Bu pot satanlar nasıl para kazanıyor

UndefeatebLe

Üye
Bi yöntem var ancak oda sadece bir yada bir kaç kez seferlik kàr bırakıyor. Sürekli yapanları anlayamadım.

Bstrafe

Üye
Roco Coin ile 1000 TL ye 13375 rise cash geliyor, pot alıp GB yi kendisi 420 tl den satsa 200 lira karı oluyor , bu işi yapan en az 2 PC ile yapsa günde hepsini sattığını varsaysak 400 lira kar ediyor , Farma zamanı olmayan insan için bence iyi kazanç
Ancak elden satış olursa kâra geçiriyor. Ona da 'kimse' karışamaz tabi :D

rilax

Üye
1000 tl lık rc ıcın 250 tl lık bonus verıyor yanı totel 12500 Yapıyor . Buda oyun ıcı 2m den satsan 250m lık pot mana demek (125 adet yapar),250 m siteye satsan 3.80 tl den anlık olarak söyluyorum 950 tl yapar yanı demek oluyorkı bonus olsa bıle 50 tl zarardayız cash almaktansa 2m ye kdar pot mana almak daha cok karlı...Tamamen oyun yönetımıyle e pın satıcıları arasındakı bır bosluktan yararlanılıyor gibi...
çok doğru lan kanka

Blader06

Üye
güncel fiyatlarla roco ile 12500 cash alınsa bile kar yok bide adam tezgahtan %3 tax rate veriyor.Bi iş var ama anlamadım pot pazarları hiç salmadan devam ediyor ya bir açık var yada bir anlaşma ötesi yok

birol2003

Üye
güncel fiyatlarla roco ile 12500 cash alınsa bile kar yok bide adam tezgahtan %3 tax rate veriyor.Bi iş var ama anlamadım pot pazarları hiç salmadan devam ediyor ya bir açık var yada bir anlaşma ötesi yok
Kendi maliyetine göre hesap yapmak hesap hatasına neden olur, web sitelerinin kredi kartı ile satış yaparken kullandıkları tahsilat firmaları bir miktar komisyon alır (%2.5-%5 civarı) Roko Games firmalara satış için verdiği komisyon oranı var (oda bir %3-5 vardır) yani Rice Cash bu sitelerde bizim mağazadan aldığımız aynı fiyata satabiliyorlarsa ortada minimum %10 daha marj vardır oda minimum. Yani bizim 12500 cash için harcadığımız maliyetle web sitesi 13750-14000 belki daha fazla cash alabiliyor olabilir, ki bu normal bir durum kimse babasının hayrına aracılık yapmaz bir komisyonu olması lazım, ama hem Roko Games bu firmalara bu hakkı tanıması ve bu firmaların aynı zamanda Gold Bar / İtem ve karakter satması yanlış. parayı hızlı döndürmek için pek çoğumuzun farklı beklentiler ile başlladığımız ROW un tabiri caizse içine ettiler.

zukcu

Üye
Değil sitedelerdeki en büyük Cash pakedini almak RocoCoin ile en büyük pakedi alarak da hesaplayınca yine kurtarmıyor. Aynı soruyu ben de kendime ve oyunun destek ekibine sorduğumda aldığım cevap ektedir.
İnanmayan kendi hesaplasın kodu paylaşıyorum :)

JavaScript:
const cashfiyat = 1000    //Cash Pakedinin içerik miktarı
const cashmiktar = 12500    // Paketteki Cash miktarı
const mPAra = 3.5   // 1 Birim oyun parasının TL karşılığı

const birimcash = cashfiyat / cashmiktar
console.log(`bir cash: ${birimcash} TL\n`)

const birimCashM = birimcash / mPAra

//console.log(`bir cash: ${birimCashM} M ediyor.\n`)

console.log(`bir pot ${100*birimCashM} M ediyor.\n`)

Tahminlerim;
1- İçerik üreticilere oyunun verdiği veya sponsorluk veren sitelerin verdiği Cashlerin hepsini kullanmayıp bu şekilde nakde çeviriyorlar.

2- Oyun parası satan sitelere yapımcı/yayıncı firma toplu kod verdiği zaman uyguna geliyor ve bir şekilde GB siteleri kâr ederek ellerindeki kodları nakde çeviriyor.

3- Yayıncı firma oyun parasının değerinin düşmemesi amacıyla oyunu korumak için bu yöntemle kendisi piyasadan GB çekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 8691Ekli dosyayı görüntüle 8692
Yalnız oyun dışında dikkatimi çeken bir şey oldu sayın meslektaşım, dinamik bir sistem analizi yapıyorsun, değişkeni neden const ile oluşturuyorsun mübarek :D ES6. cıyım mı diyorsun :D

Bstrafe

Üye
Yalnız oyun dışında dikkatimi çeken bir şey oldu sayın meslektaşım, dinamik bir sistem analizi yapıyorsun, değişkeni neden const ile oluşturuyorsun mübarek :D ES6. cıyım mı diyorsun :D
1660436110010.png

:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt