İstek Bu virüs mü nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musileno

Üye
Merhaba,
Ekran görüntüsünu aşağıya koydum oyunu yüklediğim sen beri altta bu hata çıkıyor 1 seferlik oyunda biraz zaman geçtikten sonra. Oyuna bir etkisi yok ama araştırdığımda mining trojan diye çıkıyor. Oyunla mi geldi endişelendim bu duruma ?
IMG-20220426-WA0016.jpeg
Screenshot_2022-04-26-18-33-30-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Arlina

Üye
Başka yerden mining virüsü yemişsin, bir mining ci/extreme overclock'cu olarak söyleyim oyun minig filan yaptırmıyor bırak miningi oyun için doğru düzgün gpu/cpu kullanımı bile yok siz mining mı yaptırıyor diyorsunuz. Zaten mining yaptırcak bir oyun neden sadece türklerden oluşan ekonomisi bitik 2000 den kalma pc lerden oluşan ko kitlesini hedef alsın biraz kafayı kkullanın.

Son düzenleme:

Aziz

Üye
Oyunda var sanırım ama emin değilim Cpu mining yaptırıo oyun bize oyüzden Cpular çoşuyor adminlerin bu konu hakkında açıklama yapması lazım iznimiz olmadan cpular kullanılıyor
Yanlış bilgi. CPU üzerinden mining henüz yok. İtiraf ve çamur atmak güzel bir şey değil. Nereden biliyorsun arkadaşın başka oyunlardan kapmadığını? Hemen neden iftira ve çamur atıyorsunuz? Varsa elinizde belge, kanıt, gidip ilgili mahkemelere dava açabilirsiniz. Ayıp.

Arkadaşın sorununa gelince bence sen temiz bir format at. Ne var ne yok sil. Daha sonra güncellemelerini güzelce orijinal yerlerinden indir. Bu envalde kredi kartı gibi kişisel bilgilerini girme. Daha sonra sosyal medya hesaplarının şifrelerini de değiştir. Ekran kartın vb. sıkıntı görebilir. Ancak bunun bu oyunla bir ilgisi yok.

Nodar

Üye
Valla mining mi yapıyor yapmıyor mu bilemem. Laptopumda 3050ti, 16Ram i5 11400H işlemci var bilgisayar yanıyor. Performans olarak sıkıntı olmasada en düşük ayarlarda alev atıyor. Soğutucu olmasına rağmen. Oyunda optimizeyle ilgili büyük problemler var bunu bilir bunu söylerim

Aziz

Üye
Valla mining mi yapıyor yapmıyor mu bilemem. Laptopumda 3050ti, 16Ram i5 11400H işlemci var bilgisayar yanıyor. Performans olarak sıkıntı olmasada en düşük ayarlarda alev atıyor. Soğutucu olmasına rağmen. Oyunda optimizeyle ilgili büyük problemler var bunu bilir bunu söylerim
3050 kartlarda bu sorun var evet. Ben de daha düşük model bir kart var. Ancak böyle sorun yaşamıyorum. Derecelerim gayet normal. Fakat 3xxx serisinde bir sorun var.

Nodar

Üye
3050 kartlarda bu sorun var evet. Ben de daha düşük model bir kart var. Ancak böyle sorun yaşamıyorum. Derecelerim gayet normal. Fakat 3xxx serisinde bir sorun var.
Alfa 1-2, Kapalı Beta gibi süreçlerde GT1030'lu masaüstü sistemimde bile oyunu rahat rahat oynuyordum. Şimdi bırak oynamayı karakter yürümüyor. Sağ-Sol yaparken bilgisayar çöküyor :d

Fischer

Üye
Merhaba @musileno,

Almış olduğunuz hatanın, Rise Online World ile alakası söz konusu değildir. Önceden kullanmış olduğunuz bir yazılımdan dolayı bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Sistem güvenliğini sağlamanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt