İstek [BUG] Yazı Yazarken Arayüzlerin Açılması

:NaturoN:

Üye
Bazen chate yazı yazarken sanki yazı yazmıyormuşçasına inventory, character info etc.. hepsi açılıyor.

Mesela. "Hadi buraya gelin beyler" yazarken i harfinde doğal olarak inventory açılıyor. U harfinde character info etc. Entera basdığımda ise oyun full screen den window moduna geçiyor.
Oyundan girip çıkmadan düzelmiyor bu problem.

RickSancheZz

Üye
sık sık yaşıyorum bu durumu ben mesajımı gönderirken numpaddeki küçük enterle gönderiyorum, anlattığın sorun varsa o entere basınca oyun pencere moduna geçiyor.
muhtemelen bi tuş basılı kalıyor diye düşünüyordum meğer benden başka aynı sorunu yaşayanda varmış

washigo

Üye
Bazen chate yazı yazarken sanki yazı yazmıyormuşçasına inventory, character info etc.. hepsi açılıyor.

Mesela. "Hadi buraya gelin beyler" yazarken i harfinde doğal olarak inventory açılıyor. U harfinde character info etc. Entera basdığımda ise oyun full screen den window moduna geçiyor.
Oyundan girip çıkmadan düzelmiyor bu problem.

Alt + tab yapınca çözülüyor. Oyundan çıkıp girmene gerek yok

Alkoer

Üye
Pencere modunda oyunu başlatınca oluyor bazen. Chat e yazmak için enter basınca tam ekran oluyor. Yazı yazarken kısayol tuşlarına basarsam hepsi açılıp kapanıyor.

Üye
Pencere modunda oyunu başlatınca oluyor bazen. Chat e yazmak için enter basınca tam ekran oluyor. Yazı yazarken kısayol tuşlarına basarsam hepsi açılıp kapanıyor.
Full Window modunda açıyorum oyunu. Yoksa alt tab vs mesele oluyor

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu bir hata değil yüksek ihtimal alt+tab yaptığınız zaman bununla karşılaşıyorsunuz. Nedeni ise Unreal fonksiyonlarını devreye alıp/devreden çıkartması.
Bunun için oyundan çıkmana ya da alt+tab atmana gerek yok, sadece alt tuşuna basman sorununu giderir.

Üye
Merhaba,

Bu bir hata değil yüksek ihtimal alt+tab yaptığınız zaman bununla karşılaşıyorsunuz. Nedeni ise Unreal fonksiyonlarını devreye alıp/devreden çıkartması.
Bunun için oyundan çıkmana ya da alt+tab atmana gerek yok, sadece alt tuşuna basman sorununu giderir.
Deneyeceğim tekrar yaşadığımda teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt