İstek BÜYÜ-TANRISI ( ŞİRK İFADESİ) HİÇ HOŞ DEĞİL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefa

Üye
İyi günler, bir müslüman olarak şirk içeren haggard haritasında denk geldiğim büyü tanrısı gibi ifadelerin oyundan kaldırılması gerçekten iyi olurdu. Oyuna 4 kişi başladık ve daha başka arkadaşlarımıza öneriyoruz oyununuzu ama her birimiz bu gibi şirk li ifadelerden hiç memnun değiliz. zamanında knight online da haç simgeleri vardı ve şikayetlerimiz üzerine kaldırılmıştı. lütfen imkanınız varsa bu gibi ifadeleri kaldırınız.

KOROW

Üye
İyi günler, bir müslüman olarak şirk içeren haggard haritasında denk geldiğim büyü tanrısı gibi ifadelerin oyundan kaldırılması gerçekten iyi olurdu. Oyuna 4 kişi başladık ve daha başka arkadaşlarımıza öneriyoruz oyununuzu ama her birimiz bu gibi şirk li ifadelerden hiç memnun değiliz. zamanında knight online da haç simgeleri vardı ve şikayetlerimiz üzerine kaldırılmıştı. lütfen imkanınız varsa bu gibi ifadeleri kaldırınız.
hayatımda bukadar sacma bir istek görmedim gercekten oturdum kahkaha atıyorum suan su konuya umarım gerkesiz konudan kaldırırlar bu konuyu

KOROW

Üye
O isim değişse senin ne zararın var? Kahkaha atabilirsin ama neden aşağılıyorsun ?
Oldu olcak priest revive yapamasın yaratıklar öldürmesin öldürmekte diriltmekte Allaha mahsus ya hatta karakterde olusturamayalım sonucta yaratmakta allaha mahsus şirk kosuyoruz

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

MMORPG oyunları fantastik bir dünyayı temsil eder ve birçok şey hayal ürünüdür. İsteğinizi dile getirmek için destek bileti oluşturabilirsiniz, ilgili birim isteğinizi detaylı şekilde inceleyecektir.

Destek Bileti Nasıl Oluşturulur?

Konu farklı yerlere çekilebileceğinden dolayı kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt