Cf etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karizmatik137

Üye
50 Milyon kere söyledik Cf yi düzeltin sınırlama getirin gerçekten oynayacak iş yapacak adamlar girsin diye oyunumu bırakalım koca bir hafta etkinliğe giremedim böyle iş olur mu çok mu zor blood valley benzeri sınırlandırma getirmek ? Yahu içeri giren tecrübesiz masrafsız arkadaşlar girdiği gibi bide çıkıyorlar cf'den okadar şikayet geliyor bir hafta oldu ben daha bir kere giremedim sürekli aynı açıklamaları yazmayın yok sıra dolmuş yok şöyleymiş yok buymuş yok şuymuş icraat yapın bizde oynayalım oyunu yok bir etkinliği düzeltemeyecek kadar kabiliyetsizseniz klanca bırakalım sizde rahatlayın bizde kaç ay oldu ya.

HeaveN

Üye
@karizmatik137 dostum erken bas girersin kesin bazen bende giremedim kaçırdığım oluyo düzeltiler o hatayı haritadan atıyodu şuan düzeldi

karizmatik137

Üye
@karizmatik137 dostum erken bas girersin kesin bazen bende giremedim kaçırdığım oluyo düzeltiler o hatayı haritadan atıyodu şuan düzeldi
Emin ol hocam milisaniye ile basıyorum bu bir hafta boyunca bir kere giremedim ve ekliyorum bir hafta önce böyle bir sorun yoktu sürekli bir şeyler bozuluyor discorddan sabahtan akşama kadar dile getiriliyor şikayetler yahu soruyorum düzenleme yapmak için ne yapıyorlar bir haftadır veya çokmu zor yani.

jobulani

Üye
Proteana geçerseniz girmeye hak kazanırsınız :)
Protean'ım, 11 Eylül dahil bugüne kadar bir kere bile Blood etkinliğine çekmedi. Koca bir hafta boş geçti. Hoş girsek de sonuç değişmeyecek eziliyoruz ama insan bi elite chest istiyor. Hani yenmeye oynamayı falan bıraktık zaten. Kutu alalım yeter modundayız:)

Shahrukhkhan

Üye
Protean'ım, 11 Eylül dahil bugüne kadar bir kere bile Blood etkinliğine çekmedi. Koca bir hafta boş geçti. Hoş girsek de sonuç değişmeyecek eziliyoruz ama insan bi elite chest istiyor. Hani yenmeye oynamayı falan bıraktık zaten. Kutu alalım yeter modundayız:)
Lunaskar nerdeyse 2 katı tıklıyor etkinliklere proteanda nasıl giremiyorsun

JamesParker

Üye
yeminle elektrikler kesilse rise online yönetiminden bileceksiniz, en ufak ayağı taşa takılan ağlamaya başlıyor, malum oyunun kitlesine çevirmeyin ortalığı...

MaRaKeSH

Üye
lunaskar sayısı etkinliklerde fazla olduğundan dolayı proteanlar giremiyor. buda çok normal bir durum çünkü karşı takım oluşturulamıyor. Protean ların çoğuda cfye girmiyor zaten karşı ırk komkple okçu olduğu için bende dahil.

BySavas

Üye
ayıptır söylemesi hd 6000 serisi ezik kartımla şuana kadar tüm cflere girebildim, 4 tane blood hariç tüm bloodlara girdim.

Ries

Yönetici
Game Master
50 Milyon kere söyledik Cf yi düzeltin sınırlama getirin gerçekten oynayacak iş yapacak adamlar girsin diye oyunumu bırakalım koca bir hafta etkinliğe giremedim böyle iş olur mu çok mu zor blood valley benzeri sınırlandırma getirmek ? Yahu içeri giren tecrübesiz masrafsız arkadaşlar girdiği gibi bide çıkıyorlar cf'den okadar şikayet geliyor bir hafta oldu ben daha bir kere giremedim sürekli aynı açıklamaları yazmayın yok sıra dolmuş yok şöyleymiş yok buymuş yok şuymuş icraat yapın bizde oynayalım oyunu yok bir etkinliği düzeltemeyecek kadar kabiliyetsizseniz klanca bırakalım sizde rahatlayın bizde kaç ay oldu ya.

Merhaba,

Öncelikle bu tavrınızın etkinliğe giremeyişinizdeki talihsizliğinizden kaynaklandığının farkındayız. Etkinlikte ilk tıklama ve sınıf sırasına göre alınmaktadır ve katılan ırklar arasındaki sayı eşitsizliğinden dolayı oyuncuların bir kesimi etkinliğin dışında kalmaktadır. Bizlerde oyuncularımız bu tür olumsuzluklar yaşamasın diye son sürat çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ve iyileştirmeler ile birlikte düzenlemeler sağlanmaktadır. Düzenli olarak getirilen güncellemeler ile birlikte yaptığımız iyileştirmeleri göz önünde bulundurmanızı istiyoruz , oyunumuz hem yeni etkinlik, haritalar vb. işler üzerinde de çalışması gerektiğinden bu süreç size yavaş gelebiliyor fakat perde arkasındaki üstesinden geldiğimiz iş yükü göz önünde bulundurulduğunda emin olun iyi iş çıkartmaktayız. Sizlerde bizlere desteğinizi sağladığınız sürece birlikte gelişmeye devam edeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt