Şunu söylemek istiyor . Bp puanı yüksek olanlar önce eşleşiyor level i yüksek olanlar önce eşleşiyor geriye farmlerlar kalıyor onlarda sana denk geliyorBp puanı diyor hala ne alakası var kardeşim ben 1 kere 8 kişi girdim onda da hep okçuydu . Protean kısmında bir saçmalık var.
xd puhahahhahaha . Karşına çıkacak olan powerrangers tarzı çarları görünce gelip nolur geri çevirin diye yalvarırsın . Bazen sizlerin ne istediğini anlamıyorum .Cfwye partiyle girilebilmeli. Sansina ne cikarsa seklinde toplama partiyle olmamali. Su anki cfw sistemi loldeki arama benziyor. Ama boyle olmamali. Herkes cfwden once farkli joblarla kurdugu dengeli partiyle cfwye girebilmeli. Bp sarti bir cozum degil.
bu oyuna cf de pre-made party sistemi gelmediği için bence dua etmeniz lazım. şeytanın aklına fikir düşürmeyin benceCfwye partiyle girilebilmeli. Sansina ne cikarsa seklinde toplama partiyle olmamali. Su anki cfw sistemi loldeki arama benziyor. Ama boyle olmamali. Herkes cfwden once farkli joblarla kurdugu dengeli partiyle cfwye girebilmeli. Bp sarti bir cozum degil.
Cfwye parti kurup oyle girmekten bahsediyorum kardesim. Girmeden once power rangers tarzi carlari almazsin. Item sarti koyarsin job sarti koyarsin dengeli bir parti kurup oyle girersin olur biter. Ama oyun itemli partiyle itemsiz partiyi eslestirirse benim yapabilecegim birsey yok. Simdiki durum daha kotu.xd puhahahhahaha . Karşına çıkacak olan powerrangers tarzı çarları görünce gelip nolur geri çevirin diye yalvarırsın . Bazen sizlerin ne istediğini anlamıyorum .
mesaj kasmaya çalıştığını anlayabiliyorum ama lütfen yapma. 1 hafta boyunca 70 + etkinlikte full 8 okçu parti denk geldi ve karşıda min 3 priest oluyordu . denge ?? lütfen yorum yapmak için yorum yapma bilginin olmadığı yerde fikrin olduğunda çok miğde bulandırıcı oluyorsunCFW Bence dengeli her iki ırktaki oyuncuları çekiyor sonuçta bir tarafa robot vermiyorki.