ÇÖZÜLDÜ Charım askıda kaldı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

awaq12

Üye
Ne yapmam gerek suanda oyna giremiyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    486.3 KB · Görüntüleme: 103

redyeoha

Üye
bekleyeceksin hocam başka çözümü yok şu anda. Bugün yaşanan bir sorun bu. arada geliyor hepimizin başına. düzelir umarım.

awaq12

Üye
Şimdide boyle diyor ? İşden geldim 2 dk bakayım oyna dedim harbiden 2 dk bakabildim :)

awaq12

Üye
Şimdide boyle diyor ? İşden geldim 2 dk bakayım oyna dedim harbiden 2 dk bakabildim :)

awaq12

Üye

redyeoha

Üye
Şu an sunucular bakımda. Biraz sonra tekrar denersin hocam

Magicflow

Üye
Kafasına göre bakım mı yapıyorlar insan oyundan bi yazı geçer bi şey yapar pat diye bakıma gidiyorlar

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yoğunluktan dolayı sunucularımız 1 saatlik bakıma alınıyor. Var olan bütün kanallarda sunucu kapasite artışı olacaktır. Telafi olarak önümüzdeki günlerde bir çok hediye, etkinlik ile sizlere mükemmel bir oyun deneyimi yaşatacağız. Oyunumuz Türkiye'de geliştirilen en büyük Unreal 4 tabanlı mmorprg oyunlarından 1 tanesi oldu. Ve oyunumuz halen geliştirilme sürecinde. Beklediğimizin çok fazla üstünde kullanıcı girişi oldu ve oyuncu sayımız halen hızla büyümeye devam ediyor.

Dilefruz

Üye
Yoğunluktan dolayı sunucularımız 1 saatlik bakıma alınıyor. Var olan bütün kanallarda sunucu kapasite artışı olacaktır. Telafi olarak önümüzdeki günlerde bir çok hediye, etkinlik ile sizlere mükemmel bir oyun deneyimi yaşatacağız. Oyunumuz Türkiye'de geliştirilen en büyük Unreal 4 tabanlı mmorprg oyunlarından 1 tanesi oldu. Ve oyunumuz halen geliştirilme sürecinde. Beklediğimizin çok fazla üstünde kullanıcı girişi oldu ve oyuncu sayımız halen hızla büyümeye devam ediyor.
Sunucu bakımda süresi dolduğunda açılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt