Bu özelliklerde ki bilgisayar ile oyunu oynayabilir miyim

canberk6161

Üye
Merhabalar ;
İntel i3 6.nesil 3.70 ghz çift çekirdek
8 GB DDR 4 ram
120 GB ssd
1tb hdd
Turbox Amd Radeon R7 240 2 Gb Gddr5 128 Bit Ekran Kartı
Bu bilgisayar ile bu oyunu oynayabilir miyim veya akıcı bir şekilde oynanır mı yardımcı olursanız sevinirim

Akc

Üye
En düşük ayarda oynarsın kardeşim.Sadece kalabalığın olduğu yerlerde FPS drop yersin ve takılmalar başlar. Onun haricinde akıcı bir oyun oynarsın en düşük ayarda. Pazar kurmak için soruyorsan oda yeterli olacaktır.

YaLnizGenc

Üye
8 GB ram sana uyarı verecektir . 12 yada 16 GB olarak güncellemen şart . İşlemci olarak iş görür . Ekran kartı olarak kötü lakin oynanmayacak derecede değil. Bu oyunu şayet oynamayı düşünüyorsanız işlemci çok isinacagi için fan hızlarını biraz daha artirin ayrıca eğer zamanınız varsa format atıp eliniz ile tek tek güncellemelerini yapın sonra oyunu indirip low ayarlara çekip oynayın. Aman aman oynayamazsiniz grafik ve ayarları çok düşürmek gerecek ama oynatır .

Sardonyx35

Üye
arkadaşlar merhabalar,
2. pc arıyorum. Oyunu oynatacak. Pazar ve ya yan char xp kasarken otursun yeter dediğim tarzda. Bu şekilde işlev görecek bir pc yi kaça alabilirim. Masa üstü ve ya laptop fark etmez

YaLnizGenc

Üye
arkadaşlar merhabalar,
2. pc arıyorum. Oyunu oynatacak. Pazar ve ya yan char xp kasarken otursun yeter dediğim tarzda. Bu şekilde işlev görecek bir pc yi kaça alabilirim. Masa üstü ve ya laptop fark etmez
Usta arada hafif kasma vs diyosan 5 6 bin TL ikinci el. Benimkisi orta sınıf diyosan 15 civarı herşey ulta olsun dersen 30 bin ve üzeri

Sardonyx35

Üye
Usta arada hafif kasma vs diyosan 5 6 bin TL ikinci el. Benimkisi orta sınıf diyosan 15 civarı herşey ulta olsun dersen 30 bin ve üzeri
beklentim çok değil. yan char açılsın yürüsün yeter. xp sini kassın, farmlarken yanımda otursun yani onu arıyorum acıkcası :D

PhenomenonTv

Üye
8 ram donmalara neden olur oyunun takılıp kalır. diğer parcalar ile de akıcı keyif veren bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt