Çözülmesi gereken acil sorunlardan biri sanki yıl 2008 hani anladınız dediğimi açmıyorum içeriği.
Delucia Üye Katılım 8 May 2021 Mesajlar 186 Puanları 28 23 Nis 2022 #1 Çözülmesi gereken acil sorunlardan biri sanki yıl 2008 hani anladınız dediğimi açmıyorum içeriği.
Thracian Üye Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 53 Puanları 8 23 Nis 2022 #2 Oyuncular deneyimlerini geri bildirimleriyle paylaştıkça bu tür durumlar iyileştirilecektir. Geri bildirim için teşekkürler
Oyuncular deneyimlerini geri bildirimleriyle paylaştıkça bu tür durumlar iyileştirilecektir. Geri bildirim için teşekkürler
aykutbrt1 Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 107 Puanları 18 23 Nis 2022 #3 Thracian' Alıntı: Oyuncular deneyimlerini geri bildirimleriyle paylaştıkça bu tür durumlar iyileştirilecektir. Geri bildirim için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Umuyorum
Thracian' Alıntı: Oyuncular deneyimlerini geri bildirimleriyle paylaştıkça bu tür durumlar iyileştirilecektir. Geri bildirim için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Umuyorum