ClyDeBorrow
Üye

Evet arkadaşlar artık bıktım usandım ve basit sorunlardan size bahsetmek istiyorum.
1: Ya tutarsa diye CFW deki afk kalan adamlardan bıktım
2:Ya tutarsa diye BV de afk kalan adamlardan bıktım
3:iki etkinlikte de sürekli aynı class lar ile oynamaktan bıktım.
BV giriyorum sadece okçu ve priest parti denk geliyor, e kardeşim nerde mage nerede warrior birsürü okçu birbirine kürdan fırlatıyor bir sürü priest de garibim adamlara yaklaşıp vuracam diye çabalayıp duruyor. Priesti iyi olan taraf kesinlikle kazanıyor
Ne zevki kaldı oyunun, ben warrior ile mage ile karşılıklı oynayamayacaksam veya bu partileri oyunda göremeyeceksem. Özellikle 80 olduktan sonra oyun bu şekilde evrildi benim açımdan sadece bana mı denk geliyor sizlerde de böylemi okçu kardeşler yorum olarak yazar mısınız? Zaten sürekli nerf yiyoruz bide alın siz birbirinizle kapışın der gibi sürekli okçu ptlere karşı mücadele veriyoruz.Keyif, zevk , taktik maktik yok iç içe geç vur kimin kürdanı az daha kuvvetliyse kimde daha az afk varsa o kazanıyor komedi gibi 
CFW konusu da aynı sadece okçu(asass) ve priest denk geliyor.
1: Ya tutarsa diye CFW deki afk kalan adamlardan bıktım
2:Ya tutarsa diye BV de afk kalan adamlardan bıktım
3:iki etkinlikte de sürekli aynı class lar ile oynamaktan bıktım.
BV giriyorum sadece okçu ve priest parti denk geliyor, e kardeşim nerde mage nerede warrior birsürü okçu birbirine kürdan fırlatıyor bir sürü priest de garibim adamlara yaklaşıp vuracam diye çabalayıp duruyor. Priesti iyi olan taraf kesinlikle kazanıyor
CFW konusu da aynı sadece okçu(asass) ve priest denk geliyor.