Clan Arayüzüyle İlgili İlk Görüntü

Aziz

Üye
EC828B85-2F83-4720-A1F4-A0C04E5D2C14.png

Clan arayüzü ile ilgili Burhan Bey discord üzerinden bu görüntüyü paylaştı. Modern MMOlarda olan bir sistem görüldüğü gibi. Belli ki clanlarda bu pencere üzerinden kurulacak. Ayrıca clan arama ve ranking bölümü de güzel görünüyor. Ben şu an ki clan bölümünde de değişiklikler olduğunu düşünüyorum. Ancak bu bile şu an güzel ve heyecan verici duruyor. Ranking sistemiyle birlikte iyi clanlarda ayrılacak sanırım. Bekleyip göreceğiz.

Resimde dikkat edilmesi gereken nokta yeni pencere tasarımı. Üst resimde şu an oyun içinde ki pencere tasarımı varken, yeni resimde daha minimal ve daha keskin hatları olan pencere görüyoruz. Bu da UI konusunda değişikliklerinde habercisi gibi duruyor.
SPOILER_image2.png

Kişisel Yorumum:

Resimde en üstte görebileceğiniz gibi Request, Manage, Buildings, Bank ve Clan Boss görüyoruz. Request clana katılmak için atılan isteklerin görüleceği yer belli ki, manage ise yetkilendirme ile alakalı olabilir. Buildings ise clan binalarını görüntülebileyeceğiz. Clan bankası ise herkesin tahmin edebileceği gibi... Clan boss ne olacak, nasıl olacak göreceğiz.

Hemen sağ tarafında ise bağışları görüyoruz. Rise cash, gold ve bp. Rise cash ile mutlaka güzel kozmetikler vb alınabilir.

Hemen altta ise clan bufflarının aktif olduğunu, Ancak bunların belirli bir süre ile basıldığını ve basıldıktan sonra ise CD'e girdiğini görüyoruz. Yani sürekli basılmıyor belli ki.

Sol tarafta ise IRK ve Tittle kısmını görüyorum. Demek ki clanda Tittle kullanabileceğiz. Sağ tarafta ki boşlukta ise Clan Description kısmı var. Burada ise sol taraftaki bölümü düzenlemek için kullanacağız. Seçenekler olması ise bana şunu düşündürdü. Join (Direk katıl) Request (Başvur) şeklinde olacak. Joinde direk katılmak isteyen ise clan liderinin belirleyeceği şartlara göre olacak belli ki. Sol tarafta bulunan Description bölümü ise üstte ki resimde clan arama penceresinde görüntülenebilecek bir durum. Ben bunu anladım.

Yeni tasarım heyecan verici ve modern duruyor. Umarım en yakın zamanda gelir.

19.01.2023 tarihinde yeni bir görüntü daha paylaşıldı.
SPOILER_image.png

Yukarıda ki resimde clan yetkilendirmelerini görüyoruz.

Fight For The Aarvard !

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Tasarım olarak harika gözüküyor en kısa zaman oyunda görürüz artık :)

RickSancheZz

Üye
paylaşım için teşekkürler, burhan bey umarım birgün forumu hatırlayıp bu tarz şeyleri kendisi paylaşır :d

:NaturoN:

Üye
Tek bir SS bile heyecanlanmaya yetiyor bazen :D Umarım çok güzel şeyler gelir.

Umarım gerçekten clan görevlerinin olduğu, görevlere göre clanların seviye atladığı seviyeye göre adam alımı yapıldığı. Aynı şekilde clan bufflarının aktif edilmesi gibi mantıklı şeyler olur ve beklediğimize değer

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Daha iyi hale gelmiş elinize sağlık

HazyShade

Üye
JOIN CLAN ve CLAN RANKING aynı pencereyi açacak gibi geldi bana. Sonuçta Clan Listesi ve sağında Apply butonu...
Her neyse şu NPC deki Clan oluştur menüsünü kaldırsanız bile gayet iyi olacak, Tamir Etmek için zindan da bile Klan oluşturmaya tıkılıyoruz...

Aziz

Üye
JOIN CLAN ve CLAN RANKING aynı pencereyi açacak gibi geldi bana. Sonuçta Clan Listesi ve sağında Apply butonu...
Her neyse şu NPC deki Clan oluştur menüsünü kaldırsanız bile gayet iyi olacak, Tamir Etmek için zindan da bile Klan oluşturmaya tıkılıyoruz...
Bununla birlikte o da kalkacak anlaşılan

Nart

Üye
Görsellikle ilgili sorun yok zaten görsel ekip harika çalışıyor. Oyuna etkileri bakımından da aynı efektiflikte olursa tadından yenmez . :) Kolaylıklar diliyorum

Justice

Yönetici
Game Designer

Farklı çalışıyor, detayları yakında aktaracağım.

Aziz

Üye
11.01.2023 tarihinde Burhan Bey yeni resim paylaştı. En üsttekinden görebilirsiniz.

Aziz

Üye
19.01.2023 tarihinde discordda Burhan Bey tarafından paylaşılan 3.resim konuya eklendi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt