Bu Row Neden Bozuluyo

YUZDEELLI

Üye
Yav bilader şu oyuna row alıp tl yatıran bir dünya insan var. slotta adamın rov u on saniye sonra bozulup gidiyo okçusu atak yapmış gibi gözüküyo ama yapmıyo..

neyse benim sorunum da ayrı bi mesele benim dizdiğim skill sırasına göre vurmasını istiyorum ama ısrarla malice öncelik yapıyo kardeş benim dizdiğim sıraya göre atak yapsın ya başka bi derdimiz yok 2 dk da bi bi yere takılmasın 2 dk da bi bozulmasın bunu anlamak zor mu değerli yönetim.ısrarla tatsız mı olalım sizle.

YUZDEELLI

Üye
https://hizliresim.com/p3ik2gq

Şimdi Aşko Benim atak ayarlarım bu şekilde distance'ın dışına karekterin koşmasını istemediğim bir alan yarattım. Atak range yüksek olsa dahi distance dışında kalan moba koşamayacak yani distance içinde mob u çekmek istiyorum bunun için holy shock kullanmayı düşündüm ama bu sizin rov unuz ısrarla malice atıp mobun üstüne koşup içine girip o holy shock u mobun içinden atmayı düşündüğü için bir türlü uzakttan attıramadım atmadı bu skill in menzili yok mu güzel kardeşim uzaktan neden vurmuyor ya da benim skill dizdiğim şekilde uygulamıyo ben bu skill dizilimine göre atak yap tik ini de işaretledim.

DeadLegion

Üye
Holy shock 3un menzilini diger holy shock skillerine gore kisa yapmislar. Menzili muhtemelen maliceden kisa oldugu icin vuramiyor ve once malice atip sonra holy shock vurmaya gidiyor. Eger dogruysa Ilk 2 holy shock 25 metre 3. Holy shock 15 metre yaziyor skill aciklamalarinda. Rowa ayarlarinda distance buna gore ayarla bence. 15 metreden fazla ayarlamazsan once holy shock vurur diye tahmin ediyorum. Ben denemedim sadece tahmini soyluyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt