Carsh Sorunları Çözülmemiş

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Crash raporlarını send yaparak göndermeniz sorunu düzeltmemiz için yeterlidir.Crash raporları günlük olarak incelenmektedir.

Oyun taraflı crashler düzeltiliyor fakat şuan bize gelen crash raporlarının çoğu donanımsal sorunlardan kaynaklanıyor.8 gb veya daha az ram kullanımı , bazı CPU MB ve GPU'lardaki kronik sorunlar , donanımlarınızdaki aktif OC'lar(defaulta düşürmenizi tavsiye ediyoruz) , ikiden fazla ekran kartı kullanımı, bilgisayarların windows sürümünün güncel olmaması gibi nedenlerden oluşmaktadır..

İyi forumlar.

RainOfFire

Üye
@Digital dunden beri teleport gecis suresi artti, karakterler askida kaliyor zone degistirirken bazen. sistemim guncel bios dahil.

Anubis

Yeni Üye
qw234123.png

Gateden atlayınca yükleme ekranında sürekli crash oluyor send yapıyorum ama çözüm yok sanırsam

DendroctonuS

Üye
1 kere bile dandik bilgisayarımla crash yemedim knk :D hemde ilk açıldığı saat girdim yeni sw'lere

Anubis

Yeni Üye
asdas.png
3421.png

aavard'ta hayatımda hiç crash yemedim ama galiada gateden atlayınca veya camp değiştirince crash yiyorum

Anubis

Yeni Üye
diğer bilgisayarımda hiç bir sorun yok ama o özellik olarak çok üstün bir makina bu bilgisayarda o kadar kötü bir bilgisayar değil ki crash verecek kadar ben oyunu falan kötülemiyorum kesinlikle sadece sorun çözülsün istiyorum ve gerçekten rise online çok seviyorum en azından para bize gidiyor kafasındayım içimizden birileri kazanıyor yurt dışına göndermiyoruz

Son düzenleme:

FatihAsci1912

Yeni Üye
Oyun içinde Sohbet PM Sürekli hata veriyor Ekibi Olmayanlara çok sıkıntı veriyor Olduğu Exp pt dağılıyor başka pt bulamıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt