İstek Can ve Mana Potu Paketler Şeklinde Mağaza Eklenmeli..

KennyCrenz

Üye
Merhabalar,

Şuanda büyük bir clan olarak yaşadığımız problemi birçok oyuncunun yaşadığını farkındayız. Oyun şirketininde para kazanması gerekiyorki, oyun daha güzel yerlere gelebilsin bunuda farkındayız.
Bildiğiniz üzere market kısmında birçok ürüne zam yapıldı, yapılan zamların birçoğunu normal karşılarken sadece HP - MP pot için yapılan zam biraz fazla cep yakıyor.

Yönetimden oyunu oyan oyuncular olarak isteğimiz,
1.000 adet pot şuanda 150 cash fiyatından satılıyor. 1.000 adet pot bu şekilde kalabilir, fakat markete yeni pot paketleri getirseniz misal veriyorum.
5.000 pot (600 cash )
10.000 pot ( 1.100 cash )

gibi hem şirket eski fiyatından fazla fiyata satmış olur, hemde biz oyuncular için kolaylık sağlanmış olur.
Bu isteğimizin bizim açımızdanda düşünülerek karar verilmesini rica ediyoruz. Sonuç olarak pot sirkülasyonu olan bir ürün devamlı satın almak durumundayız ve şuanki fiyatlarda sadece pot giderimiz günlük 75tl yi buluyor.

Yönetime iyi çalışmalar dilerken, oyuncu arkadaşlarımızada iyi oyunlar dilerim.

V4quez12

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Archer partiler sadece cepten yiyor exp kasmak için ve ks olayları yüzünden zaten tam anlamıyla para kazanamıyor. Pota zam gelmesin demiyorum tabii ki eğer yönetim uygun görüyorsa gelebilir ama buna seçenekler de getirilmelidir. gb fiyatları zaten düşmüş oyun içi normal pot daha uyguna geliyor ama pot ağırlığı yüzünden istediğimiz miktarlarda taşınmıyor . Daha uygun bir fiyata 5.000 , 10.000 potlar gelirse oyuncularınız için çok daha iyi, Rise Online ekibi için daha iyi bir seçenek olur diye düşünüyorum.

Hepinize saygılarımla...

utku1212

Üye
Tüm joblar için büyük bir külfet oldu. Bazı yerlerden bizleri ayırıp burada tekrar bir bütün haline getiren yapının , düşüncenin bozulduğunu düşünüyor ve yetkililerden bu durumlar için düzenleme bekliyorum.

RoXriTe

Üye
Şirket elbette para kazansın ama exp kasarken günde hiç yoksa 5 k mana gidiyor. Bu günlük 75 tl para eder. Ayda 2.250 tl sadece pot a gidiyor 1 kişide. Oyun maalesef çok masraflı ve bunu gözden geçirmeleri gerekiyor.

Gevrekci

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Potlar için düzenleme yapılmalı. çok fazla külfet olmaya başladı. Arkadaşımın önerisi hem şirket hem de bizim için faydalı olacağına inanıyorum.

4Fraze

Üye
Bu Durum gerçekten can sıkıcı ve ağır maliyetli olmaya başladı. her akşam 100 tl lik cash almak zorunda kalıyoruz mana potu alabilmek için.buna bi düzenleme getirilmesini fiyatların indirilmesini veya uygun paketler çıkartılmasını istiyoruz.Bu ağır maliyetler yüzünden diğer oyundan buraya geldik ama aynı şeylerle karşılaşmak istemiyoruz. gereğinin yapılmasını rica ediyoruz

Powerslavee

Üye
umarım böyle paketler gelir. 1k pot dediğin yeri geliyor 1-2 saatde bitiyor zaten

Makarov

Üye
Oyun çok masrafsız bence aylık giderler 10 bin olsun ideal. Global mmo oyunlarda neredeyse para harcanmıyor bir farkımız olmalı biz harcamalıyız. Ben pvp yi bıraktım farm dışında bir şey yapmam bu oyunda.

Son düzenleme:

Tolgun

Üye
Official olmayan oyunda niye aylık 5-10bin tl masraf yapıyorsun?
vallah cok güzel soru kanka ama yanlis adama soriyorsun :D
Oyun free2play :D pay2win degil haha
World of Warcraft ayda 280tl civari istiyo baska bisey de degil.
burda dayi kendine 5 ci villa almak istyio ama inflasyon varmis ^^

iPeqExistence

Üye
eğer oyuna büyük potlar eklenirse piyasa alt üst olabilir rowla kasan farmerların işine gelir

ulasfidan

Üye
Bence önerin çok mantıklı,yetkililerin bu konu hakkında birşeyler yapması lazım. Yeterince masraf yapıyoruz bir de bu eklenmesin.

Mello1993

Üye
Öncelik; Oyunu nasıl daha eğlencele hale getiririz değil de, nasıl piyasayı dengede tutarız, ticareti ayakta tutarız olduğundan kendi kendilerinin elini kolunu bağlıyorlar

McAddict

Üye
Direkt olarak %50 zam zaten acımasızcaydı kesinlikte paket eklenmeli daha uyguna pot alabilmeliyiz.

GizliPriest

Üye
Şirket elbette para kazansın ama exp kasarken günde hiç yoksa 5 k mana gidiyor. Bu günlük 75 tl para eder. Ayda 2.250 tl sadece pot a gidiyor 1 kişide. Oyun maalesef çok masraflı ve bunu gözden geçirmeleri gerekiyor.
Diğer oyundan ne farkı var orada aylik 2000 harciyorken burada sadece pota aylık 2000 harcıyor keyif almak için bu kadar para vermek zorunda mıyız dünyaca ünlü top 1 oyunlar wow , ffxiv bile aylık ücreti 500tl hatırlatmak isterim. Bazı şeylerin bu kadar abartilmamasini düşünüyorum. Hem pot al hem sc al hem kostüm al bir de onlara ekstra ozellik bas. Hesaplarsaniz aylık 5k+ tutuyor erken erişim de bir çok bug ve hata barındıran oyun için çok fazla. Ne kazanıyoruz da ne vericez.

RionLi

Üye
Pot zamlandı farmerlerin geliri düştü #farmer :LOL: Ben yönetimi destekliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt