İstek CAPTCHA coştu.

Tengri54

Üye
CAPTCHAaaa.jpg

Upgrade yapmak tam bir zehir oldu teşekkürler...
Biz bazı oyunların bize dayatmasından bunalıp bırakan kesim olarak bu mecraya oh be diyerek geldik. Her geçen gün yine oyuncuların aleyhine kararlarla sizde iyice zor olan oyunu imkansız yapmaya çalışıyorsunuz.
Daha geçen gün hiç bir şekilde 3. parti program kullanmadığım halde 3. gün atak ban yedim. Sadece Captcha yı okuyamadığım için yaşadığım problemlerden sıkıldım gerçekten...
Millet cayır cayır makro kurup para kastı zengin oldu bile . Biz elimizin emeği ile birşeyler yapamıyoruz. Saatlerimizi oyunun başında geçiriyoruz. Fakat elimiz bomboş.
Şu captcha yı kaldırın başka bir çözüm bulun dedikçe upgrade ye de soktunuz tam oldu.
Biraz anlayış istedik fazla bir şey değil.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:

zukcu

Üye
Bence bu tür değişiklikler için anket yapılabilir. İtem basarken gelen captcha kadar saçma bir şey yok bence çünkü okumak için can atıyoruz :D

Roland

Üye
50 upgrade bir captcha güzel bi sistem ama 2. captcha'dan sonra her upgrade'de geliyor. Bunun acil düzeltilmesi lazım sinirden çantayı yaktım.
Adsız.jpg

Bigjest

Üye
Merhaba
50 Captcha sonrasında kodu girmenize rağmen tekrar kod istemesi bir hata. Kod girildikten sonra tekrar 50 adet hak tanınması gerekiyor. Bu durum için çalışmalar devam ediyor.
Oyuncuların macro'ya karşı vermiş olduğu tepkiler sonucunda makro durumuna karşı çalışmalar yapılıyor, yapılmaya devam edecek.
Haksız rekabet durumunun oluşmaması için bu tarz önlemlerin alınması gerektiğine inanıyoruz. Upgrade tarafında macro kullanarak oyun piyasasını dengesiz etkileyen ve haksız rekabete sebebiyet veren durum için önlem amaçlı Captcha düzenlemesi getirildi.
İlgili hata giderildikten sonra 50 adet hak sonrası kod girmek, kimseyi rahatsız edecek ve oyunu keyifsiz hâle getirecek bir durum değil.
İyi forumlar.

KhanConqueroR

Üye
Makro dediğin şeye önem "aaa bu sabit duruyorken mouse oynuyor" veya "aaa bu sabit duruyor" diyerek çözülecekse o iş yaş. Makroyu yerinde denetleme ile yapın abi anlık gelen reportları takip ederek yapın. Makro görüyorum oyunda GM olmuyor!

haberler14

Üye
oyunun sorunu makro değil bu makro kullanmıyom diyenler yalan söylüyor kulalnıyor makro ama oyundaki asıl soru etkinliklerin adaletsiz olmasıetkinliğe ilk saniye tıkladıgımız halde almıyor bu saçmlaıktır kota ne demek ya 1000 kişiye 1000 kişi tıklıyorsa o 1000 kişide girmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt