chat ve özel mesaj hk.

GunJack

Üye
Yazdıklarımızı yada başkalarının yazdıklarını karakterin üstünde baloncuk yada normal şeklinde görünmesi için bir ayar var mı? Chat kısmından özel mesaj göndermek için kolay bir yol var mı " /w nick" yazıyorum her seferinde farklı bir uygulama var mı?

RickSancheZz

Üye
Özel mesaj için sağ tık- mesaj gönder de yapabilirsin ( muhtemelen biliyorsundur ama yinede yazayım dedim)
Baloncuk olayı güncellemeden sonra gitti bendede, normalde ayarlarda seçenek var ama aç kapa yapıncada bişey değişmiyor.

GunJack

Üye
Ayarlar kısmında "do not show chat bubbles" kısmını denedim. Söylediğiniz gibi hiç bir etkisi yok.

GunJack

Üye
Bilgi için teşekkür ederim ama tam olarak bahsettiğim şeyleri içermiyor. Örneğin chat kısmından yazısını gördüğüm birine /w komutu kullanmadan yazısına filan tıklayıp özel mesaj penceresini açabilir miyim?
Birde yazılan şeylerin karakterin üzerinde görünmesinin şuan bir yolu var mı? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Pitou

Üye
Bilgi için teşekkür ederim ama tam olarak bahsettiğim şeyleri içermiyor. Örneğin chat kısmından yazısını gördüğüm birine /w komutu kullanmadan yazısına filan tıklayıp özel mesaj penceresini açabilir miyim?
Birde yazılan şeylerin karakterin üzerinde görünmesinin şuan bir yolu var mı? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Suan için birisine özel mesaj atmanın 2 yolu var. Birinci yol : "/w nick " , İkinci yol : Oyuncuya sağtık yaparsın Mesaj at dersin. Farklı yollarda mesaj atılsın diyorsanda Özelden ticket at önerini ilet onlar dikkate alırlar .

GunJack

Üye
Mesaj penceresini yazının üzerine tıklayınca yazı sahibine açılacak şeklinde ayarlamalar pratik olur diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt