CFW'de Protean ırkına sistematik şekilde güçlü rakip gelmesi

priesttt

Üye
İstisnasız olarak her eşleşmede protean ırkı kaybediyor arka arkaya 60 maçıda kaybediyorsan eşleşme algoritmasında bir hata olduğu açık
1. Karşı takımda sağlam itemli ve işaretli adamlar geliyorken protean ırkında görev itemli ve işareti olmayan adamlar geliyor, oysa bu tür karşılaşmada yine lunaskar ırkında sağ npsi düşük adamların denk gelmesi gerekirdi.
2. Protean ırkına mage gelmiyor yatan adam towndan yürümek zorunda kalıyor.
Kafa kafaya biten bir maçtan ziyade 2-50 veya 0-50 biten bir maç ile sonuçlanıyor
Bunun neticesi olarak da karşılaşmaya katılmak isteyen 300 protean 950 lunaskar oluyor, protean ırkı, ırk değiştiriyor.

Balerion

Üye
Bununla ilgili bir milyar kere yazıp çizdim buralarda. Herhangi bir müdahale olmadı. Lunaskara geç rahat et başka yolu yok.
Bu arada başlıgıni muhtemelen silerler birazdan, artık bu konuyu duymak istemiyorlar

İndeterminekolit

Üye
Kesinlikle kasıtlı bir tutum var.Herkes lunaskar dönüş kağıdı mı alsın istiyorlar anlamadım Defalarca konu açıldı şu savaşı blood valley gibi karışık düzen yapın diye ama lunaskarlar bedavaya kutu, exp almaya devam ediyor malesef aptal yerine konuyoruz,bu adaletsizligin farkında olmayan bir avuç insan kaldı etkinliğe giren.
Çözüm lunaskar olmakta

Rosalindaa

Üye
Kesinlikle kasıtlı bir tutum var.Herkes lunaskar dönüş kağıdı mı alsın istiyorlar anlamadım Defalarca konu açıldı şu savaşı blood valley gibi karışık düzen yapın diye ama lunaskarlar bedavaya kutu, exp almaya devam ediyor malesef aptal yerine konuyoruz,bu adaletsizligin farkında olmayan bir avuç insan kaldı etkinliğe giren.
Çözüm lunaskar olmakta
Pek dikkat etmedim fakat şuanda karışık düzen diye biliyorum çünkü her girdiğim cfwde farklı ırklarda başlıyorum

priesttt

Üye
Çözüm lunaskar olmakta
aynen bro 3 aydır tek bir maç bile kazanamamak birilerinin ekmeğine yağ sürmektir

priesttt

Üye
0-50 abi harbi baydı oynayası gelmiyor insanın month race girelim diyoruz oradada NFT binekler var bu kadar saçmalığı kim üretiyor anlamış değilim

hophap123

Üye
En az 30 kez ticket attım ve hala düzeltme yok fotografta gönderdim.
Karşı ırka tp magesi warrioru herşeyi geliyor. Bizde yok. Olsa bile lunaskar ırkında en az 4 kişi kafasında symbol olan pk atan itemli adamlar oluyor.
Benim partyme daha 1 kişi gelmedi np kasmış itemli adam. Bu farmerlar itemsiz ezikler hep proteanda mı ? Karsı ırkta hiç yok mu en az 50 kere girdim hala kaybediyorum 40/0 skor ile kaybediyoruz sürekli.
Eşleştirme bozuk düzeltin artık şunu.

charmeloon

Üye
En az 30 kez ticket attım ve hala düzeltme yok fotografta gönderdim.
Karşı ırka tp magesi warrioru herşeyi geliyor. Bizde yok. Olsa bile lunaskar ırkında en az 4 kişi kafasında symbol olan pk atan itemli adamlar oluyor.
Benim partyme daha 1 kişi gelmedi np kasmış itemli adam. Bu farmerlar itemsiz ezikler hep proteanda mı ? Karsı ırkta hiç yok mu en az 50 kere girdim hala kaybediyorum 40/0 skor ile kaybediyoruz sürekli.
Eşleştirme bozuk düzeltin artık şunu.
Var var olmasina ama onlar kendi denkleriyke eslesiyor. Cok zeki yazilimcilar iki irkin en iyilerini siraya once siraya alip sirayla eslestiriyor. Bpye gore eslestirmiyor, bpye gore yaptigi siralamaya gore eslestiriyor. Proteanlarin 50. Siradaki adaminin 30k npsi varsa lunaskarin 150k npsi var ama ikisi de 50. Sirada . Proteanda 150 kisi varsa once 150ye 150 eslesiyorlar sonra kalan lunaskarlar kendi arasinda npsine gore dogru sekilde eslesiyor. Anlattigim seyi kod olarak sql de yazmak 15 dakikami alir, bu kodun sacma oldugunu anlamak 5 dakikami alir oyle soyleyeyim.

priesttt

Üye
Var var olmasina ama onlar kendi denkleriyke eslesiyor. Cok zeki yazilimcilar iki irkin en iyilerini siraya once siraya alip sirayla eslestiriyor. Bpye gore eslestirmiyor, bpye gore yaptigi siralamaya gore eslestiriyor. Proteanlarin 50. Siradaki adaminin 30k npsi varsa lunaskarin 150k npsi var ama ikisi de 50. Sirada . Proteanda 150 kisi varsa once 150ye 150 eslesiyorlar sonra kalan lunaskarlar kendi arasinda npsine gore dogru sekilde eslesiyor. Anlattigim seyi kod olarak sql de yazmak 15 dakikami alir, bu kodun sacma oldugunu anlamak 5 dakikami alir oyle soyleyeyim.
Protean takıma mage jobu bile atmıyor adamlar towndan geliyor her partiye 1 mage düşecek şekilde ayarlansa bile yeter böyle saçmalık yok direk kaybediyor takım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt