1 pazarcı varsa 1000 oyuncu var bu AH sisteminden faydalanan. Sizin görüşünüzün aksine AH sistemi pazarcı pazarı kontrol edemesin diye yapılır.En başından aciton house ile beraber aktif edilebilirdi, eğer edilmiyorsa bir bildikleri vardır. Belki de bu kolaylık ile oyunu pazarcı tayfasına tamamen emanet etmek istemiyorlar.
Bende herkesin aksina buy pazarının Pazarcılara daha çok yarayacağı kanaatindeyim.
Buy pazar özellik anlamında ihtiyaç duyduğumuz , kafamız da belirlediğimiz bir fiyat ile almayı sağlayan bir sistem.
Fakat pazarcılar daha çok buy pazarı kurarak aslında sistemide ele geçirme imkanı mevcut diye düşünüyorum.
Buy pazar yerine satılan iteme teklif bırakma getirilebilir
Ben çok pazar yapan bi oyuncuyum pazar benim ana keyif alanım buy pazar gelmesini kesinlikle isterim pazarcıyı niye bitirsin ki açarım buy pazarları keyfime bakarım hatta çok güzel olur tek tek herkesle ilgilenmektense tek seferde kurarım sistemi kafam rahat olur. Ama pazar kültürünün ölmesi benim hoşuma gitmiyor pk attıktan sonra ben bi morodon yapıyim diyip saatlerce morodonda geçirirdik heryer herkes canlıydı çok keyifli günlerdi böyle sırf tl için oynayan pazarcılarda yoktu tl yoktu ya ne güzel günlerdi keşke aynısı burada olsa oyuncular pazar yapsa şuan ki pazarcılar kira ödemeye çalışan tipler valla yazık oyundan tl muhabbeti keşke bi şekilde kalkabilse muazzam keyifli bi ortam olur.Diğer oyundaki buy yapan pazarcıyla kıyaslamayın arkadaşlar.
Diğer oyunda pazarcı kadar pc açık bırakıp ona rakip olma şansınız yok.
Burda BUY pazar AH üzerinde olacak ve her premium sahibi oyuncu kullanacak. Bu sayede ölü fiyata BUY açan pazarcı değil piyasanın biraz altına yazan oyuncu itemi rahat alır.
Örnek diğer oyun mantığı ile : travel pen 1gb pazarcı buy açıyor 70m işine gelirse diyor. Ama gerçek oyuncu 90m yazıyor hatta rakip varsa 95 yazan oluyor.
Tüm oyuncuların dahil olduğu sistemde AH pazarcının önünü hep kesiyor.