Clan Binalarıyla İlgili En Net Görsel

Aziz

Üye
Merhaba,

Clan binaları sistemi uzun süredir geliştiriliyor ve gün geçtikçe büyük aşamalar kaydediyor. Aşağıda ki resimde clan binalarıyla ilgili en net resmi göreceksiniz. Güzel bir ortam biz oyuncuları beklerken, clan binaları ve yeni clan sistemiyle alakalı ilk yama hali hazır da 4.2.0 güncellemesiyle oyuna entegre oldu. Artık clan penceresinde building sekmesini görebileceksiniz. Aşağıda bulunan resim heyecan verici !

İyi forumlar.

SPOILER_image.png

SPOILER_Lunaskar-buildings-set1.gif

presto_86

Üye
Merhaba,

Clan binaları sistemi uzun süredir geliştiriliyor ve gün geçtikçe büyük aşamalar kaydediyor. Aşağıda ki resimde clan binalarıyla ilgili en net resmi göreceksiniz. Güzel bir ortam biz oyuncuları beklerken, clan binaları ve yeni clan sistemiyle alakalı ilk yama hali hazır da 4.2.0 güncellemesiyle oyuna entegre oldu. Artık clan penceresinde building sekmesini görebileceksiniz. Aşağıda bulunan resim heyecan verici !

İyi forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 12017

Ekli dosyayı görüntüle 12018
Ne gibi özellikleri olacak oyunculara

Aziz

Üye
Ne gibi özellikleri olacak oyunculara
Genel olara özet geçmek gerekirse clan binalarınızı PvE ya da PvP bazlı geliştirebileceksiniz. Bu binalar sayesinde clanda bulunan oyuncular bir buff alacak ve bufflar sayesinde diğer rakiplerine göre daha güçlü hâle geleceksiniz. Detayları daha sonra açıklanacaktır.

presto_86

Üye
Genel olara özet geçmek gerekirse clan binalarınızı PvE ya da PvP bazlı geliştirebileceksiniz. Bu binalar sayesinde clanda bulunan oyuncular bir buff alacak ve bufflar sayesinde diğer rakiplerine göre daha güçlü hâle geleceksiniz. Detayları daha sonra açıklanacaktır.
Teşekkür ederim

Opus Magnum

Üye
Aşağıda bulunan resim heyecan verici !

Powerslave

Üye
ben bize gösterilene göre yorumumu yapıyorum eleştiri değil. Şu yukarıda gösterilen görsel mobil bir oyundan çıkıp fırlamış gibi.

O zaman siz de tüm detaylarıyla paylaşın, hem yarım yamalak paylaşıyorsunuz hem de yorum yapmayın diyorsunuz. O zaman fotoğrafı paylaştıktan sonra konuyu kitleseydiniz

Balerion

Üye
ben bize gösterilene göre yorumumu yapıyorum eleştiri değil. Şu yukarıda gösterilen görsel mobil bir oyundan çıkıp fırlamış gibi.

O zaman siz de tüm detaylarıyla paylaşın, hem yarım yamalak paylaşıyorsunuz hem de yorum yapmayın diyorsunuz. O zaman fotoğrafı paylaştıktan sonra konuyu kitleseydiniz
niye öyle diyosun ya ne güzel işte, üst bakış görselleri mobil oyun gibi olabilir nolcak ki millet minecraft oynuyor lego gibi. Oyunden biçimde bir sorun yok bence

Powerslave

Üye
tabii ki artsın da ben bunların 3 boyutlu hallerini görmek isterim ve sanıyorum ki sadece bu halleri olacak

nbdycom3back

Üye
Ya bence hiç görsele gerek yok. En son bu fikri Knight'a alternatif Kingdom online de yapmışlardı. Clash of clans kasıyormuş gibi. Clan sayfasında bir sekme açarsın oraya level kasmak için gereken materyal yada her neyse sayılarını yazarsın üzerinde bulunduran lider basar level aldırır. Alınan levele görede clan skilleri olur pasif onlara basar tüm clana etki eder. Yani gelmeden yorum yapmak gibi oluyor ama benim fikrim bu.

priesttt

Üye
hiç yapılmasa daha iyi olurdu. 3 boyutlu savaş için üzerinde düşünülmesi gerekir

Alkoer

Üye
Görselliğe hiç takılmıyorum. Clan üyeleri için faydalı olursa rekabeti canlandırırsa yeterlidir. Not: clanım yok :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt