Can sıkıcı konuya gelelim. ROW ABUSERS

JohnPlane

Üye
100 postumum 95 i eleştiri gir profilime bak milyonlarca lira yatırım yapmış 50 kişilik ekibi olan firmaya yauuvv yeğenim patch atmadan bi test mi etseniz diye ahmakça yorum yaparsan yersin benden cevabı ahmaklığa tahammül edemiyorum pek.
oyuna zevk geldi sen ve senin gibileri ağlatsın yönetim test yapmasın direk aklına gelen yenilikleri hemen uygulasınlar oyun içi ekonomisinin ne olacağını düşünmeden, ben sana bunu 1 ay önce söylemiştim oyun içi ekonomiyi bitiriyorlar düşünmeden diye ağla o yüzden çok seviniyorum.

Jacques

Üye
oyuna zevk geldi sen ve senin gibileri ağlatsın yönetim test yapmasın direk aklına gelen yenilikleri hemen uygulasınlar oyun içi ekonomisinin ne olacağını düşünmeden, ben sana bunu 1 ay önce söylemiştim oyun içi ekonomiyi bitiriyorlar düşünmeden diye ağla o yüzden çok seviniyorum.
Yav kardeş aynı yorumu yapıyoruz ama sen anlayamıyorsun az mantığını kullan milyon tl yatırımı olan 50 kişilik ekibi olan bi firma test etmiyor olabilir mi patchleri tabii ki test ediyorlar ama yetersizler yetkin değiller danışmanlık almaya ihtiyaçları var saçma sapan patchler atıp duruyorlar ben bıraktım kurtuldum çokta umrumda bu saatten sonra.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt