"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor." Hatası yardımcı olabilecek bir yönetici var mı?

clara2134

Üye
Merhaba,

Öncelikle tekrardan hayırlı olsun oyunu indirip kurduktan sonra Windows defender ve gerekli anti-virüs programlarını kapattıktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• rise1.png
    rise1.png
    9.4 KB · Görüntüleme: 86

cango53

Üye
Merhaba,

Öncelikle tekrardan hayırlı olsun oyunu indirip kurduktan sonra Windows defender ve gerekli anti-virüs programlarını kapattıktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum öncelikle merhaba, Sana tavsiyem oyunu windows defender ve güvenlik duvarı kapalıyken kurup patchleri atman. Silip birdaha dediğim gibi yüklersen çözüme ulaşabilirsin belki.

romeo1988

Üye
oyunu 3. kez indiriyorum :S ilkinde server ekranında kapandı yenıden ındırme yaptı sonra acılmadı yeniden indirdim ondada yukleme hatası launcher yenıden baslatın dedi simdi yine indiriyorum :D

cango53

Üye
Hangi windows sürümünü kullanıyorsun acaba ?

TheKRZM

Üye
oyunu 3. kez indiriyorum :S ilkinde server ekranında kapandı yenıden ındırme yaptı sonra acılmadı yeniden indirdim ondada yukleme hatası launcher yenıden baslatın dedi simdi yine indiriyorum :D
en alttaki linkten RAR olarak indirip devam etmenizi öneriyorum. Diğer seferinde silip indirmek çok fazla vakit kaybı olacaktır.

Noyan1928

Üye
Böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• IMG-20201217-WA0000.jpeg
    IMG-20201217-WA0000.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 52

cango53

Üye
Böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Araştırdığımda '' Bu hata, 32 bit bilgisayarınız olduğu anlamına gelir. İndirme Launcher ı 64 bitlik bir bilgisayar gerektirir. '' gibi bir seçenek gördüm.
Sistemin 32 bit mi acaba ? Windows sürümünün 64 bit olmadığı için yüklenemedi gibi bir hata vermiş anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt