Chestler çok kötü

Unbeatable

Üye
Royalinden golduna tüm kutular felaket kötü fiyatları ise balon gold chest için yarım saat pk atıyoruz rakiple cebelleşiyoruz sc basıyoruz pot harcıyoruz içinden çıkanları görseniz gülersiniz gidin internete yazıp izleyin hele birde royal chest var tanesi 20m neye göre bu fiyata koyuyolar onuda hiç anlamış değilim bomboş abartıdan başka birşey değiller hiçbirşey atmıyor droplar çok kötü içinden çıkan saçma sapan şeylerin dropları silinmesi lazım yok rare rünmüş yok heavy platemiş cure potionmuş pot ne abicim potta atmasın bi zahmet herneyse kutulara kesinlikle düzenleme şart.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyundaki bütün eşya düşürme şansı RNG olarak belirlenmektedir.
Eşya düşürme belirli bir sınıra geldiğinde drop oranının düşmesi gibi bir durum mevcut değildir.
Gün aşırı olarak eşya düşürme oranları sistem tarafından otomatik olarak değişkenlik göstermektedir ve bu makas aralığı fark edebileceğiniz düzeyde değildir.
RNG nasıl oluyor diye soruyorsanız 1000 yüzlü bir zar düşünün ve yaratığı her kestiğinizde drobun olduğu yüz denk gelmediği sürece istediğiniz drobu alamayabilirsiniz.
Eğer şanslıysanız kısa aralıklarla eşya düşürebilirsiniz değilseniz günlerce bile sürebilir.

DuncanBlake

Üye
Oyundaki bütün eşya düşürme şansı RNG olarak belirlenmektedir.
Eşya düşürme belirli bir sınıra geldiğinde drop oranının düşmesi gibi bir durum mevcut değildir.
Gün aşırı olarak eşya düşürme oranları sistem tarafından otomatik olarak değişkenlik göstermektedir ve bu makas aralığı fark edebileceğiniz düzeyde değildir.
RNG nasıl oluyor diye soruyorsanız 1000 yüzlü bir zar düşünün ve yaratığı her kestiğinizde drobun olduğu yüz denk gelmediği sürece istediğiniz drobu alamayabilirsiniz.
Eğer şanslıysanız kısa aralıklarla eşya düşürebilirsiniz değilseniz günlerce bile sürebilir.

upgrade kısmı da böyle mi?

Cabbar34

Üye
RNG Denilen sistem bir çok oyunda var zar tutsa bile oyuncunun zarını tutar :)
rng denılen sistemin birçok oyunda oldğunu biliyosunuz vede kendi ifadenızle gunlerce aylarca zarın gülen yüzü denk gelmezse drop alamazsınız dıyosunuz..peki souyorum bir çok rng droplu oyunda yan droplar coıns bu kadar berbatmı..bak bdo da rng dropludur slota bı gırersin 10 saatde 2t para kasarsın 10 gunde 20t para eder 7t den 3 adet tet takı alırsın end game pen ıtemdır sen 10 gunde tet item sahıbı olarak end game nın 1 tık altında mucadele edersın vede keyf alırsın sıkılmazsın ..rng budur işte ..sizdeki rng farma cıkınca ustune pot mana zararı ile döndüğümüz rng ..

DeniRo

Üye
Demek ki buradaki RNG farklı hep zarar yazıyor.Zindanlar dahil zarın item yüzü bize hiç dönmedi.Bize dönmesi için yayıncı olmakta gerekebilir belki çünki hep onlara dönüyor bize sıra gelmiyor galiba.

Unbeatable

Üye
Beni anlamadı yönetim ben royal gold elite chestlerden bahsediyorum bugün öğlen 2deki CWden kazandığım chestten common rüne attı şimdi kazandığımdan da aynısını attı bu itemlerin bu kutulardan kaldırılması gerekiyor bunlar amorti değerinde bile değiller 100k lık şeyi napayım cure potion çıktığı bile oluyor bu itemler harbi komik derecede insanın sinirini bozuyolar

Alkoer

Üye
RNG yi siz icat ettiniz sanki öyle saçma bir konuşmalar.

Bizde ilk defa oyun oynuyoruz sanki.

Drop lar konusundaki söylemlerinizi samimiyetsiz buluyorum.

Ben 96da D1 oynarken de vardı RNG. Memory card tan save/load yapıp sürekli Diablo yu kesersin 1 saat kesince ortalama bir item alırsın. Çok nadir olan bir item vardır ayda 1 düşer daha nadir olanı belki yılda 1 düşer.

Bizim oyunda Random Numeric Generator çalışmıyor. İşin bir ortalaması vardır. 1 saat 2 saat 10 saat 24 saat..... Farm atarsın tüm oyuncular aşağı yukarı aynı sonucu alır. Şanslı çok nadir bir drop vardır bunu istisnalar kaideyi bozmaz diyip konu dışı bırakırız.

Oyuncular drop dengesizliğini göstermek için video çekmeye bıktı siz savunma yapmaya bıkmadınız.

Witch_King

Üye
Bana kalırsa yapmak istedikleri serverdaki değerli item sayısını minimum seviyede tutmak. Ne kadar az item olursa o kadar değerli kalırlar.

Aslında serverin geleceği için iyi bir şey. Çünkü bir zaman sonra hiç bir item değerli olmuyor. Herkesin ulaşabildiği item değerli item olmuyor maalesef. Mesela zindan her gün toplamda 5 chaos ring atsa 1 ayda 150 chaos ring olur. Bunu kullanacak kadar mage bile yok şuan :) Bunlar nadir olmalı. Aksi halde özel serverlar gibi olur.

Fakat burada arkadaşın anlatmak istediği şu ki; çok değerli item atmasın ama en azından kutunun hakkını versin veya saatlerce atılan farmın sonunda emeğin karşılığı denk gelecek kadar drop atsın. Çünkü yan droplar hakikatten çok kötü. Biz her zindan da 10 gblik item atsın istemiyoruz. Ama zindan bittiğinde harcanan potun ve harcanan emeği ya da zamanı (ki bu bence en değerli şeydir) amorti edebilecek bir drop olsun. Aynı şey chestler içinde geçerli olmalı. Kısacası emek ve zamanımız boşa gitmesin..

bRT E

Üye
Bana kalırsa yapmak istedikleri serverdaki değerli item sayısını minimum seviyede tutmak. Ne kadar az item olursa o kadar değerli kalırlar.

Aslında serverin geleceği için iyi bir şey. Çünkü bir zaman sonra hiç bir item değerli olmuyor. Herkesin ulaşabildiği item değerli item olmuyor maalesef. Mesela zindan her gün toplamda 5 chaos ring atsa 1 ayda 150 chaos ring olur. Bunu kullanacak kadar mage bile yok şuan :) Bunlar nadir olmalı. Aksi halde özel serverlar gibi olur.

Fakat burada arkadaşın anlatmak istediği şu ki; çok değerli item atmasın ama en azından kutunun hakkını versin veya saatlerce atılan farmın sonunda emeğin karşılığı denk gelecek kadar drop atsın. Çünkü yan droplar hakikatten çok kötü. Biz her zindan da 10 gblik item atsın istemiyoruz. Ama zindan bittiğinde harcanan potun ve harcanan emeği ya da zamanı (ki bu bence en değerli şeydir) amorti edebilecek bir drop olsun. Aynı şey chestler içinde geçerli olmalı. Kısacası emek ve zamanımız boşa gitmesin..
Sırf kutu olayı değil ki ;
Undead King-Archdemon kesiyorsun frozen heart (yeşil item) atıyor.
Aynı itemi Wormden de alıyorsun.
75-76 Lv bir mob nasıl 1 lv itemi atabilir ?
Bu drop sistemlerinin moblardan tut , kutulara kadar komple değiştirilmesi lazım.

Unbeatable

Üye
Kutulara lütfen el atın internetten videolar izleyin çıkanlar inanılmaz kötü kutuların fiyatı ise fazla abartı 3.5m lik kutudan aarvad leaf çıkıyor yani şöyle diyim kutudan çıkan item çeşidi 100 adetse çıkan 90 item pazara bile konulmayacak derecede kötü hergün cfw den aldığım gold chestleri kırıyorum çıkan itemleri npcye bile satamıyorum o derece kötüler priest kolluk heavy plate mi dersin aarvad leafmi dersin cursed potion mu dersin steel axe common rune epic weapon shard bunlar çıkıyor düzeltin şunu vallahi bıktım bitek bana mı garip geliyor bu kutu dropları

MaRaKeSH

Üye
aslında oyuncuların anlamadığı şu item gerçekten yeterince düşüyor. Ama yönetimin anlamadığı itemlerin hiç bir işe yaramadığı oyunda olan çeşitlilik sizin için ne kadar pozitif olsada oyuncu düzeyinde negatif. bütün pazar mino, arc sword, hatret düşürme sevdasıyla yanan oyuncularla dolu crafterlar bıraktı zaten. ısrarla yeterince item düşüyor diyorlar evet doğru yeterli ama değersiz oyun başladığından beri 2000 e yakın (farm atmayan biri olarak söylüyorum) shard kasmışım. bu ne demek diye soran olursa diye söylüyorum mavi yada mor item kırıp bankaya atıyoruz. herkesin üzerinde 10 ar adet takı var neredeyse bankada tuttuğu satamadığı için bekleyen. takıları artılatmadınız upgradeyi kolaylaştırmadınız. Bence bunun bir çözümü yönetim biz şunu yapmak istiyoruz desin biz oyuncularda yardımcı olalım. koca bir devri yakıp yıkmayalım. oyuna giriş sayısına çok aldanmayın oyuncunun oyunda kalış sürelerine bakın etkinliklere girip çıkıyor herkes. hatta çoğu başka oyunlarla birlikte aynı anda açabiliyor alttan oynuyor. yazık bu duruma gelmemeliydi bu oyun

emrdrc

Üye
Bende upgrade olayına sinir oluyorum.... Zaten item düşürmesi sıkıntılı, basması daha sıkıntılı... Kimse basmıyor +1 satıyor... Çok denedim upgrade ama başarılı olamadım... Ne diyeyim... İnşallah yönetimde farkına varır :D

Pitou

Üye
Diğer oyunlardaki RNG sistemi çok daha kolay denk geliyor. Rise Onlinede bu aşırı zor . Siz gm siniz biz ise oyunu oynayan insanlarız. Başından beri bu kadar insan burada bir problem var diyorsa vardır. Oyun açıldığından beri 1 gün bile oyundan çıkmayan bütün etkinliklere girmiş ben söylüyorum droplar , upgrade ,kutular hepsi aşırı zor durumda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt