Burhan Bey'in Söylediklerinin Derlemesi (25 Eylül - 6 Ekim)

SCOI

Üye
Ben gibi katılamayan arkadaşlar adına böyle bir konu olması çok güzel olmuş teşekkürler.

sbh

Üye
Arkadaşlar Burhan Bey'in 25 Eylül 2020 ve 6 Ekim 2020 tarihli Discord canlı yayınında söylediklerinin derlemesini sizlere sunmak istiyorum. Bizleri nelerin beklediğini az çok öğrenmiş oluruz hemde forumda aynı konuların açılmamasını sağlarız.
  • İki ırkın ittifak yapması kesinlikle kabul edilemez. Böyle bir durumda cezai yaptırım uygulanacak.
  • PVP Haritalarında drop rate oranı diğer haritalara göre farklıdır, oraya bir talep olması gerekiyor. Ama hani savaş haritalarında drop rate oranı % 100 olmayacak tabi. Savaş haritasında drop rate oranı farklı olacak yine de
  • Oyunun tamamen ücretsiz olması gerektiğini düşünüyoruz
  • Bütün oyuncu grubuna göre hareket edeceğiz. Tek bir oyuncu grubuna göre oyunu şekillendiremeyiz.
  • Marketten pvp odaklı bir item satılmayacak
  • Bir büyü yapıp peşinde ayak izi bırakıp rakibini dondurma yakma gibi şeyler olabilir Mageler'de. Böyle geliştirmeler gelebilir
  • Okçuya hareketlilik katıyorsak, yakalanmaz şekilde yapıyorsak o zaman dengelememiz lazım. Atağından bir şeyinden kesmemiz gerekiyor
  • Arcane Mage biraz daha numaraları olan mage olacak. Hasarı diğer elemental büyücülere göre bir tık düşük olabilir daha solaya yakın olabilir. Tabi daha bitmediği için daha konuşmak erken. Yetenek ağacı bittikten sonra daha görürüz
Hatırlatmak istedim...

The Matrix

Üye
(Oyunun tamamen ücretsiz olması gerektiğini düşünüyoruz.).
Adamlar bazı hedeflediği şeyleri çok güzel yapmışlar bazı maddeler ise düşüncede kalmış, siyasi parti sözleri gibi.

Otistik

Üye
Teşekkürler, bilgilendirici bir içerik olmuş +1.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt