Oyuncu Arıyorum CANIMANAM - Mage Team

ZenQuiel

Üye
Merhabalar, açılışla birlikte oyunda mage team oynamayı hedefleyin bir ekibiz, aramızda eski KO'cular eski MMO'cular mevcut. Şu aşamada magelere ve priestlere ihtiyacımız var. Deneyimli ya da deneyimsiz tüm mage ya da priest oynamak isteyen oyuncuları CANIMANAM klanımıza bekliyoruz. Toksik olmayan, tatlı muhabbetli, yetişkin insanların olduğu ekibimize sizleri de bekleriz :) Katılmak isteyenler ya da detaylı bilgi almak isteyenler forum üzerinden kişisel mesaj gönderebilir ya da ZenQuiel#9652 discordunu ekleyerek ulaşabilirler.

sddefault.jpg

Discord

Son düzenleme:

maJe

Üye
oyun hakkında en ufak bilgiye sahip degilim hem bilgi sahibi edebilicek hemde beraber güzel bir oyun oynayabileceğim takım arıyorum sizinde içinde uygunsa gelmek isterim

ZenQuiel

Üye
oyun hakkında en ufak bilgiye sahip degilim hem bilgi sahibi edebilicek hemde beraber güzel bir oyun oynayabileceğim takım arıyorum sizinde içinde uygunsa gelmek isterim
Merhabalar, bizler de oyun hakkında acayip detaylı bir bilgiye sahip olmasak da bir süredir takip halindeyiz... Oyunun çok derin bir oyun olacağını düşünmüyoruz birlikte muhtemelen çözülür elbette aramızda olabilirsiniz :) Dcden ulaşın ZenQuiel#9652

X A

Üye
Clan ismi biraz değişik olmuş :D Başarılar dilerim.

Machi

Üye
Güzel clan ismi üyeniz bol olsun. Başarılar :)

ZenQuiel

Üye
Başarılar. 15 Nisanda görüşmek üzere..
Teşekkürler Eaglecim...
Bugün karakterlere ulaşmamızla birlikte Protean tarafında başlama kararı aldık. Alımlarımız devam etmekte, detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz.

Kadromuz tamamlandı... Herkese başarılar diliyoruz...

CaptainQuantum

Üye
mage team olarak güzel birşeyler yapacağımıza inanıyorum gerek farm gerek pk gerek insanlık hepsi bizde var

ZenQuiel

Üye
Ana ekibimizi oluşturduk, samimi ortamımız çok güzel bir şekilde yerleşti. Azcık daha rekabete katılmak için artık yavaş yavaş da bu yönde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu yüzden ekibimize yeni mage oyuncuları arıyoruz. Mümkünse +50 ya da +55, muhabbeti ve kendisi düzgün mage oyuncularını bekliyoruz. Özel mesaj üzerinden ya da ZenQuiel#9652 discordumdan ulaşabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt