Chest kutuların oyunu nasıl maf ettiğini görünce benim hal....

Wildbaba

Üye
Hala droplar fazla Rare item ve Epik item dolu oyun.Farm diye birşey kalmadı.Yeni silah ve giysiler gelecek deniyor ama bu itemlerin çoğu zindandan çıkacak ve çok pahalı olacak farmerların oyuna döneceğinden şüpheliyim.Çoğu zindandana girip çıkar günde 1 saat online olur max!! Dropların çoğu o sebeple Dw ve diğer haritalardaki canavarlara koyulmalıdır.
Geçen 2 Royal kutu kırdırdım Hatred ve War Scyle aldım bu çok abartı bence....
%1-2 ihtimal olmalı hatta daha az.Solo ve Hard Dungeonda 45 gündür drop alamayan biri olarak bir kutudan böyle droplar almak hayli ilginç.
Hadi ben yanılıyorum diyelim ve yeni item silahlar tekrar farmerları doldurdu oyuna diyelim peki böylesine bir hata yapmanız yeni şeyler getirmek üstü kapatılacak birşeymi ?
Yeni item ve silahlar gelmeden oyunun en üst seviye itemlerinin bir kutudan çıkması ve haddinden fazla çıkması çok büyük bir strateji,planlama hatasıdır.Önce 70 cap yeni silah ve armorlar gelmeli sonra kutular gelmeliydi.Yarın öbürgün yeni bir etkinlik getiripde Uniq üstü silah ve armor atma ihtimali olan kutularıda getirmeyin vallahi bu sefer toparlama şansınızda kalmaz Row yönetimi bu konuda dikkat etmeli!!

Şuan oyundaki ölü pazar ve azalan user durumunu görünce hakikatten böyle bakıyorum :)

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    28.4 KB · Görüntüleme: 38

HeaveN

Üye
Almışsın ne güzel biz daha alamadık Sandık ödül herkese verilmiyo alanlar hak ediyo bunu.
Farm atılmıyo zaten gb düşmüş pot pahalı bari sandıklar etkinliklere karışmayın açıksa etkinlik biterse aktiflik biter.
Kimse oynucanı sanmıyorum açıkcası ben bırakırım sandıklar kalkarsa etkinlik için giriyorum sadece oyunu

70lvl craf gelince birşeyler yapcağız şuan 70 lvl yok craf kapalı zaten 3 ay fazla oldu 65 %100 lvl girmiyo çoğu kişi bu yüzden
Ya Pk yada Etkinlik bunlarada karışıp yönetim aklını karıştırmayın !

TheZK

Üye
Farm dropları olması gereken düzeyde, her farm attığında drop alacaksın diye bir kaide olmamalı, ya da Farm Premium tarzı bir şey gelmemeli. Asıl o zaman pazar ölmeye başlar. Etkinlik konusunda ise, etkinlik sayısı arttırılmalı, Crystal ve BV harici, 1 2 etkinlik daha eklenmeli oyuna, mesela 20:00-02:00 arasına 1 etkinlik daha koyulabilir, ödülü illa ki kutu olacak diye bir durum yok. Farklı ödüller de verebilir. Dropların yalnızca DV haritasında olması olayı biraz saçma DV'nin farm olayı drop oranının sadece daha fazla olmasıdır.

Jacques

Üye
Farm dropları olması gereken düzeyde, her farm attığında drop alacaksın diye bir kaide olmamalı, ya da Farm Premium tarzı bir şey gelmemeli. Asıl o zaman pazar ölmeye başlar. Etkinlik konusunda ise, etkinlik sayısı arttırılmalı, Crystal ve BV harici, 1 2 etkinlik daha eklenmeli oyuna, mesela 20:00-02:00 arasına 1 etkinlik daha koyulabilir, ödülü illa ki kutu olacak diye bir durum yok. Farklı ödüller de verebilir. Dropların yalnızca DV haritasında olması olayı biraz saçma DV'nin farm olayı drop oranının sadece daha fazla olmasıdır.
Pazar yaşıyor mu pazar öleli çok oldu.

Pitou

Üye
Hala droplar fazla Rare item ve Epik item dolu oyun.Farm diye birşey kalmadı.Yeni silah ve giysiler gelecek deniyor ama bu itemlerin çoğu zindandan çıkacak ve çok pahalı olacak farmerların oyuna döneceğinden şüpheliyim.Çoğu zindandana girip çıkar günde 1 saat online olur max!! Dropların çoğu o sebeple Dw ve diğer haritalardaki canavarlara koyulmalıdır.
Geçen 2 Royal kutu kırdırdım Hatred ve War Scyle aldım bu çok abartı bence....
%1-2 ihtimal olmalı hatta daha az.Solo ve Hard Dungeonda 45 gündür drop alamayan biri olarak bir kutudan böyle droplar almak hayli ilginç.
Hadi ben yanılıyorum diyelim ve yeni item silahlar tekrar farmerları doldurdu oyuna diyelim peki böylesine bir hata yapmanız yeni şeyler getirmek üstü kapatılacak birşeymi ?
Yeni item ve silahlar gelmeden oyunun en üst seviye itemlerinin bir kutudan çıkması ve haddinden fazla çıkması çok büyük bir strateji,planlama hatasıdır.Önce 70 cap yeni silah ve armorlar gelmeli sonra kutular gelmeliydi.Yarın öbürgün yeni bir etkinlik getiripde Uniq üstü silah ve armor atma ihtimali olan kutularıda getirmeyin vallahi bu sefer toparlama şansınızda kalmaz Row yönetimi bu konuda dikkat etmeli!!

Şuan oyundaki ölü pazar ve azalan user durumunu görünce hakikatten böyle bakıyorum :)
Ben sana inanmıyorum 2 kutu kırdırmış da hatret le war scy almış video at kanıtla bakalım. Adam her hafta 400 tane kutu kırıyor da bir şey atmıyor. Kutular zaten 3m onuda kaldırttırmaya çalışmayın. Bir etkinlik zevkimiz var onada müdahale etmeye çalışmayın .

bedomazo

Üye
baya iyi almissin bence ben o kadar kirdim hicbirsey atmadi

Wildbaba

Üye
Babalar siz almadıysanız denk gelmemiştir alan çok var ki pazar bu halde.Şimdi mesele esasen sürüm meselesi bir sürü kutu giriyor oyuna sürekli binlerce kutudan binlerce item atıyor epik ve uniq olarak çok iyi silahlar atabiliyor Royal kutusu özellikle.Şimdi mesele şu Row yönetimi bir insana farm attırırken diyor ki 'sen 10 saat hiçbişede alamayabilirsin arka arkaya 2 tanede alabilirsin ben sana o itemi biraz zor veriyorum ki değeri olsun' uyguladığı drop sistemiyle bunu diyen Row yönetimi etkinlik sebebiyle oyuna binlerce kutu sokup günde yüzlerce epik silah armor vs girmesine sebebiyet veriyor.Bu durum olunca item fiyatları %60 değer kaybetti farm bitti pazar bitti user kaçtı.Bunun neyini anlamıyorsunuz ? Bakın ben bir analiz yaptım dedim ki uniqe ve Epik itemler en değerli itemler iken kutulara epik ve uniq item koymak hatalı bir iş.Uniqin üstü itemler olur o zaman epik ve uniq atsın bu kutular bol bol skntı yok! Ama siz en değerli itemleri bu kutulara doldurursanız farmı bitirirsiniz.War Sycle,Hatred ve Arc Sword başta olmak üzere epik vede bir kısım uniq eşya doldu server.%1 bile şans versen 1000 kutuyu geçik kutu giriyor oyuna bu çok malesef çok!! Birim çok olunca %1 şans bile olsa gene o itemler piyasada bollaşır. %0.10 ihtimal falan olmalıydı.Zaten +8 upgrade sınırı var bu kadar çok +1 itemin girdiği yerde bir çok 6-7-8 item dolar ve bir süre sonra artık o itemin 7 ve 8 i hariç hiçbir seviyesi satılamaz hale gelir.Zamanlama yanlış! 70 cap önce gelmeli +9 açılmalı ve daha sonra bu kutular piyasaya sürülmeliydi.Ve en yüksek seviye grup zindanın attığı item o kutulara koyulmamalıydı hep bir altı item maximum koyulmalıydı.Koyulsa dahi %0.10 şansı geçmemeli.Ben 45 gündür solo ve grup dungeonda 10mlik rare takı bile alamamışım hep bomboş geçmişim veya 1 tane mino bile düşmemiş,yetmemiş bir sürü farm atmışım çoğu zaman eksiye düşmüşüm drop atmamış millet günde bir ton kutu açıp bu itemleri basit bir şekilde kasacaklar olmaz!! 10 kat daha düşürülmeli kutu drop rateleri.Oyun pvp servera döndü herkes 7-8 item olmaz!!

Wildbaba

Üye
Kusura bakmayın ama bu kutuların ticaretini yapan adamlar burada kutuları savunuyor.Merak etmeyin kardeşim bu gidişle o kutuları satacak adamda bulamıcaksınız daha bu kutuları savunmaya devam edin.Tabiki olmalı ama 70 capi ve uniq üstü itemleri getirdikten sonra yapmalıydılar %60 user kayıp ,pazar ölü herkes bıraktı bu kutulardan sonra burada kimsenin ticaretine lafım yok !! Ama oyunun dengesi bozulup serverda 1k user kalınca insan isyan eder hale geliyor.3-5 party adam kalırsa satarsınız o kutuları!! Ratesi dahada düşse bile o kutuları gene alırlar merak etmeyin.Yanlışı savunmayın oyunda adam kalmadı çünkü hem oyuna zarar olur hem playerlara burada kazanan yok!! Bu kutular oyunu mafettimi etti bu kadar bunu kabul edecek bazıları!! %90 bu kutulardan sonra oyun sarpa sardı diyorken yok nerflendi vs nerflense ne olur 1000tane kutu giriyor günde +8 sınırının olduğu yerde günde 600-700 rare epik uniq karışık item girmesi ne demek ? pazarın hali ortada yapmayın Allah aşkına ya...

Ayrıca Row yönetimi eylül başı 70 cap falan diyor ama 12-13 gün bile çok uzun süre bir an evvel 70 cap yeni itemler vs craft ne varsa versinler yoksa gidişat vahim.1 eylüle kadar serverda 3-5 pazar kuran kalırsa şaşırmasınlar sonra... gidişat çok kötü... bugün yarın bir an evvel patchleri vermeleri lazım.Böyle güzel bir oyun heba olmasın 1 kutu patchi yüzünden... yılların emeğine yazık.Bir an evvel ne yenilik varsa özellikle legendery eşyaları,craftı ve 70 capi soksunlar oyuna...

Wildbaba

Üye
Ben sana inanmıyorum 2 kutu kırdırmış da hatret le war scy almış video at kanıtla bakalım. Adam her hafta 400 tane kutu kırıyor da bir şey atmıyor. Kutular zaten 3m onuda kaldırttırmaya çalışmayın. Bir etkinlik zevkimiz var onada müdahale etmeye çalışmayın .
yahu niye yalan konuşayım dedim bitane kırdırıyım bi kırdırdım War sychle sonra 4'e kadar geçti 5 e atarken yandı.1-2 saat sonrada 1 gb upgrade de zarar etmiştim royal kutu alıyım dedim 1 tane +1 hatred aldım gittim +5 e basıp sattım zararı kurtardım.

MaRaKeSH

Üye
Arkadaşım item bulamıyoruz diye hayıflanıp item düşürebileceğin seçeneğin ortadan kaldırılmasını istemen gerçekten çok garip bir durum. sonuç itibariyle o kutuları çoğu insan kırmıyor direk satıyor yada kendi kumarını oynuyor neden seni bu kadar rahatsız ediyor ki çok ilginç bir durum gerçekten

MaRaKeSH

Üye
zaten oyunu bozanlar bu adamlar. tüm dinamikleri altüst ediyorlar nighttan biliyoruz 100000 tl lik çar yapıyor sırf vardiyalı taş kasarak oturduğum yerden oyun oynayarak yapıyorum diye. yapsın helali hoş olsun bizi rahatsız etmesi zaten can sıkıcı

Wildbaba

Üye
Evinin ekmek parasını oyundan çıkarmaya uğraşma arkadaşım artık oyunu oyun olarak oynamak isteyen insanları rahat bırakın pvp atmak içni oynuyoruz biz ev geçindirmek için değil oyun pvp servera döndü diyor şaka mı ya bu pvp servera dönsün herkes rahatça pk atsın savaşsın işte ne istiyorsunuz la bağkur da yapsın mı rise online size ?
Ya ben anya diyorum sen konya diyosun neyin ekmek parası kardeş ne anlatıyon sen senin 4 aylık maaşın kadar ben çara para yatırmışım 1 ayda acitasyon yapıp ortalığı bulandırmayın.Bu farmcılar ve craftcılar olmasa bu oyun ayakta kalmaz bir gün bakarsın oyuna login yapamıyorsun süreç buraya doğru gidiyor Dw harici hiç bir haritada oyuncu yok ! Senin benim 2-3 sc casimle ayakta duramaz böyle oyunlar.Farmer ve Craftcılar bu oyunda olmalı onlara destek verecek her türlü konuyu açar savunurum.Pkcı farmcı ve craftcı üçü birlikte aktif şekilde oynadığında oyunun nasıl zevk verdiğini gördük.Herkes kendi menfaatinde bakmasın olaya farmcı craftcı sevmeyenin hiçbişe işine gelmiyo geliyo sonra boş yapıyo olayı çarpıtıyo.Gerçekten canını sıkıyorsunuz insanın gelip paragrafın 1 parçasını okuyup sallıyorsun yok ekmek parasıymış yok sgkymış komik....
Bende sana kutu al satından ekmek parasını kazandığın içinmi kutuları savunuyorsun oyun sgkda bağlasa hoşuna gidermi diyim ? Senin dediğin lafın dengi bu...
Ama ben bunu dicek adam değilim sadece empati yap diye söylediğin lafı uyarladım.
Şurda farmcı ve craftcıları savunduk diye bu tip ağır lafları değil ben kimse haketmiyor.

Son düzenleme:

murolity

Üye
zaten oyunu bozanlar bu adamlar. tüm dinamikleri altüst ediyorlar nighttan biliyoruz 100000 tl lik çar yapıyor sırf vardiyalı taş kasarak oturduğum yerden oyun oynayarak yapıyorum diye. yapsın helali hoş olsun bizi rahatsız etmesi zaten can sıkıcı
oyun ve oyunu yönetme anlayışı tel tel dökülürken forumda her konunun altına yorum yapıp konu açanları eleştiriyorsun. Sahi yönetimden aylık ne kadar alıyorsun ?

MaRaKeSH

Üye
oyun ve oyunu yönetme anlayışı tel tel dökülürken forumda her konunun altına yorum yapıp konu açanları eleştiriyorsun. Sahi yönetimden aylık ne kadar alıyorsun ?

Forum ne içindir pardon kimi eleştiricem yada hangi eleştirim seni rahatsız etti. zamanım var forumda takılıyorum çok da iyi yapıyorum. Oyundan para kazanıcam diye oyunu kötüleyenlere de her zaman karşı durucam.

Wildbaba

Üye
Forum ne içindir pardon kimi eleştiricem yada hangi eleştirim seni rahatsız etti. zamanım var forumda takılıyorum çok da iyi yapıyorum. Oyundan para kazanıcam diye oyunu kötüleyenlere de her zaman karşı durucam.
Oyundan para kazanan kitle o kutuları savunan kitledir.Ben aksine 20bin harcayıp çar dizmişim boş yapma

Lolgamelol2

Üye
Sandıklardan ben adam gibi drop alanları görmedim be reis hiç bir şey atmıyor zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt