Can sıkıcı konuya gelelim. ROW ABUSERS

Hate

Üye
Herkesin dikkatini çekmiştir kingdom slotlarında 1 atacker ile atak yapılırken 7 kişinin oturduğu fake taksi görünümlü partiler.
Dün bi arkadaşımı kasmak için gittiğimde slotu aldığımda fark ettim ki buradan cok ciddi bir gold girişi var.
Burada ki durumu sineklendiren olaysa bu adamlar 8 tokmaklı battle priest yapıp free row süresi bittikce itemleri aktarıp 8 karakter ile günde 16 saat masrafsız kasabiliyor.
Yönetim bonkör biliyoruz ama şahsen böyle bir konuda ücretsiz kullanımın oyunculara kardan cok zarar verdiğini ve bunun bir sisteme oturtulması gerektiğini düşünüyorum.
Evet kurunun yanında yaşta yanacak malesef ama kimin umrunda ? 6 aydır oyun oynayan adamın elindeki itemini kitleyip yeni gelene kitlenmeden kullandırtmaktan, 45 gün ugrasılan crafti cöp etmekten daha kötü olamaz ya ?
Yüce bilgin el professor : @Justice
@SunRise @Ries @Marduk @Digital

SinanS

Üye
Yönetimin ciddi şekilde son yama üstünde tekrar düşünmesi gerekiyor. Ben bıraktım oyunu. Craft yapıyorum. Yapıyorum ama yarın orada ki emekte çöp edilebilir. Yani güven yok. Rise oynamayı seviyorum ama kusura bakmasınlar böyle radikal değişiklerde tekrar tekrar para basıp item almam ya da yatırım yapmam

Cabbar34

Üye
Herkesin dikkatini çekmiştir kingdom slotlarında 1 atacker ile atak yapılırken 7 kişinin oturduğu fake taksi görünümlü partiler.
Dün bi arkadaşımı kasmak için gittiğimde slotu aldığımda fark ettim ki buradan cok ciddi bir gold girişi var.
Burada ki durumu sineklendiren olaysa bu adamlar 8 tokmaklı battle priest yapıp free row süresi bittikce itemleri aktarıp 8 karakter ile günde 16 saat masrafsız kasabiliyor.
Yönetim bonkör biliyoruz ama şahsen böyle bir konuda ücretsiz kullanımın oyunculara kardan cok zarar verdiğini ve bunun bir sisteme oturtulması gerektiğini düşünüyorum.
Evet kurunun yanında yaşta yanacak malesef ama kimin umrunda ? 6 aydır oyun oynayan adamın elindeki itemini kitleyip yeni gelene kitlenmeden kullandırtmaktan, 45 gün ugrasılan crafti cöp etmekten daha kötü olamaz ya ?
Yüce bilgin el professor : @Justice
@SunRise @Ries @Marduk @Digital
kardeşim sizde nasıl bir kafa mantık var daha mmo oynadıgınızın bile farkında degılsınız..yahu bi mantık yurut epıncıler ıle anlasma olmasa gb alım satım ıtem alım satım olmasa ki dogrusu budur ..sen farm atmadan yan hesaplar kasmadan neyin sahıbı olabılıceksın..mmo nun gerçeği zaten farmdır .git bakıyım suan populer oyunlara gunde 10 saatını ayırmadan bişeyın sahıbı olabılıyomusun..bvakma sen bizlerde adet olmus bı epıncı buluyolar gb al sat ıtem al sat yan gel yat osman hesabı..farmcıya ölum cratcıya ölüm coınsı dusur drobu dusur kım oynıycak yavrum bu oyunu kım ayda ne için 600 tl bin tl para bayılsın..bi sabahuyanıycak elındekı itemiçöp olmus bi sabah uyanıcak 6 aydır yaptıgı craft çöp olmuş.bi sabah uyanıcak skilleri çöp olmuş..ee derdınız coınsmı kardeşim..sen iyi bi abiye benziyosun byıl sen ayda 5bın 50 bın tl takıl kafana gore..

Jacques

Üye
Yönetimin ciddi şekilde son yama üstünde tekrar düşünmesi gerekiyor. Ben bıraktım oyunu. Craft yapıyorum. Yapıyorum ama yarın orada ki emekte çöp edilebilir. Yani güven yok. Rise oynamayı seviyorum ama kusura bakmasınlar böyle radikal değişiklerde tekrar tekrar para basıp item almam ya da yatırım yapmam
Bende bıraktım bi kaç sene sonra görüşürüz bu kadar radikal kararlar bana göre değil.

HERO

Üye
kardeşim sizde nasıl bir kafa mantık var daha mmo oynadıgınızın bile farkında degılsınız..yahu bi mantık yurut epıncıler ıle anlasma olmasa gb alım satım ıtem alım satım olmasa ki dogrusu budur ..sen farm atmadan yan hesaplar kasmadan neyin sahıbı olabılıceksın..mmo nun gerçeği zaten farmdır .git bakıyım suan populer oyunlara gunde 10 saatını ayırmadan bişeyın sahıbı olabılıyomusun..bvakma sen bizlerde adet olmus bı epıncı buluyolar gb al sat ıtem al sat yan gel yat osman hesabı..farmcıya ölum cratcıya ölüm coınsı dusur drobu dusur kım oynıycak yavrum bu oyunu kım ayda ne için 600 tl bin tl para bayılsın..bi sabahuyanıycak elındekı itemiçöp olmus bi sabah uyanıcak 6 aydır yaptıgı craft çöp olmuş.bi sabah uyanıcak skilleri çöp olmuş..ee derdınız coınsmı kardeşim..sen iyi bi abiye benziyosun byıl sen ayda 5bın 50 bın tl takıl kafana gore..
Aynen öyle her MMORPG de çin botlar coins farmi yapip sana satar bu doğal birsey kimsin sen bu systemi sorguliorsun

RickSancheZz

Üye
bizim insanımıza bedava bişey verince cılkını çıkartıyor sonra olan masum oyunculara oluyor

Archantos

Üye
Para verip exp satın aldığınız yerd coin ve drop atmaması gerekiyor baştan beri bunu savunduk ama nafile.

3 saat elle Death Valley'de alamadığım drobu 2 saat ROW'da Hagard'da alıyorum. Böyle mantıksızlık olabilir mi böyle drop şekli olabilir mi gerçekten?

Hagard 2 , 3 tüm slotlar 75 level adamlarla dolu farm atıyolar.

Hate

Üye
Sen biraz kafanı topla türkçeye falan hakim ol gel tanışalım,
yani oyunun kendisinin gb soktuğunu iddia ediyorsun ama bunu 2 saat freeye baglıyorsun ve havadan kasalın goldbarın oyuna katkı sagladıgını düşünüyorsun?
Hangi slot senin söylede almayayım elinden:D

Cabbar34

Üye
Sen biraz kafanı topla türkçeye falan hakim ol gel tanışalım,
yani oyunun kendisinin gb soktuğunu iddia ediyorsun ama bunu 2 saat freeye baglıyorsun ve havadan kasalın goldbarın oyuna katkı sagladıgını düşünüyorsun?
Hangi slot senin söylede almayayım elinden:D
güzel kardeşim ben doğru olanı savunuyorum bir krakter açıyorum ve bunu oyunun sundugu şekılde mob keserek bos kovalayarak guclendırmek gelıştırmek ıstıyorum .dogru olanda budur zaten sız ko ve rıse dısında mmo oynamadıgınız ıcın sıstemın aslında bu şekılde oldugunu bılmıyosunuz..ben veyahut bı baskası neden 1lvl krakter açıpta epıncıden bılmem kac gb item alıpta krakterıne daha lvl kasmadan fulluyor..bu senın mantıgına yatıyormu..kaldır ozman mobları kardeşim herkes gb sını sıteden çeksın..aaa dıyıceksınkı gb yı sıtelere kım satıcakta bız gb nasıl cekcıez bak farmcıya ıhtıyac varmıs degılmı kendinizle çelışip duruyosunuz..havadan sudan gelen gb nın ayarlamasını yonetım yapıcak ben degıl..ben gıderım bır mob keserım 3k coınsı vardır tamam derım o slota yatarım bu kadar basıt..kastıgım gb ıy sıteyemı satıyorum evet yonetım buna ızınverdıgı ıcın satıyorum..vermeseydı eger senın pazardakı ıtemını cekerdım upgrade yapardım vs vs ..bunlara ızın verene kızmıyorsunuz gıtmıs slotda ss almıs yok su adam boyle yapıyor yok soyle yapıyor..rowu beles veren veren yada markete koyan yonetım degılmı kardesim ıster 10 krakter koyarım ıster 20 sende yapabılıyosan yapıcaksın yapamıyosan susup ızlıyceksın...

HeaveN

Üye
Bırak adam premium almış günlük 3 saat Row kullansın ona karışmayın bizde yeni char açtık işimiz oluyo bari 3 saat row yararlanak.
Saçma konular açmayın bedava row diye birşey yok zaten yönetim 3 saat vermiş adam 16 saat kasmıyor.

16 saat kasanlar varsa parayla almıştır.

Hate

Üye
Bırak adam premium almış günlük 3 saat Row kullansın ona karışmayın bizde yeni char açtık işimiz oluyo bari 3 saat row yararlanak.
Saçma konular açmayın bedava row diye birşey yok zaten yönetim 3 saat vermiş adam 16 saat kasmıyor.

Bir gb daha detected sende biliyorsun ki karakterleri degistire degistire günde 16 saat kasılıyor.

RickSancheZz

Üye

sen oyunu bırakmamışmıydın kanka

boş muhabbet arkadaşa yanık kremi verin

arkadaşın bahsettiği o slottan geliyosun sanırım

akinumit1

Üye
sen oyunu bırakmamışmıydın kanka

arkadaşın bahsettiği o slottan geliyosun sanırım
arkadaşın bahsettiği slotla ilgi alakam yok ayrıca bedava row umarım kalkar ve oyun çöplerden kurtulur burada genelleme yapılarak farm yapan insanları hedef alııyorsunuz imkanınız olsa adım gibi biliyorumki boşta slot bırakmazsınız haddar'a gidin trollerdeki zero clanıyla alakalı bir konu açın bence:)

birol2003

Üye
ya dostlar benim klanda rowa manyağı çıktı gece gündüz non stop devam ediyorlar

az önce whatsuptan dedim siz işçisiniz içinizde oyun oynayan bir ben varım, ses çıkmadı :)

bırakın takılsınlar kafalarına göre, item düştükçe seviniyorlar sabah itemleri birinde toplayıp toplu satıp bölüşüyorlar parayı, onlarında eğlencesi o

bende row un çıkmasını çok istemekle birlikte yayımlandığı günden beri exp farm olayını bıraktım sadece craft ve gathering ile uğraşıyorum,

gb nin piyasa değerinin şu anki seviyelerin daha altına inmesi lazım ki bu rowa tayfası oyuna geri dönsün veya kaybolsun, şu an para tatlı geliyor onlara.

RickSancheZz

Üye
arkadaşın bahsettiği slotla ilgi alakam yok ayrıca bedava row umarım kalkar ve oyun çöplerden kurtulur burada genelleme yapılarak farm yapan insanları hedef alııyorsunuz imkanınız olsa adım gibi biliyorumki boşta slot bırakmazsınız haddar'a gidin trollerdeki zero clanıyla alakalı bir konu açın bence:)

farm benim kalemim değil başkan, gel desen gelmem sıkılıyorum bunalıyorum

JohnPlane

Üye
Bende bıraktım bi kaç sene sonra görüşürüz bu kadar radikal kararlar bana göre değil.
senin gibi bir yağcı bile bıraktım diyorsa vay bee hayat çok garip, bize yazıyordun konularda sen mi adamlardan daha iyi bilicen ne konuşuyorsun diyordun :D ss alayımda unutulursa yada silersen diye

Jacques

Üye
senin gibi bir yağcı bile bıraktım diyorsa vay bee hayat çok garip, bize yazıyordun konularda sen mi adamlardan daha iyi bilicen ne konuşuyorsun diyordun :D ss alayımda unutulursa yada silersen diye
100 postumum 95 i eleştiri gir profilime bak milyonlarca lira yatırım yapmış 50 kişilik ekibi olan firmaya yauuvv yeğenim patch atmadan bi test mi etseniz diye ahmakça yorum yaparsan yersin benden cevabı ahmaklığa tahammül edemiyorum pek.

JohnPlane

Üye
100 postumum 95 i eleştiri gir profilime bak milyonlarca lira yatırım yapmış 50 kişilik ekibi olan firmaya yauuvv yeğenim patch atmadan bi test mi etseniz diye ahmakça yorum yaparsan yersin benden cevabı ahmaklığa tahammül edemiyorum pek.
başına gelenler müstehak işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt