriyorsak paramızıda isteriz sen zevkine oyna o beni ilgilendirmez
senin de belirttiğin gibi bu oyun. biz son kullanıcılar için öncelik eğlencedir. yanlış anlama seninkisi de bir düşünce, görüştür. lakin öncelik eğlence olmalı bence. gold partileri yüzünden bazı slotlar hiç boş kalmadığı gibi ks ile slotu da kapıyorlar. öncelik para ise "-ki olabilir" piyasa diğer oyunda daha canlı

skaebneN

Üye
Arkadaş doğru ve haklı dille yazmış oyunu oynamak isteyen herkes katılmıştır bu konuya. Günlerdir burada konuşuyoruz hepsi genelde aynı düşünce üzerindeler. Ama düzeleceğine dahil ne açıklama ne de bir yetkinin mesaj attığı var. Gerek ticket gerek discord üzerinden paylaşıyoruz. Aldığımız tek cevap geliştirici ekibe iletildi. Bu şekil de ne zaman patlak verecek bende düşünüyorum. Şahsen bende aktif olarak oynamıyorum exp event başladığından beri. Düzelince oynarım mantığıyla. GB konusunda ROW ekibi açıklama yapmıyor. Çünkü yasak dese ki diyemiyor. Serbest dese kendi sözlerini nasıl unutturacaklar bilmiyoruz. Oyun şu an full P2W herşey TL karşılığında. Bazı oyuncuların istediği bu yöndeydi zaten.

neferkar

Üye
Arkadaş doğru ve haklı dille yazmış oyunu oynamak isteyen herkes katılmıştır bu konuya. Günlerdir burada konuşuyoruz hepsi genelde aynı düşünce üzerindeler. Ama düzeleceğine dahil ne açıklama ne de bir yetkinin mesaj attığı var. Gerek ticket gerek discord üzerinden paylaşıyoruz. Aldığımız tek cevap geliştirici ekibe iletildi. Bu şekil de ne zaman patlak verecek bende düşünüyorum. Şahsen bende aktif olarak oynamıyorum exp event başladığından beri. Düzelince oynarım mantığıyla. GB konusunda ROW ekibi açıklama yapmıyor. Çünkü yasak dese ki diyemiyor. Serbest dese kendi sözlerini nasıl unutturacaklar bilmiyoruz. Oyun şu an full P2W herşey TL karşılığında. Bazı oyuncuların istediği bu yöndeydi zaten.
senin de dediğin gibi bir çok oyuncu bunu söylüyor. somut adım atamıyorlar çünkü para tatlıdır, kabul. kopyaladıkları oyunun başarısını hayal ediyorlar. çok büyük hata ediyorlar. her yer macro doldu bile. hilesi çıkarsa talep göreceği bu vaziyetten belli. slotlarda deli gibi saatlerde aynı skilleri vurma olayı eskidendi. o devir geçti. bunu anlamamakta ısrar da ediyorlar.

KAYABEY

Üye
Premium almıştım. Kullanamadan bırakmak istedim oyunu. Para verdiğime de aşırı pişmanım. Bilsem iade edecekler iade isteyeceğim. Çünkü ben zevk almak yerine stres sahibi oldum oyunda. O kadar fazla söylenecek şey var ki. Ama en kötülerinden biri de sözlerini tutmamaları. Oyuncuyla iç içeyiz bu süreci beraber yürüteceğiz dendi. Ne yapıldığından bile habersiz bıraktılar. Oyuncular soru sordu görmemezlikten geldiler ve geliyorlar. Bırakın kurtulun kardeşim. Ne zaman düzelir o zaman başlarız. GW 2 ye beklerim. İyi forumlar.

neferkar

Üye
Dün bu yüzden bende konu açmıştım, kendi adıma yazıyorum maalesef şuan için harcanan zamana, paraya yazık oluyor. Ne zaman sorunlar biter bir şans daha verebilirim denemek için onun haricinde oyunun Türk yapımı olması sorunları görmezden gelmek adına gelmiyor benim için. Beklentiyi kim karşılarsa ben orada olurum.

Exp haksızlığı için defalarca konu açtım, silindi.
Gb için defalarca konu açtım, silindi.
Anlaşmalı olan yayıncılar gb alım satım yaptı videoları gösterildi cevap vermediler sormak suç oldu.
Canlı yayın yaptılar sormak istediğiniz soruları yöneltin dediler hemen hemen herkes gb? Yazdı soruyu görmezden gelip bıyık altından güldüler.

Gb için sadece yetkili birisinin açıklama yapmasını istedim sağolsun bir yetkili bana yazdı biraz daha bu konu hakkında yazarsan yasak alacaksın diye ikazda bulundu. Be mübarek ben yetkiliden bir açıklama isterken beni tehdit etsin diye açıklama beklemedim. Sizin satışlar yasak olacak, kanıtlarsanız işlem yapacağız dediğiniz için ben ve bir çok insan kanıt sunduğunda hemen sustuğunuz için yetkiliden açıklama istedik.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Hala bekliyorum verilen sözler, yapılan açıklamalar ne oldu? Hoş bizler bir çok sözün ve açıklamaların mergen tarafından yapılanları okuduk, dinledik adamda görevinden ayrıldı yada atıldı ne olduysa artık. Ki oyun daha açılalı 3 gün 5 gün olmuş adam yıllarca beklemiş emek vermiş çalışmış sonra hadi bana eyvallah buda çok garip, ters giden neyse bizede söyleyinde paramızdan ve zamanızdan olmayalım.

Türk yapımı oyun, milli oyun kavramlarını sizlerde benimsiyorsanız Türk oyuncularının istedikleri sordukları soruları ciddiye alıp cevaplarsınız. Türk ancak bir Türk e zarar verir, düşman olur bunuda unutmayın.

Açıkcası bu zamana kadar verilen sözlerin, vaatlerin hiç birini yerine getirmediniz. Diğer duygusal oyuncuların desteği ile milli oyun türk yapımı oyun gibi söylemler karın doyurmaz.

Oyunda macrosuz kimse kalmadı gibi düzgün oynayanlarda macroculara karşı geri kalacakları için onlarda macro kullanmak zorunda kalacaklar.

Gb satışına engel olmadığınız için boslardan düşen itemlere kadar herşey şuan TL ile satılıyor bir çok anlaşma yaptınız siteler üzerinden 1 gb 1.000 TL fiyatı var.

Amaçsızca oyunu savunan arkadaşlar lütfen konu altından alakasız yorumlar yapmasın, ben destek olsun diye daha oyun açılmadan 1.000 TL cash çektim bunu yöneticilerde görebilir amacım karalamak değil.

Ben yeni açılan bir oyunda bunları yazmak değide, etkinlikleri kutlamaları zindandan düşürdüğün itemleri yazmak isterdim ama maalesef olmadı yazdıklarım hep sorunlar ile alakalı zaten sorunlarıda yazmasam geriye sadece kalıyor umarım anlamışsınızdır.

Bize farklı olduğumuzu hissettirin verilen sözleri tutun, yoksa biz neden burada olalım zaten bu sorunlarla baş ettiğimiz bir oyun vardı.

Milli, şöyle güzel böyle güzel diyenlern çoğu premium dahi almayacak olan insandır emin olun.

Arkadaşlar bir şey kötüyse bunu belirtin, kötüye iyi demek kötüyü düzeltmez kötüye kötü derseniz güzel olmak için daha çok uğraşır.

Oyun açıldıkdan 1 hafta sonra zindanlar ve offline pazar gelecekti bunun için bir açıklama yapabilecek yetkili var mı? Etkinlikler, kutlamalar ne zaman?

Yazık, insanlar açıklama bekliyor oyun içinden kimse bişey yazamıyor çünkü en önemli iletişim dediğimiz chat düzgün çalışmıyor haklısınız bende kalkıp zindan soruyorum etkinlik soruyorum
çok uzun yazmışsın, ama doğru yazmışsın. satın aldığım premiuma rağmen 10 gündür oyuna giriş yapmıyorum. vaziyet nedir diye bakayım dedim daha da beter olmuş. gelecekteki vaziyet de belli. ben 110 lira zarara üzüldüm. geç olsun güç olmasın. senin için durum daha da kötü. bu sen ben ve bizim gibilerine ders olmalı bence. oyun otursun iyice sonra hak ederse para veririz dememiz lazım. üstelik oyun çok fazla para talep ediyor. premium ve pet alalım desek sanırım 200 liraya yakın para demek bu. "yerli-milli" devri bitti artık. elin amerikalısı aylık 30 liraya gamepass satıyor. amazon 8 lira. ps 50 lira. yerli milli diye bu adamlara para vermeyin. kim düzgün iş yapıyorsa ona para verin. ikimiz hata ettik. o premiumlar bitsin bakalım kaç kişi oyunda kalacak ve oyuna para yatıracak. 8 makrocu yan yana gelir bir tane pet alıp geçerler. o zaman görürüm ben bunları. ha bir de hile çıkarsa o zaman lahana turşusunu yerler işte

KAYABEY

Üye
çok uzun yazmışsın, ama doğru yazmışsın. satın aldığım premiuma rağmen 10 gündür oyuna giriş yapmıyorum. vaziyet nedir diye bakayım dedim daha da beter olmuş. gelecekteki vaziyet de belli. ben 110 lira zarara üzüldüm. geç olsun güç olmasın. senin için durum daha da kötü. bu sen ben ve bizim gibilerine ders olmalı bence. oyun otursun iyice sonra hak ederse para veririz dememiz lazım. üstelik oyun çok fazla para talep ediyor. premium ve pet alalım desek sanırım 200 liraya yakın para demek bu. "yerli-milli" devri bitti artık. elin amerikalısı aylık 30 liraya gamepass satıyor. amazon 8 lira. ps 50 lira. yerli milli diye bu adamlara para vermeyin. kim düzgün iş yapıyorsa ona para verin. ikimiz hata ettik. o premiumlar bitsin bakalım kaç kişi oyunda kalacak ve oyuna para yatıracak. 8 makrocu yan yana gelir bir tane pet alıp geçerler. o zaman görürüm ben bunları. ha bir de hile çıkarsa o zaman lahana turşusunu yerler işte
Kesinlikle katılıyorum. Tebrikler

IWeeLLLs

Üye
Kardeşim çok da bu kadar şey etme sonuçta oyun bu hepsi yapılır düzelir inşallah, GB satışı siteden kalksa bile el altından oyuncular yine satacak alacak ,
kardeşim zamnla düzelir düzelmesinede bu oyuncu kitlesi malum oyundan öyle bir soğudu ki bu oyunda daha başından onlar gibi hatta daha beter davranırsa bu oyuncu bir soğudumu bir daha 0 hata ve düzene getirsede oyuncu gelmez bu oyunu yapanlarda pvp menşeili adamlar oldugu için yani para yatırmaya korkuyorum her an her şey olabilir Warface Türkiye gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt