hzljoepr
Üye
benim de çok ayar olduğum konulardan birisi. Yahu adamlar sistem gereksinimlerini koymuş google a karşılaştırmasını yazıp aratmak incelemek bu kadar mı zor. Ya da hava atma çabası mı anlam veremiyorumBu sistemin oynatmayacağı piyasada oyun yok dostum olayın nedir dalga mı geçiyorsun anlamıyorum bugünlerde bu yazıları çok görüyorum adam 15 bin liralık pc koymuş oynatırmı diyor
Teşekkür ederim kardeşim sonunda doğru düzgün bi yorum atanı gördüm.ryzen 3600 rtx 2060 lı sistem ile karakter yaratma da 120fps veriyor bana(tabi sınırlandırılmış da olabilir), oyun içi ne kadar düşer bilmem ama 100 alsam yeter ileride optimizasyon artacaktır mutlaka , 1660super 2060 a yakın bi kart ama mini diyor normali ile ne kadar fark var bilemedim, 1660 ve super arası kadar ise fark ben 100 alırsam sen 80 alırsın ki mmo lar da sabit 60fps yeterli, ben genel de warzone gibi bir hardcore fps oynuyorum ve 100 fps üstü alıyorum bu sistemle , tavsiyem bütçen var ise gelecek 5 sene hiç bir oyun da en ufak sıkıntı yaşamayım diyorsan 3060 al derim,
ona çok bakmamak lazım önerilen ful ayarlarda minimum fps oluyor genel de mesela önerilen sistem 60 fps alıyorsa okey der geçer ha üstüne gerek yok bu oyun için ama ilerde sistem eskiyecek veya oyuna yeni şeyler eklenecek falan onu da düşünmek gerekbenim de çok ayar olduğum konulardan birisi. Yahu adamlar sistem gereksinimlerini koymuş google a karşılaştırmasını yazıp aratmak incelemek bu kadar mı zor. Ya da hava atma çabası mı anlam veremiyorum
Tabiki kolay değil yani ben sistem gereksinimlerinde minimum olan ayarlarda bu oyunu oynayabileceğimizi düşünmüyorum. yani minimum değilde önerilen ayalarları tercih etmek daha mantıklı olabilir. çünkü baktığımda minimum ile önerilen arasında çok fazla fark görüyorum.ona çok bakmamak lazım önerilen ful ayarlarda minimum fps oluyor genel de mesela önerilen sistem 60 fps alıyorsa okey der geçer ha üstüne gerek yok bu oyun için ama ilerde sistem eskiyecek veya oyuna yeni şeyler eklenecek falan onu da düşünmek gerek
rica ederim, dediğim gibi bütçe var ise düşünme 3060 zaten nvidia açıkladı ocak ayına kadar yeni kart yok diye yani fiyatlar 2022 ortasından önce düşmezTeşekkür ederim kardeşim sonunda doğru düzgün bi yorum atanı gördüm.
1660 süper ile bu oyunda kaç fps alırım ?rica ederim, dediğim gibi bütçe var ise düşünme 3060 zaten nvidia açıkladı ocak ayına kadar yeni kart yok diye yani fiyatlar 2022 ortasından önce düşmez
valla kardeşim net bir şey demek zor , dediğim gibi bana giriş ekranında 400 , karakter yaratma da 120 sabit veriyor , oyun için de bowl a vs girince ne kadar düşer bilemem bütün ayarlar ful de vsync kapalı denedim , net bir şey söylemek için oyunun açılmasını beklemek gerek1660 süper ile bu oyunda kaç fps alırım ?
evet ben 2 tane karakter yarattım bekleme de istersen gir karakter yarat çünkü çok fazla ayrıntı var yeni nesil mmo lar gibi zaman alacaktırOyunu indirip kurduğunuz zaman karakter oluşturma ekranı geliyor mu ?
geliyor herhalde.Oyunu indirip kurduğunuz zaman karakter oluşturma ekranı geliyor mu ?
sende ne var ekran kartı olarak ?valla kardeşim net bir şey demek zor , dediğim gibi bana giriş ekranında 400 , karakter yaratma da 120 sabit veriyor , oyun için de bowl a vs girince ne kadar düşer bilemem bütün ayarlar ful de vsync kapalı denedim , net bir şey söylemek için oyunun açılmasını beklemek gerek
rtx 2060 var ryzen3600 işlemci 16ramsende ne var ekran kartı olarak ?
oo rtx 2060 da sağlam bak o kartta efsane ryzen 3600 işlemci zaten oyun için ideal.rtx 2060 var ryzen3600 işlemci 16ram