Cfw Sistemi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

cfw düzeltilene kadar kapatılsın diyenler

• evet

Oy: 6 60.0%
  • hayır

Oy: 2 20.0%
  • şansa ne çıkarsa

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Thymus91

Üye
arkadaşlar 3/8 3/7 girmekten gına geldi birde job dagılımıda cok kötü 6 kişi giriyoruz hepsi okcu lütfen buna bir çözüm bulunana kadar cfw olmasın

ThorhildaDE

Üye
Sadece Lunaskar ırkına kazandırılmak için bir etkinlik. Eğer ırk seçiminde Lunaskar seçseydim şu an her gün 2 cfw'den 13m para kasmış olucaktım. Bu konu hakkında sanırım çok bir şey yapılmayacak 2 serverda bariz lunaskar üstünlüğü varken ırk değişenin skili kapanıyorsa söyleyecek bir şey yok demektir.

Totti

Üye
Bp puanı diyor hala ne alakası var kardeşim ben 1 kere 8 kişi girdim onda da hep okçuydu . Protean kısmında bir saçmalık var.

MmoRpg

Üye
Bp puanı diyor hala ne alakası var kardeşim ben 1 kere 8 kişi girdim onda da hep okçuydu . Protean kısmında bir saçmalık var.
Şunu söylemek istiyor . Bp puanı yüksek olanlar önce eşleşiyor level i yüksek olanlar önce eşleşiyor geriye farmlerlar kalıyor onlarda sana denk geliyor

fstab

Üye
ilk 50 ye giremiyorsanız bpde dengeli bir parti beklemeyin

DeadLegion

Üye
Cfwye partiyle girilebilmeli. Sansina ne cikarsa seklinde toplama partiyle olmamali. Su anki cfw sistemi loldeki arama benziyor. Ama boyle olmamali. Herkes cfwden once farkli joblarla kurdugu dengeli partiyle cfwye girebilmeli. Bp sarti bir cozum degil.

MmoRpg

Üye
Cfwye partiyle girilebilmeli. Sansina ne cikarsa seklinde toplama partiyle olmamali. Su anki cfw sistemi loldeki arama benziyor. Ama boyle olmamali. Herkes cfwden once farkli joblarla kurdugu dengeli partiyle cfwye girebilmeli. Bp sarti bir cozum degil.
xd puhahahhahaha . Karşına çıkacak olan powerrangers tarzı çarları görünce gelip nolur geri çevirin diye yalvarırsın . Bazen sizlerin ne istediğini anlamıyorum .

pompacıriseyalelli

Üye
bu oyuna cf de pre-made party sistemi gelmediği için bence dua etmeniz lazım. şeytanın aklına fikir düşürmeyin bence :D

Babayiğit

Üye
CFW sistemi süper abiii, banaaa

1709189493177.png

thewolverine

Üye
Ne olsun istiyorsunuz bunu kapatın bu olmamız bunu şöyle yapın bazı şeyleri kabul etmen gerekli şans işşi bu takımın kötü ise kayıp edeceksin yapacak birşey yok adı üzerinde etkinlikkkkkkkkk saf adam azıcık beynini kullan ya çok az ama

yetiyet

Üye
Aarvad'da da girmezdim. Galia'da da girmiyorum. Karşıya 2 priest 2 warrior 4 rogue atıyor bize 4 str priest 4 okçu gerek yok. Hayatımda gördüğüm en saçpa sapan eşleştirme algoritması

Babayiğit

Üye
Kardeş sende işini gücünü bırak sabahtan akşama BP kas seninde güzel takımın olsun. Kazandığınız elite chestleri 6m ye satıp bi bardak su ikram edersiniz belki.

DeadLegion

Üye
xd puhahahhahaha . Karşına çıkacak olan powerrangers tarzı çarları görünce gelip nolur geri çevirin diye yalvarırsın . Bazen sizlerin ne istediğini anlamıyorum .
Cfwye parti kurup oyle girmekten bahsediyorum kardesim. Girmeden once power rangers tarzi carlari almazsin. Item sarti koyarsin job sarti koyarsin dengeli bir parti kurup oyle girersin olur biter. Ama oyun itemli partiyle itemsiz partiyi eslestirirse benim yapabilecegim birsey yok. Simdiki durum daha kotu.

Otistik

Üye
CFW Bence dengeli her iki ırktaki oyuncuları çekiyor sonuçta bir tarafa robot vermiyorki.

MmoRpg

Üye
CFW Bence dengeli her iki ırktaki oyuncuları çekiyor sonuçta bir tarafa robot vermiyorki.
mesaj kasmaya çalıştığını anlayabiliyorum ama lütfen yapma. 1 hafta boyunca 70 + etkinlikte full 8 okçu parti denk geldi ve karşıda min 3 priest oluyordu . denge ?? lütfen yorum yapmak için yorum yapma bilginin olmadığı yerde fikrin olduğunda çok miğde bulandırıcı oluyorsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt