Buy Pazarı ( İstek )

Benbu

Üye
Nasılsa ki insanlar action house a istediği itemi koyup gidebiliyor veya merchant açıp satacağı itemi sergileyebiliyor Almak istedikleri itemi de sergileyebilsin bu neden yok? Bence olsa çok güzel olur kim ne kadara kaç tane neyden arıyorsa açsın pazarını, saatlerce item arama istedii fiyata indirme veya ölücü pazarcılardan kurtulmanın yolu çok güzel sağlanır bakın ölücü diyorum buradaki pazarcılar resmen öldürüyor 2 gb lik iteme verdikleri fiyat 120 m 100 m zaten alan yok bizden baska diye can cekistiriyorlar millete

RickSancheZz

Üye
satışta olan ksleşme alıştada olur fiyatlar otomatik orta yolu bulur, umarım gelir bende çok istiyorum

platoon0x

Üye
umarım asla gelmez, buy pazar demek otomatik al satın yolu yapılır demek, otomatik al sat demek pazarcı aç köpeklerin türemesi demek

JohnPlane

Üye
umarım asla gelmez, buy pazar demek otomatik al satın yolu yapılır demek, otomatik al sat demek pazarcı aç köpeklerin türemesi demek
Oda bir meslek farm yapmak yerine pazarda al-sat yapar insanlar şuan zaten pazar çarlar istediği gibi istediği fiyattan alıyor insanlar çok zarar ediyor. Hiç değilse farklı seçenekler olduğunu görebilir insanlar.

Benbu

Üye
buy pazarının gelmesi demek pazarcıların 1 gblik itemi 40m gibi veriyorsan ver vermiyorsan sat satabiliyosan gibi dalgalı tavırlarını ve mecburen bana geleceksın gene hareketlerini çekmekten kurtarır ınsanları 1 gb lik itemi almak ısteyen bırısı 80 -90 m ye buy kurdugunda pazarcı adam ona 40m teklif veremez tokadı yerler kendılerıne gelirler

Alkoer

Üye
Dostum kötü niyetli pazarcının engellenmesi %100 mümkün değil bunu herkes biliyor.

Ama buy pazar normal oyuncuya çok faydalı. Arkadaşlarında örnek verdiği gibi 1gb satılan iteme 80-90m buy pazar kurarsın beklersin bikaç gün alırsın. Pazarcı 40m diyor 1gb lik iteme.

Ölücü dediğimiz pazarcıyı bitirir bence buy pazar. Al-sat yapmak isteyen adam yine yapar ama az bir kar elde eder. Normal oyuncu en uyguna satar.

platoon0x

Üye
Dostum kötü niyetli pazarcının engellenmesi %100 mümkün değil bunu herkes biliyor.

Ama buy pazar normal oyuncuya çok faydalı. Arkadaşlarında örnek verdiği gibi 1gb satılan iteme 80-90m buy pazar kurarsın beklersin bikaç gün alırsın. Pazarcı 40m diyor 1gb lik iteme.

Ölücü dediğimiz pazarcıyı bitirir bence buy pazar. Al-sat yapmak isteyen adam yine yapar ama az bir kar elde eder. Normal oyuncu en uyguna satar.
Sorun o zaten şuan pazarcilarin 40m verdiği 1gb lik item buy pazarda 90m olmuyor, 45 50m oluyor :D o floodcu ölücülerle buy pazardakiler farklı kişiler olacak sanki

Benbu

Üye
Sorun o zaten şuan pazarcilarin 40m verdiği 1gb lik item buy pazarda 90m olmuyor, 45 50m oluyor :D o floodcu ölücülerle buy pazardakiler farklı kişiler olacak sanki
Atmak zorunda değilsin ama item arayan normal vatandaş buya bırakıp gidebiliyor ve rahatlıkla al satçı çakalları ortadan kaldırıyor

JohnPlane

Üye
hayır ben alacağım zaman fiyatını öldürmem normal fiyattan buy koyarım çok ucuzdan koyana zaten kimse satmaz piyasa kendini bulur.

Alkoer

Üye
Dostum çok kişinin dahil olduğu bir AH sisteminde binlerce oyuncu var. Pazarcı 40 veriyorsa normal oyuncular fiyat yükselticek. Nasıl satışta insanlar fiyat kırıyor aynı şekil. Emin ol 1gb satılan item 99m buy a bile gelir.

SEISMO

Üye
buy pazar kesinlikle rekabet yaratır. nasıl item satılırken ks leşme oluyorsa. alırkende aynısı yukarı yönlü olur ve dengelenir. ve ah da son güncelleme ile gelen 50m sınırından dolayı bulamadıgımız itemler özellikle craft için buy pazar kurarak insanların satışınada yardımcı olunmuş olur. Bence pazar anlamında oyuna lazım olan tek şey ve en önemli şey buy pazarın aktif edilmesi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt