InvanichuS
Üye

Öncelikle konuyu okuyan herkese iyi ve sağlıklı zamanlar dileyerek başlamak istiyorum. Konu açarak okumaları için hedef almak istediğim kişiler direkt olarak moderatörler ya da Rise Online adminleri gm'leri artık hangi sıfatı tercih ederseniz onlardır. Alfa sürecinizdeki bu oyunu günde ortalama 15 saat kadar oynayan bir ekipte oynuyorum. Dupe ile birlikte bir çok kişi ban yedi yahut itemleri silindi. Bunun sebebini oyun içerisinde offline merchant bugını kullanarak diğer oyunculara üstünlük sağlamaktan dolayı olduğunu biliyoruz ki bunu dile de getirdiniz. Peki neredeyse her yerde taşın içerisine giren arkadaşlar ne olacaklar? Death Valley'de taşın içerisine girip asla damage almayan oyuncular. Bu bugtan yararlanarak farm yapan ve item kasan arkadaşlar. Dupe'te oyunun açığını kullanarak item kopyalayan ve bizim önümüze geçen arkadaşlardan serverin bugini kullanarak taşın içerisine girip item kasan ve mage 33 skilini buglayıp çok hızlı bir şekilde item kasan arkadaşlar bizim önümüze geçmiş olmuyorlar mı? Normal bir zeka buna ''evet oluyorlar'' diye cevap verecektir. Peki elimde bunu yapan hemen hemen herkesin videoları var. Soruyorum; Dupe'de olduğu gibi ve olması gerektiği gibi bu taşın içerisine giren seri mage 33 skili atan arkadaşları banlayacak mısınız? banlamayacak mısınız? Tekrarlıyorum, elimde hemen hemen bu açığı kullanarak kullanmayan diğer arkadaşların önüne geçen herkesin videoları var talep ettiğiniz an kanıtlarıyla paylaşabilirim. Açıkçası talep etmenizi ve oyunun açığını kötü kullanarak diğer oyunculara üstünlük sağlayan bu oyuncuları oyundan banlamanızı talep ediyorum, ediyoruz.