canavarlar niye bukadar çok vuruyo 2 vuruşta can yarıya iniyo nasıl kasılacaz biz böyle
styles20 S Üye Katılım 18 Nis 2022 Mesajlar 1 Puanları 1 18 Nis 2022 #1 canavarlar niye bukadar çok vuruyo 2 vuruşta can yarıya iniyo nasıl kasılacaz biz böyle
az768 A Üye Katılım 20 Kas 2020 Mesajlar 48 Puanları 18 18 Nis 2022 #2 Katılıyorum vuruş hızları çok fazla damage düşmese bile vuruş hızları biraz yavaşlatılabilir.
Tekitekurin Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 640 Puanları 43 18 Nis 2022 #3 Abi anlamadım ki ne istiyorsunuz ? worm kesip duralım sabaha kadar pot harcamayalım canavara ölmeyelim yatmayalım kalkmayalım. Bu bir oyun yahu zorlukları tabiki olacak az sabır edin.
Abi anlamadım ki ne istiyorsunuz ? worm kesip duralım sabaha kadar pot harcamayalım canavara ölmeyelim yatmayalım kalkmayalım. Bu bir oyun yahu zorlukları tabiki olacak az sabır edin.
Dilefruz Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 437 Puanları 43 18 Nis 2022 #4 styles20' Alıntı: canavarlar niye bukadar çok vuruyo 2 vuruşta can yarıya iniyo nasıl kasılacaz biz böyle Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Defansınız düşük olduğu için fazla hasar alıyor olabilirsiniz. Her canavarın verdiği hasar farklıdır. Oyunda karakterinizi geliştirdikçe daha az hasar alacaksınız.
styles20' Alıntı: canavarlar niye bukadar çok vuruyo 2 vuruşta can yarıya iniyo nasıl kasılacaz biz böyle Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Defansınız düşük olduğu için fazla hasar alıyor olabilirsiniz. Her canavarın verdiği hasar farklıdır. Oyunda karakterinizi geliştirdikçe daha az hasar alacaksınız.