Bug&Sorun ve Bir Kaç Düzeltme Gereken Öneriler .

glowpace

Üye
Mause'u sağa yasladığımda aşırı hızlı dönüyor ekran . Sol'a yasladığımda yarısı kadar . ve dikkat ettiğim kadarıyla dönüşler fps 'e görede hızlı yavaş olabiliyor.
Kendi ırkımdaki insanların ismi beyaz ama seçtiğimde üstte kırmızı yazıyla gözüküyor. ve bişey daha farkettim . Mage'nin yüksek seviye staff büyüsü bir mesafeden sonra hala vuruyo gözüküyor ama damage yok . az daha uzaklaştığımda normal bir şekilde failed veriyor. Birde Basic skill olan hızlı koşma skill'i cooldown sırasında skill barda dönüşü 10 saniye boyunca devam etse daha güzel olucak. çünkü bitip bitmediği anlaşılmıyor. Malum biz sürekli skill'lerin cooldown'unu takip ederek oynadık yıllarca. ve koşarken gate'e tıkladığımda karakter duruyor. Duran karakterin yönünü hareket ettirmeden değiştiremiyoruz. Yalnış anlamayın alışkın olduğumuz konular bunlar :D . Bir şey daha pm penceresi açık olduğunda metin yazma yerine tıklamadan yazılamıyor. Pm penceresi açıkken üzerinde herhangi bir yere tıklandığı zaman yazmaya aktif olması daha kullanışlı olucaktır diye umuyorum .

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Bu tarz önerilerinizi oyun içi ticket sisteminden bildirirseniz çok daha sağlıklı olur, göndermiş olduğunuz ticket direkt olarak developer ekibi tarafından incelenmekte ve geri dönüş sağlanmakta.

Adsız.png

iyi forumlar.

glowpace

Üye
İlginiz için teşekkür ediyorum . Hepsini ticket olarak tek tek dile getireceğim.

Rotbackchen

Üye
Merhabalar,

Bu tarz önerilerinizi oyun içi ticket sisteminden bildirirseniz çok daha sağlıklı olur, göndermiş olduğunuz ticket direkt olarak developer ekibi tarafından incelenmekte ve geri dönüş sağlanmakta.

Adsız.png

iyi forumlar.
Merhabalar bende böyle bir hata alıyorum The code execution cannot proceed bacause X3DAudio1_7.dll was not found.Reinstalling the program may fix this problem
kolay gelsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt