Öneri Bugün yaşanan player eksikliği

ForVictory

Üye
Bugün sabahtan beri ciddi bir düşüş yaşandı dorion 1 de hiç olmadığı kadar player eksikti. Birinci nedenin CPU optimizasyonu olduğunu düşünüyorum. Forum modlarının gelipte yok şu dosyayı çalıştır bunu çalıştır demesi ile olacak iş değil. Can sıkmaya başladınız.

Namelesss

Üye
Ben sabah giremedim ve oyunu kaldırıp tekrar yüklemek zorunda kaldım 6 saat boşa gitti :/

Namelesss

Üye
Çok haklısınız. Allahtan acil işim yoktu yoksa kendime başka bir uğraş bulurdum

huaje16

Üye
Exp kasacak yer bulamıyoruz Dorion 1 pazar dolu oyuncu eksik diyorsun bırak knka oyunama oyunu salla ,Cpu problemi yaşamadığın oyunları tercih etmelisin.

veqabond

Üye
Oyun daha yeni, bu derece keskin yorumlara gerek yok.
Yeni açılan bir oyunu daha önce tecrübe etmemişsin belli. Bu tarz şeyler çok normal.
Ekip bayağı ilgili. Aynı zamanda sorunlara çözüm için uğraşıyorlar.
İlerleyen süreçlerde daha güzel olacaktır. Uzun zaman sonra güzel bir MMORPG oyunu çıkmış ve Türklerin elinden çıkmış.
Boklama huyunuzu bırakın artık.

ForVictory

Üye
Oyun daha yeni, bu derece keskin yorumlara gerek yok.
Yeni açılan bir oyunu daha önce tecrübe etmemişsin belli. Bu tarz şeyler çok normal.
Ekip bayağı ilgili. Aynı zamanda sorunlara çözüm için uğraşıyorlar.
İlerleyen süreçlerde daha güzel olacaktır. Uzun zaman sonra güzel bir MMORPG oyunu çıkmış ve Türklerin elinden çıkmış.
Boklama huyunuzu bırakın artık.

Açtığım konulara ve yaptığım yorumlara bak senden daha çok pozitif yaklaştığımı göreceksin. Bir diğer konu üslubuna dikkat et

ZenQuiel

Üye
Bugün sabahtan beri ciddi bir düşüş yaşandı dorion 1 de hiç olmadığı kadar player eksikti. Birinci nedenin CPU optimizasyonu olduğunu düşünüyorum. Forum modlarının gelipte yok şu dosyayı çalıştır bunu çalıştır demesi ile olacak iş değil. Can sıkmaya başladınız.
Hepsi slotta

aykutbrt1

Üye
İngilizce kelime öğrenmişimdir

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyuncu sayılarında tabii ki azalma ve artmalar olacaktır arkadaşlar her şeyi geçtim en başta ONLİNE bir oyun burası.
Ama şunu söyleyebilirim oyuncu sayımızda gözle görünecek şekilde bir artış ya da düşüş yoktur :)
Her gün yeni gelen arkadaşlar ve deneyimleyip giden arkadaşlar mevcut tabii ki.

aykutbrt1

Üye
Oyuncu sayılarında tabii ki azalma ve artmalar olacaktır arkadaşlar her şeyi geçtim en başta ONLİNE bir oyun burası.
Ama şunu söyleyebilirim oyuncu sayımızda gözle görünecek şekilde bir artış ya da düşüş yoktur :)
Her gün yeni gelen arkadaşlar ve deneyimleyip giden arkadaşlar mevcut tabii ki.
İyi hoşta şu fps drop sıkıntısını lag sorununu cozmeniz lazım hemen slotlar dolu herkes ptde yeni gelen oyunculR pt bulamıyor makroya birakiyorlar slot sayisini arttirin mesela apost slotu misal veriyofum daha fazla olsun ki sira beklemesin insanlar crash hatalari vs vs

FEROBERTOTV

Üye
Oyunu deneyimleyen, sevip kalan sevmeyip giden elbet olacaktır. Kemik kitlenin oturması zaman alacaktır bu süreçte stabil kalmak en iyisi.

MarcoKAGE

Üye
dostum sürekli fps drop sıkıntısı yazıp durmayın algı oluşturmaya gerek yok adamlar farkında bu iş belki 2 günde belki 1 ayda belki 3 ayda düzeltilecek ama düzeltilicek senden sonra şimdi 50 kişi daha konu açıcak ama sabırlı davranmıyorsunuz bekleyin herşey tadında güzel

mmtakiff06

Üye
Artık oyunda bir amaci olmayan insanlarin oyunu kötülemesi ne zaman sonra erecek acaba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt