Dostum öncelikle merhaba, Sana tavsiyem oyunu windows defender ve güvenlik duvarı kapalıyken kurup patchleri atman. Silip birdaha dediğim gibi yüklersen çözüme ulaşabilirsin belki.Merhaba,
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun oyunu indirip kurduktan sonra Windows defender ve gerekli anti-virüs programlarını kapattıktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
w10 home single langue 64 bitHangi windows sürümünü kullanıyorsun acaba ?
en alttaki linkten RAR olarak indirip devam etmenizi öneriyorum. Diğer seferinde silip indirmek çok fazla vakit kaybı olacaktır.oyunu 3. kez indiriyorum :S ilkinde server ekranında kapandı yenıden ındırme yaptı sonra acılmadı yeniden indirdim ondada yukleme hatası launcher yenıden baslatın dedi simdi yine indiriyorum
indirme devam ediyor olmadı rardan denerimen alttaki linkten RAR olarak indirip devam etmenizi öneriyorum. Diğer seferinde silip indirmek çok fazla vakit kaybı olacaktır.
Ben rardan indirip kurdum bir sorun çıkmadı. Win10 için ise sağ tıklayıp çalıştırabilirsiniz.indirme devam ediyor olmadı rardan denerim
Araştırdığımda '' Bu hata, 32 bit bilgisayarınız olduğu anlamına gelir. İndirme Launcher ı 64 bitlik bir bilgisayar gerektirir. '' gibi bir seçenek gördüm.Böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz