ANKET Buy Merchant gelmeli mi?

Buy Merchant gelmeli mi?

• Evet

• Hayır

• Hemen gelmeli

• Uzun vadede gelmeli

• Yaaani bilemedim

• Olsa da olur olmasa da olur

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mrares

Üye
Buy Merchant gelmeli mi? Official bir bilgi varsa bilmiyorum arkadaşlar bu arada.

Miman

Üye
Oyumu Hayır dan yana kullandım.Açıkçası buy pazarı ticaret için kullanılıyor(döner ekmekçi tayfa).İtem alacak adam pazardan çekiyor.item alış satış fiyat aralığını oyun belirleyecekse ve tradeden max gold ve item değerine göre kısıtlama gelecekse gelsin.

mrares

Üye
Oyumu Hayır dan yana kullandım.Açıkçası buy pazarı ticaret için kullanılıyor(döner ekmekçi tayfa).İtem alacak adam pazardan çekiyor.item alış satış fiyat aralığını oyun belirleyecekse ve tradeden max gold ve item değerine göre kısıtlama gelecekse gelsin.
Evet öyle bir durum var fakat acil paraya ihtiyaç duyanlar için de aslında iyi bir yanı var ya da örneğin 7/24 balıkçılıkta durup gidip buy merchanta satmak gibi. Fakat dediğin kısım da var tabii.

thedarga

Üye
tek PC kullanan biri zaten merchant olayını yapamıyoruz hiç bi türlü.offline satış daha mantıklı. yapın kardeşim 3 sayfa(20-30 limit) koyalım ordan satılsın.. lazım olan bişeyide alalım ordan. oyundaki 2.PC (sadece merchant için...) den kaynaklanan lagı da azaltmış olmaz mı bu uygulama ? akşam 6 dan sonra dorion a girmek dert..

HailMary

Üye
Buy Merchant Auction House a eklenmeli Self Merchant bölümüne değil bu daha işlevsel olacaktır

RickSancheZz

Üye
millet bi buy bi sel için pazar kuruyor 10 lu pcler falan gelir ne gerek var gelmemeli bence

Mithrala

Üye
Arkadaşlar kesinlikle buy merchant gelmemeli, geldiği takdirde oyun malum oyundaki al - sat pazar muhabbetlerine dönebilir. Şahsi görüşümdür. Saygılarımla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt