Can't find this item error code [0-1]. Maybe this item is sold. HATASI

GreaDawSon

Üye
TRAVELER PENDANT ALICAKTIM BU HATAYI VERDİ OFFLİNE PAZARDAN ALICAKTIM ÇÖZÜMÜ VARMIDIR ACABA

birol2003

Üye
Ürünü sanki senden önce biri almş gibi halen pazardamı ürün ?

Kenshin

Üye
Merhaba,

Auction House şu an altyapı iyileştirmeleri için bakımda. Hafta içi gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra açılacağını düşünüyorum ama tam zamanı için net bilgi veremiyoruz.

kankaz1298

Üye
@Kenshin kapatılma nedenı nedır acaba , bazı kullanıların söylemesıne göre ruh bagı olan ıtemlerın cogu acılmıs bu auchiton house sayesınde hem elınde kullanan hemde satısta olan ıtemlerde varmı dupe yanı.Birçok kişi hem düpe yapmıs bu sayede hemde ruh baglarını acmıslar bu konu hakkında birkaç vıdeo seyrettım büyük clanlar yaptılar.durum hakkında bilgi ve herhangi bir cezai işlem yapılacakmı bunlara haksız kazanc sayılır buda bu konuda bize bilgi verirmisiniz... @Urasil @BEARFACT @SunRise

Baskan

Üye
@Kenshin kapatılma nedenı nedır acaba , bazı kullanıların söylemesıne göre ruh bagı olan ıtemlerın cogu acılmıs bu auchiton house sayesınde hem elınde kullanan hemde satısta olan ıtemlerde varmı dupe yanı.Birçok kişi hem düpe yapmıs bu sayede hemde ruh baglarını acmıslar bu konu hakkında birkaç vıdeo seyrettım büyük clanlar yaptılar.durum hakkında bilgi ve herhangi bir cezai işlem yapılacakmı bunlara haksız kazanc sayılır buda bu konuda bize bilgi verirmisiniz... @Urasil @BEARFACT @SunRise
Koparan kopardi bro, sanirim bir aciklama yapilmicak.

Kenshin

Üye
Böyle bir şey yok arkadaşlar, bu gibi söylentilere itibar etmeyiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt