ne hakkında destek talebiChat ban yemiş birisi destek talebinde bulunabilirmi ben yazdım sabahtan beri geri dönüş yapmadılar
Kanka sabahtan beri kimseyle iletişim kuramıyom pm atamıyorum kimseye küfür etmedim kavga etmedim chat ban yemiş olabilirsin dediler destek talebinde bulundum konu ile alakalıne hakkında destek talebi
Anladım, oyun içi sol üstten ticket oluşturduysan geri döneceklerdir. Hesap hakkında forumdan yardımcı olmuyorlarKanka sabahtan beri kimseyle iletişim kuramıyom pm atamıyorum kimseye küfür etmedim kavga etmedim chat ban yemiş olabilirsin dediler destek talebinde bulundum konu ile alakalı
Chat ban yemiş birisi destek talebinde bulunabilirmi ben yazdım sabahtan beri geri dönüş yapmadılar
pm de atamiyoz sanirsam e bu millet pt ye nasil katilicak sacmaligin daniskasi insan chat bani olarak limit koyar 10 dkk da bi mesaj atabilir gibisinden hangi kafayla yaziosaniz kodlari bilmiom artik
pm de atamiyoz sanirsam e bu millet pt ye nasil katilicak sacmaligin daniskasi insan chat bani olarak limit koyar 10 dkk da bi mesaj atabilir gibisinden hangi kafayla yaziosaniz kodlari bilmiom artik