Bu Oyun Ve Yönetim Büyük Hayal Kırıklığı !

Wolfly

Üye
Merhabalar. Öncelikle aylardır bu oyuna emek, vakit ve kendi çapımda maddi yatırım yapmış bulunmaktayım. Herkes gibi kendi karakterimi güçlendirmek için solo bir oyuncu olarak ne kadar zor olsada düzenli dungeonlara ve etkinliklere girip belli miktarda para ve item yaptım. Gerçi orada da çok büyük orantısızlık var. Bir çok kişi de buradaki dropların hesaplarla alakalı dengesizliğinden şikayetçi.. Kimine dungeonlardan her gün item atmasına rağmen kimi de benim gibi aylarca en fazla skill book alabiliyor!..
Her neyse Makro ve 8 pc li charları olanlara nazaran solo oyuncunun bu oyunda tek başına farm ve item yapması neredeyse imkansız hale gelmiş durumda! Ayrıca Galia sunucusundaki ırk dengesizliği protean ırkının sayı olarak lunaskardan kat ve kat az olması da ayrı bir sorun! Dv ye çıkamaz halde proteanlar.. Bunca soruna halen yönetimin sessiz kalması ve çözüm üretmemesi çok garip! Son olarak 2 aydır gece gündüz emek verip kastığım goldlarla doğal olarak charımı yükseltmek için upgrade denemeleri yaptım.. Fakat 7 Gb lik item yakmama rağmen bir tane +8 item elde edemedim ve emeklerim zamanım ve oyuna yatırdığım bütün paralar çöp olmuş durumda!..
Ben bir tane +8 item basamazken başka oyuncular 3 (üç) tane üst üste +8 item basması yada +9 itemleri rahatlıkla basmaları tamamen oyundaki adaletin ve belkide haksızlığın açık açık göstergesi oldu!
Şimdi siz yönetim ekibine sormak isityorum bunca şikayetlere ve sitemlere rağmen neden bizleri oyalayıp hiç bir şekilde çözüm üretmek yerine bize geçiştirircesine geri dönüş yapıyorsunuz? Biz oyuncular olarak Türk yapımı oyunumuza destek vermek için hem vaktimizi hem maddi olarak imkanlarımızla sizi desteklerken sizlerin bu denli ilgisizce ve çözümsüzce halen karşımızda olmanızı anlamıyorum! Yazıklar olsun..

Wolfly

Üye
Ya her şeyi bir kenara bırak yıllarca insanlar Ko da fiyat pahalılığından makro ve diğer illegal yazılımlardan şikayet ederken ya da 8 pc li slot satan slotları işgal eden burayı ticaret haneye çevirenlerden bunalıp oyunu bırakmışken neden aynı sorunları buraya taşımalarına izin veriyorsunuz arkadaşım anlamıyorum!... Biz yerli olsun oyunumuza destek verelim diye zamanımızı emeklerimizi ve maddi desteklerimizi sizlere çöp olsun diye mi sunduk? Bu nasıl bir umursamazlık ve görmezden gelmektir anlamıyorum onca insan buradan ve oyundan sizlere şikayet ediyor ve buna rağmen oturmuşsunuz ne bir açıklama yapıyorsunuz ne de insanları tatmin edebilecek bir çözüm sunuyorsunuz! Yazık size..

DeadLegion

Üye
Item basmak falan yayinci degilseniz hayal. Paper itemler bile +8e gecmiyor. Bunlari basmak yerine basan yayincilardan almak daha mantikli. Ama niye tonla para harcayayim gider ucuza kendim basarim derseniz tuzaga dusup zarar ediyorsunuz. Oyunda multiciler ayri irk dengesi ayri bir sorun. Bu iki sorun oyunda pve ve pvpnin onunde kaya gibi oturmus durumda. Oyun yonetimi malum oyundan daha iyi olacagiz derken yine aynisi hatta daha da beteri olarak zoru basardi.

Wolfly

Üye
Item basmak falan yayinci degilseniz hayal. Paper itemler bile +8e gecmiyor. Bunlari basmak yerine basan yayincilardan almak daha mantikli. Ama niye tonla para harcayayim gider ucuza kendim basarim derseniz tuzaga dusup zarar ediyorsunuz. Oyunda multiciler ayri irk dengesi ayri bir sorun. Bu iki sorun oyunda pve ve pvpnin onunde kaya gibi oturmus durumda. Oyun yonetimi malum oyundan daha iyi olacagiz derken yine aynisi hatta daha da beteri olarak zoru basardi.
Çok doğru. Günlerdir hem oyundan şikayet bölümüne hemde discord kanallarına durumu defalarca anlatmama rağmen ne bir açıklama ne bir çözüm bildirgesi getirdiler! Zaten insanlar malum oyunda bir muhattab bulamadıkları için yıllardır şikayet ediyor ve yayıncılar bunu sürekli dile getiriyordu.. Fakat burada yayıncılarda nedense sus pus olmuş durumdalar.Oyuncusunu muhattab alanda yok Resmen ben parama bakarım gerisi beni ilgilendirmez diyor iki tarafta.. Burası Private server da değil ki 2 ay açayım vurgunu yapıp kapatayım desinler.. Dediğim gibi bu gidişle kaliteli oyuncu kaybı çok büyük oranda artacak maalesef..

Wolfly

Üye
Çok doğru. Günlerdir hem oyundan şikayet bölümüne hemde discord kanallarına durumu defalarca anlatmama rağmen ne bir açıklama ne bir çözüm bildirgesi getirdiler! Zaten insanlar malum oyunda bir muhattab bulamadıkları için yıllardır şikayet ediyor ve yayıncılar bunu sürekli dile getiriyordu.. Fakat burada yayıncılarda nedense sus pus olmuş durumdalar.Oyuncusunu muhattab alanda yok Resmen ben parama bakarım gerisi beni ilgilendirmez diyor iki tarafta.. Burası Private server da değil ki 2 ay açayım vurgunu yapıp kapatayım desinler.. Dediğim gibi bu gidişle kaliteli oyuncu kaybı çok büyük oranda artacak maalesef..
Dediğim gibi zaten solo oyuncuyum. Galia sunucusunda Warrior açıp oyuna başladım. Zaten oyundakilerin % 60 ı Rogue (okcu) %30 u mage açmış yani mele ekibin işlevi neredeyse yok denecek kadar az! Bir nevi oyunu ticarete çevirmiş oyuncuların % 80 i 8 pc leri zaten herkes biliyor..Ona rağmen her gün etkinliklere katılarak ve dungeonlara girerek az da olsa biriktirdiğim parayı sitelere gidip satmak yerine karakterimi güçlendirmeye çalıştım.. Fakat ne hikmetse 9 parça +7 itemden arcana ile 1 tane +8 alamadım! Ama ne hikmetse adamlar her gün üst üste +8 item basıyor 3-4 tane hemde oda yetmiyor bazı yayıncıl
ar neredeyse her gün +9 item basıyor ve bu kimsenin garibine gitmiyor öyle mi? Dediğim gibi ne vaatlerle insanlar buralara geldi ve nelerle karşılaştı. Gerçekten çok yazık oluyor hem oyuna hem emeklere..

YUZDEELLI

Üye
Bende hep piyango alıyorum bu piyango bana neden çıkmadı diye her gün milli piyangonun önüne gidip bu bilet bana neden çıkmıyo diye bağırıyorum kanka :D normalde banada çıkması gerekmiyo mu? :D

Wolfly

Üye
Bende hep piyango alıyorum bu piyango bana neden çıkmadı diye her gün milli piyangonun önüne gidip bu bilet bana neden çıkmıyo diye bağırıyorum kanka :D normalde banada çıkması gerekmiyo mu? :D
Gözünün önündekileri görmeyip, Kör,sağarı oynamak basit olan. Asıl olan emeklerini savunmak ve hakkını alabilmektir ;)

YUZDEELLI

Üye
Gözünün önündekileri görmeyip, Kör,sağarı oynamak basit olan. Asıl olan emeklerini savunmak ve hakkını alabilmektir ;)
Dostum takma yanabilir anvil işi bu şekilde yanmasını normal karşılamak gerek çünkü orda ciddi şans faktörü oluyor yüzde olarak çok düşük oranlar belki % 5 bile değil yani senin iteminin 8 ve ya 9 olmaması gayet normal fakat tüm itemleri satmayı düşünüp biriktirdiğin itemleri de kendine ekipman olarak döndermeyi deneseydin şuan bu sohbeti yapmazdın.
Oyun konusunda da hiç bir sorun yok diye düşünüyorum slot bulmak exp kasmak konusunda biraz daha yardımcı olurlarsa solo oyunculara da çok fazla imkan gerekiyor bilemiyorum bi yenilik olması gerek ben yönetimden falan rahatsız değilim en azından hile ve tbl den uzak bir oyun oynuyoruz biraz daha eşitlik var o konuda yani daha ne yapılsın ama senin o + basma işine yapılacak bir şey yok.

Wolfly

Üye
Dostum takma yanabilir anvil işi bu şekilde yanmasını normal karşılamak gerek çünkü orda ciddi şans faktörü oluyor yüzde olarak çok düşük oranlar belki % 5 bile değil yani senin iteminin 8 ve ya 9 olmaması gayet normal fakat tüm itemleri satmayı düşünüp biriktirdiğin itemleri de kendine ekipman olarak döndermeyi deneseydin şuan bu sohbeti yapmazdın.
Oyun konusunda da hiç bir sorun yok diye düşünüyorum slot bulmak exp kasmak konusunda biraz daha yardımcı olurlarsa solo oyunculara da çok fazla imkan gerekiyor bilemiyorum bi yenilik olması gerek ben yönetimden falan rahatsız değilim en azından hile ve tbl den uzak bir oyun oynuyoruz biraz daha eşitlik var o konuda yani daha ne yapılsın ama senin o + basma işine yapılacak bir şey yok.
O zaman şans arttırıcı mataryellerin satışının bir anlamı yok senin mantığına göre. Yönetimin onca oyuncunun şikayetine ses çıkarmadan alaycı konuşması senin hoşuna gitmiş sanırım. Onuda geçtim oyunda hile yok diyorsun her yer makro ve kozi denen zımbırtı dolu. İstersen biraz araştır videoları bile her yerde geziyor. Aynı oyunu oynadığımıza emin misin? Çünkü oyunda ırk dengesizliği hat safada ve buna bile sessiz kalıyorlar. Ki sende bir konu açıp multicilere sitem etmişsin ve bunun karşılığında bir çözüm bulabildin mi? Ben senin adına cevap vereyim hayır..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt