Buff skillerinin Debuff atıldığında ya da öldüğünüzde silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

dhnkrc

Üye
Merhaba, bildiğiniz üzere priest karakterinin en önemli yeteneklerinden olan 350AC ve 3000HP veren buff skilleri, öldüğünüzde ya da debuffa maruz kaldığınızda siliniyor. Bu da skilleri PVP'de tamamen kullanılmaz hale getiriyor ve buffer priesti tercih edilmez kılıyor. 300AC ve 2500HP scrolleri halen mağazada satılmaya devam edilebilir fakat buffer priestin 350AC ve 3000HP skillerinin debuff aldığında ya da öldüğünde silinmemesi, 15 dakika süresi varsa 15 dakika boyunca hiçbir etkiye maruz kalmadan sürmesi gerektiğiniz düşünüyorum. Aksi takdirde buffer olmanın son derece mantıksız olduğu kanaatindeyim. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

washigo

Üye
Oyunun temasını resmen baştan yazmayı teklif etmişsin usta.. En fazla yapabilecekleri 3000 HP 350 ac yi debuff yiyince 1000 HP 100 ac ye düşürürler. Tamamen kaldıramazlar

setoptas

Üye
Sana katılıyorum ama sanırım şöyle düşünülmüş, pk atarken SC kullan, farm atarken skill kullan. Burada da pk için yapılan harcamaları da ucuzlatacaklarını düşünmüyorum ama farm ise zaten maliyet hesabına göre ilerlediğinden orayı da tasarruf için kullanacaksın. İleriyi düşünüyorsak, şurada 2 ay daha priestler buffer kalır sonra buffer bulamazsınız. Gereksiz hale gelir.
Silinme konusu ise para > zaman oluyor. Para veriyorsan kral sensin, emek veriyorsan kuralına göre oynayacaksın.

GizliPriest

Üye
Dostum artık battle priestler sadece farm odaklı bir karaktere dönüştü hasar çıkaramayan 70 skill ve işlevsiz yeni skillerle sadece farm atarsin onunla pot paranı çıkarıp 5m bankaya koyarsan sukredersin. Pk atmak istiyorsan tank priest oynamak şuan şart. Bütün classlarin hpleri defanslari artık bpden fazla bildiğin üzre imperial set ile bonuslar geliyor ama halen battle priest çaput giymeye mecbur ve hasarı çöp olmuş durumda yakın da ya int priest tarzı bir class getirilmeli yada BP için büyük bufflar ve skiller gelmeli.

Aziz

Üye
Şimdi öneriyi okurken sandım ki debuff yediği zaman kapansın, cc yapıldığında tekrar aktif olsun diyeceksiniz sandım. Ancak hiç bir etkiye maruz kalmaması demek db priestin direk oyun dışına atılması demek. Bir şeyi planlarken avantaj/dezavantaj ikiliemini, diğer karakterlere ne gibi etkisi olacağını da hesaplamanız gerekiyor

Alkoer

Üye
Bufferin mantığı var demedik ki.

Sc satamayıp taşmı yesin yapımcı...

priesttt

Üye
sorun o değil aslında, sorun saf candan 3 katı baf verilmesi bu da savaşta zorunlu bırakılması, bafsız acsiz tek yenilmesi asıl sorun. defans 200 ac 350, can 1500 buff 3k, mecbur bırakıyor seni bafflı oynamaya

MaRaKeSH

Üye
Oyuncu için up yapımcı için ölüm olur bu az vicdanlı davranmak lazım he olsa nasıl olur bir priest olarak söylüyorum 10 numara olur ama olabilitesi % -1000 gibi bir durum. Ki bu seferde priesti pt ye alıp buff alır sonrada çıkarır devam eder bizim Türk milleti

dhnkrc

Üye
Şimdi öneriyi okurken sandım ki debuff yediği zaman kapansın, cc yapıldığında tekrar aktif olsun diyeceksiniz sandım. Ancak hiç bir etkiye maruz kalmaması demek db priestin direk oyun dışına atılması demek. Bir şeyi planlarken avantaj/dezavantaj ikiliemini, diğer karakterlere ne gibi etkisi olacağını da hesaplamanız gerekiyor
"Şimdi öneriyi okurken sandım ki debuff yediği zaman kapansın, cc yapıldığında tekrar aktif olsun diyeceksiniz sandım." aslında sadece bunu kastettim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt