Chestlere düzenleme şart

Rosalindaa

Üye
Ben kutu kırdırmayı çok seven birisi olarak haftada en az 10 kez kutu kırıyorum royal elite gold elime ne geçerse kırıyorum fakat bu kutuların içlerinde çok gereksiz itemler mevcut bunların düzenlenmesi gerekiyor mesela Royal chestten rare item atıyor bunları atmaması lazım Royalden sadece uniq ve elite item atmalı şimdi sizler yok artık diyeceksiniz fakat onlarca para etmeyen elite item var en azından royal gibi üst seviye bir kutudan rare item atmamalı gold chest sadece rare,elite ve uniqe item atmalı tabi bu kututan uniq ihtimali düşük olmalı.Elite chest hangi kategoride onu hiç anlamış değilim o yüzden yorum yapmayacağım wooden chessten ise sadece Common,Rare ve elite item atmalı benim düşüncelerim bunlar royal chestten değeri 10k olan birşey çıktığında insanın siniri gerçekten bozuluyor.

Balerion

Üye
Ben kutu kırdırmayı çok seven birisi olarak haftada en az 10 kez kutu kırıyorum royal elite gold elime ne geçerse kırıyorum fakat bu kutuların içlerinde çok gereksiz itemler mevcut bunların düzenlenmesi gerekiyor mesela Royal chestten rare item atıyor bunları atmaması lazım Royalden sadece uniq ve elite item atmalı şimdi sizler yok artık diyeceksiniz fakat onlarca para etmeyen elite item var en azından royal gibi üst seviye bir kutudan rare item atmamalı gold chest sadece rare,elite ve uniqe item atmalı tabi bu kututan uniq ihtimali düşük olmalı.Elite chest hangi kategoride onu hiç anlamış değilim o yüzden yorum yapmayacağım wooden chessten ise sadece Common,Rare ve elite item atmalı benim düşüncelerim bunlar royal chestten değeri 10k olan birşey çıktığında insanın siniri gerçekten bozuluyor.
Hocam oyunu iteme boğarız o zaman da ve gercekten abartı olmaz mı? Ben şu oyunda henüz hiçbir itemi +6ya basmayı başaramamısken +8 basanlari ağzim acık izliyorken piyasada dolu +8 item oldu. Bir de kutulardan item yağarsa ne olacak? Bence kutular gereginden fazla değerli, tanesi 2 m olan gold chestten 100 tane alıp kirarsanız 200mlik item atmıyor bu doğru. Fiyatı düşebilir ama bunun için sizin gibi kutu kırmayi seven insanlarin bu sevdadan biraz vazgeçmesi gerekiyor. Siz talep gösterdikçe fiyatı yüksekte duruyor.
Öte yandan pendantlar çok gereksiz ve akıl dışı şekilde pahalı, belki bunları drobu daha en baştan bir tik daha yüksek tutulmaliydı. Asasins pendantın 15 değil 5 gb olacaği şekilde bir drop oranı daha makul olabilirdi. Onun dışında size katilmiyorum ve anormal olan tek şey kutuların birim fiyatı

presto_86

Üye
Çok güzel bir konuya deginmissiniz o kadar sacma sapan şeyler atıyor ki ben direk satıyorum bu stresi yaşamamak için

Balerion

Üye
Çok güzel bir konuya deginmissiniz o kadar sacma sapan şeyler atıyor ki ben direk satıyorum bu stresi yaşamamak için
Siz kutu falan aldığinıza göre lunaskarsıniz sanırım. Ben 70-80 defa girdim şu ana kadar 3 kere gold chest aldım. Kazan/ kaybet oranım bu. Şakasız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt