Charater Name Change Sc Hakkında

lSharp

Üye
Arkadaşlar Ncs kağıdı aldım ama basamıyorum nedenini bilen var mı ?

Lasrok

Üye
Merhaba,

Sanırım skill bar'a koyup tıklamayı deniyorsunuz.
Dorionda bulunan Rise [Master] Npcsine giderek aşağıda gösterdiğim adımlarla Character Name Change Scroll'unuzu kullanabilirsiniz.

Rise [Master] adlı npcnin yeri, Dorionda merdivenlerden yukarı çıktıktan sonra dümdüz devam edip upgrade yapılan bölgenin de arka tarafındaki duvarın yanında kalıyor. Orada 3 tane Npc bulunuyor en sağda olanı Rise [Master]'dir. Aşağıdaki görselde de tam olarak lokasyonunu görebilir veya Dorion'dayken haritanızı açıp (M) sağ üstteki npc kısmından Rise [Master]'i seçip yönlendirme isteyebilirsin.
1650694291353.png

Rise [Master] Npcsine gittikten sonra sırasıyla Karakter Bilgisi Değiştir > Name Change seçeneğinden Character Name Change Scroll'unuzu kullanabilirsiniz.

JaxSui

J
Merhaba,

Sanırım skill bar'a koyup tıklamayı deniyorsunuz.
Dorionda bulunan Rise [Master] Npcsine giderek aşağıda gösterdiğim adımlarla Character Name Change Scroll'unuzu kullanabilirsiniz.

Rise [Master] adlı npcnin yeri, Dorionda merdivenlerden yukarı çıktıktan sonra dümdüz devam edip upgrade yapılan bölgenin de arka tarafındaki duvarın yanında kalıyor. Orada 3 tane Npc bulunuyor en sağda olanı Rise [Master]'dir. Aşağıdaki görselde de tam olarak lokasyonunu görebilir veya Dorion'dayken haritanızı açıp (M) sağ üstteki npc kısmından Rise [Master]'i seçip yönlendirme isteyebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 5688

Rise [Master] Npcsine gittikten sonra sırasıyla Karakter Bilgisi Değiştir > Name Change seçeneğinden Character Name Change Scroll'unuzu kullanabilirsiniz.
Demek ki kağıt skillbara koyuluyor. Koyulmaması gerekmez mi ?

Lasrok

Üye
Demek ki kağıt skillbara koyuluyor. Koyulmaması gerekmez mi ?
Merhaba,

Koyulup koyulmadığından emin değilim. Sadece arkadaş basamıyorum gibi bir yorum yaptığı için tahmin yürütmüştüm. Eğer arkadaşımızdan böyle bir geri dönüş alırsam skill bar'a koyuluyor ancak basılmıyorsa yetkili ekibe ileteceğim. Uyardığın için teşekkür ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt