Captcha Kaldırılsın

Captcha Kaldırılsın mı ?

• Evet

Oy: 9 32.1%
  • Hayır

Oy: 19 67.9%
  • Captcha Sistemi Değişsin

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28

JohnPlane

Üye
Z blok güzel çalışıyor captcha saçmalığına son verin lütfen çıkmadan öncede zaten istemiyorduk normal oynayan oyuncuyu bezdiriyor internette dolanırken birçok site zaten captcha doğrulatıyor bıktık oyun oynarken huzur bulalım bari şu robotmusun olayından kurtarın yapmayın lütfen Z blok olayını aşan adam zaten onuda aşıyordur gözümüz seçmiyor dikkatimizden kaçıyor pat diye bide slotta ölüyoruz. Önlem almaya çalışıyorsunuz ama bu 3-5 oyuncuyu önlemek için 300-500 oyuncunun sinirini bozuyor.

Edit: Ben Asas oyuncusuyum ister istemez çok fazla Z ye basıyorum ve çok fazla skill kullanıyorum Okçular ve BP priler yorum yapmasın lütfen hayat size güzel :D

Son düzenleme:

BenGeldim

Üye
Z blok güzel çalışıyor captcha saçmalığına son verin lütfen çıkmadan öncede zaten istemiyorduk normal oynayan oyuncuyu bezdiriyor internette dolanırken birçok site zaten captcha doğrulatıyor bıktık oyun oynarken huzur bulalım bari şu robotmusun olayından kurtarın yapmayın lütfen Z blok olayını aşan adam zaten onuda aşıyordur gözümüz seçmiyor dikkatimizden kaçıyor pat diye bide slotta ölüyoruz. Önlem almaya çalışıyorsunuz ama bu 3-5 oyuncuyu önlemek için 300-500 oyuncunun sinirini bozuyor.
Defalarca kez açıkladılar aşırı spam olmadıkça cap çıkmıyor diye niye ısrar ediyorsunuz makro kullanmayın bırakın artık. Sabah akşamm aynı muhabbet

HeaveN

Üye
Aşırı çıkmıyo aslında o report ediyolar ondan geliyo genelde mouse sağ tık macro report kötü gibi sanki gelen geçen report ediyo party almassan :)

Ogi

Üye
Aşırı çıkmıyo aslında o report ediyolar ondan geliyo genelde mouse sağ tık macro report kötü gibi sanki gelen geçen report ediyo party almassan :)
Onunda belirli bi reportlama sınırlaması var sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ama bunu yapan çok kişi var orası doğru :D

MetinPOLAT

Üye
Size bir gerçeği söylemeliyim belirli slotlarda partiye girmek çok zor biliyorsunuz sürekli yeni oyuncular gelip yer var mı diye sorarlar dikkat ederseniz bazıları gelip full demenize rağmen oturup beklerler çünkü partideki kişileri macrodan rapor ediyorlar ve okuyamayıp kodu giremeyenler oyundan düşmek zorunda kalıyor böylece pt başkanı oturan kişiyi partiye alıyor :)

ykmpc

Üye
Raporlama değil 3 saate 1 çıkan rechapta saatte 1 çıkmaya başladı.

CanavarHun

Üye
makrocular :D isyan ediyor bence daha farklı önlemler alınmalı kiminle konuşsam makro pedal bilmem ne bir şey ler kullanıyor şahsen ben priestim günde 15 saat ellerimle atak yapıyorum hiç bir şey olmuyor gereksiz yani oyun oynuyoruz açmayın abi makro bana kod gelmiyor

kukmina

Üye
abi bencede kaldırılmasın ama ya bi wc gidiyoz relog atıyoz sigaraya gidiyoz relog atıyoz yemeğe gidiyoz relog atıyoz ekranı kitlesin bunda bi sorunum yok kilidi acmak puzzle getirilsin veya başka bi şey getirilsin yani oyun afk macroyu engelliçek diye beni niye darlıyo zaten gelen yazıları okumak yeterince zulüm ha bu arada bu gelen captha macroyu engelledimi hayır botu engelledimi hayır daha gelişmiş bi sistem getirilmeli ekran kilitlendiğinde oyundan çıkmadan acabilçeğim bi opsiyon olmalı bence

CanavarHun

Üye
abi bencede kaldırılmasın ama ya bi wc gidiyoz relog atıyoz sigaraya gidiyoz relog atıyoz yemeğe gidiyoz relog atıyoz ekranı kitlesin bunda bi sorunum yok kilidi acmak puzzle getirilsin veya başka bi şey getirilsin yani oyun afk macroyu engelliçek diye beni niye darlıyo zaten gelen yazıları okumak yeterince zulüm ha bu arada bu gelen captha macroyu engelledimi hayır botu engelledimi hayır daha gelişmiş bi sistem getirilmeli ekran kilitlendiğinde oyundan çıkmadan acabilçeğim bi opsiyon olmalı bence
:D bence çok işe yarıyor en azından makrocu pc başından kalkmıyo sürekli kontrol etmesi gerekiyor ben kullanmıyorm bana hiç gelmiyo MAKROCULARA zulüm makroya bırakıp 1 hafta gitse millet daha mı iyi olurdu muz online gibi

kukmina

Üye
ya bu zaten senin z kullanma orarına oratılı geliyo z block gibi belli bi saat aralığı yok random atıyo beni darlıyan pc çok hızlı değil oyuna çık gir yapmak zulüm oluyo sadece oyundan çıkmadan kilidi acabilçeğimiz bi opsiyon eklenmeli ve 10 dk bi bu captcha gelse sorunum yok daha kısa olsa bile afk kasanlar düşünsün

CanavarHun

Üye
ya bu zaten senin z kullanma orarına oratılı geliyo z block gibi belli bi saat aralığı yok random atıyo beni darlıyan pc çok hızlı değil oyuna çık gir yapmak zulüm oluyo sadece oyundan çıkmadan kilidi acabilçeğimiz bi opsiyon eklenmeli ve 10 dk bi bu captcha gelse sorunum yok daha kısa olsa bile afk kasanlar düşünsün
ben random attıgını düşünmüyorum eslantta farm yapıyoruz 12 saatte 1 çıkıyor yani günde 1 kere kod giriyorum bence ÇILGINLAR gibi makroyla Z basan arkadaslara bol bol veriyor birde makro report yiyenlere .d

enokaptan

Üye
Captcha iyi bence benim için sorun yok adk makro kasanları engelliyorsa kalmalı bu sistem

CanavarHun

Üye
Captcha iyi bence benim için sorun yok adk makro kasanları engelliyorsa kalmalı bu sistem
engellemiyor ama en azından makrocular pcnin yanından fazla uzaklaşamıyor her dk ekrana bakıyolar keşke hiç kullanılmasa ama zor tabi belki zamanla engellemeyi başarırlar

Zbam

Üye
Ben oynarken çok z basmıyorum hatta arada moblara elle tıklıyorum bazı günler captcha hiç gelmiyo

STONKS

Üye
Bari süreli olmasın ya zaten kargacık burgacık okunmuyo bide süresi bitiyo haydaa illa relog atmak zorunda kalıyon. Kodu komple kaldırmıyosanda süresini kaldır birde okuyamadığımız kodu yenisi ile değiştirebilelim. 60sn girdin girdin yoksa gg bune yani

kadabra

Üye
captcha kaldırılmasın adam gibi bir captcha sistemi koysunlar da yazabilelim. KÖR olucaz okumaya çalışırken. 35 kere yeniledim yine aptal saptal captcha resimleri geldi.....

JohnPlane

Üye
captcha kaldırılmasın adam gibi bir captcha sistemi koysunlar da yazabilelim. KÖR olucaz okumaya çalışırken. 35 kere yeniledim yine aptal saptal captcha resimleri geldi.....
yani zaten bundan bahsediyoruz bide ekran kitleniyor rakamları girme süresi de çok kısa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt