Komple sıfırlanacak hocam.Alpha 2.0 da kasılan .çarlar 0 lanıcak. Peki kasılan itemler falan da mı silinecek? Öyle olucaksa boşuna kasmıyalım.
keşke alfa da olan itemler offical da devam etsekeşke silinmese![]()
kardeşim Sen hangi oyunda Gördün Alphada Çar Sıfırlama . Dünya Üzerinde Alphada İtem sıfırlayan Yok.Alpha 2.0 da kasılan .çarlar 0 lanıcak. Peki kasılan itemler falan da mı silinecek? Öyle olucaksa boşuna kasmıyalım.
ben üstümdeki yoruma yazdım zaten alfa beta geçişte ne olacağına karışmam adam official da devam etsin yazmış ayrıca mod 2 kere sıfırlanacak betaya geçiş officialda demişti yine karar değiştiyse bilmemkardeşim Sen hangi oyunda Gördün Alphada Çar Sıfırlama . Dünya Üzerinde Alphada İtem sıfırlayan Yok.
Sıfırlama yok. Officalde Sıfırlama olucak
sen offical da itemli başla. yeni gelenler itemsiz. sonra desin ki bu nasıl offical kardeşim bu adamlara itemler nereden geliyorofficial için kast ettim zaten
haklısın özür dilerimsen offical da itemli başla. yeni gelenler itemsiz. sonra desin ki bu nasıl offical kardeşim bu adamlara itemler nereden geliyorsen alfa nın amacını hala anlayamadın mı. bu oyunun sülün osmanı sen misin
NOT : ALFA'NIN AMACI HATALARIN BULUNUP REPORTLANMASI. İTEM KASMA DEĞİL!