Cfw - Bv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ClyDeBorrow

Üye
Evet arkadaşlar artık bıktım usandım ve basit sorunlardan size bahsetmek istiyorum.
1: Ya tutarsa diye CFW deki afk kalan adamlardan bıktım
2:Ya tutarsa diye BV de afk kalan adamlardan bıktım
3:iki etkinlikte de sürekli aynı class lar ile oynamaktan bıktım.

BV giriyorum sadece okçu ve priest parti denk geliyor, e kardeşim nerde mage nerede warrior birsürü okçu birbirine kürdan fırlatıyor bir sürü priest de garibim adamlara yaklaşıp vuracam diye çabalayıp duruyor. Priesti iyi olan taraf kesinlikle kazanıyor :) Ne zevki kaldı oyunun, ben warrior ile mage ile karşılıklı oynayamayacaksam veya bu partileri oyunda göremeyeceksem. Özellikle 80 olduktan sonra oyun bu şekilde evrildi benim açımdan sadece bana mı denk geliyor sizlerde de böylemi okçu kardeşler yorum olarak yazar mısınız? Zaten sürekli nerf yiyoruz bide alın siz birbirinizle kapışın der gibi sürekli okçu ptlere karşı mücadele veriyoruz.Keyif, zevk , taktik maktik yok iç içe geç vur kimin kürdanı az daha kuvvetliyse kimde daha az afk varsa o kazanıyor komedi gibi :)
CFW konusu da aynı sadece okçu(asass) ve priest denk geliyor.

calippooo

Üye
Katılıyorum. Asas olarak 100 tane okcunun arasına nasıl gireyim kim ile BV'de kapışayım. Gerçekten çok saçma her Blood Valleyde ancak sürüden ayrı düşmüş priest veya okcu artık kimi yakalarsak ona dalabiliyoruz eh birde monu falan kovalıyoruz o kadar. Saçma sapan %50 yazı tura kazanma ihtimalli hiçbir pk zevki olmayan bir etkinlik okcular sayesinde. İlla her BV'de okcuya mı döneceğiz yani? Kürdan savaşı :D 0 PK Zevki... (n)

Rhine

Yönetici
Game Master
AFK veya sabote durumlarında ekran kaydı alarak, ticket sistemi üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Gerekli kontroller sağlandıktan sonra aksiyon alınmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt