Öneri CFW ve Blood Valley etkinliklerinde eşleşme sistemine öneri

priesttt

Üye
Karma sistem blood valleydeki sorunu ciddi ölçüde çözse bile tam olarak adil bir eşleşme karşılaşma olmuyor. Bazen kılpayı kaybedilse de bazen de 500 e 1500 gibi sonuçla bitiyor savaşlar.
CFW kısmına hiç değinmiyorum benim sağ np 2k karşıdaki adamın sembolü var L şeklinde
Bazı oyuncularda çok fazla pk çıkmıyor etkinlikten etkinliğe giriyor böyle olduğu sürece nasıl adil bir denge olabilir ki

Öneri 1 : Eşleşme Sağ Np puanına göre değil CFW veya Blood valley kazanıldığında elde edilen puana göre eşleşme yapılması
Öneri 2: Eşleşmede savaşa girmek isteyen oyunculardan her jobu bu puanlara göre bölmesi ve savaş alanına eşit miktarda dağıtılması
A takımında 20 mage varsa B takımında da 20 mage olması veya priest, warrior
Öneri 3 : Blood valleyde bazı oyuncular diğer oyunculardan çok daha önce savaş alanına giriyor sistem kaynaklı adil bir savaş olabilmesi için kapıların ilk 1 dakika kapalı kalması ve bu süre zarfında partilerin toplanması ve Discord paylaşımının yapılması daha iyi olabilir
Öneri 4: Orta kısım ele geçirilince savaşın kaderinin değiştiği an oluyor. Orta kısımda dar kapılar olduğundan orta kalenin daha geniş yapılması veya bir kaç kapı daha eklenmesi yan monumentlerin 100 puandan 150 puana çıkarılması savaşın bir yerde kalmak yerine hareket halinde olmaya teşvik edecek savaşın kaderi heran değişebilecektir

Lady

Üye
Konudan bağımsız ama etkinliklerle alakalı olarak etkinliğe katıl sekmesinin daha ayrıntılı olması olmasını isterdim.
Mesela etkinliğe hangi sınıftan kaç tane giriş sağlanmış, hangi odaya düştük, oluşan odalar kaç kişi, oluşan partilerdeki sınıf dağılımını (isimler olmasa dahi) görebilmek vs.
şeklinde olsa daha bir hoş olurdu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt